Ötvös Tibor

Alternatív Sasszem befejezés

A Legenda vagyok után ezúttal a Sasszem alternatív befejezése került fel a netre. Az Amerikában már Blu-Rayen is megjelent film ezzel a véggel a folytatást készítette volna elő.

Nem szokatlan, hogy a stúdió vagy a producerek a rendező eredeti elképzelései ellenére egy teljesen más befejezést harcolnak ki. Nem is olyan régen a Legenda vagyok kapcsán láthattunk két befejezést, ám szinte minden nagyobb produkcióhoz akad pár vég.


A hazánkban nem túl sikeres, Amerikában viszont szépen szereplő Sasszem esetében is valami ilyesmi történt. Szerencsére a DreamWorks volt olyan kedves és a nemrégiben megjelent DVD és Blu-Ray kiadásokra feltette az alternatív befejezést, melyet végül mind a stúdió, mind pedig a rendező egyhangúlag elutasított.

Azt, hogy mennyire tették ezt jól, mindenki döntse el maga. Az azonban biztos, hogy a rebesgetett második részt ez a vég jobban felvezette volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • The Garrett #6
    Hat ez egy kegyetlenül gagyi vég lett volna.

    Here it goes againt énekelnek a kis gyerekek guitar heron, amiből már levágod hogy mi fog történni, ráadásul maga a jelenet is gagyi, nem illik a filmbe, aztán jön a HIHETETLEN fordulat, és tényleg here it goes again.

    Meg tudom érteni, hogy ezt kivágták. :P
  • isthun #5
    Ez aztán a fordulat...
  • Nethyrrea #4
    ehh, még jó hogy nem ezt rakták bele az eredeti filmbe, mert akkor felgyújtottam volna valamnit....
  • CaptainRumi #3
    *műholdra nem internetre
  • CaptainRumi #2
    LOL pont tegnap este néztem a filmet és direkt végignéztem a stáblistát valami folytatásra utaló jelenetre várva...de nem jött.

    SPOILER
    amúgy én valami olyat vártam, hogy félig meddig sikerült feltöltenie magát az internetre ARIA nak ami elegendő, hogy folytassa a dolgát...
  • Dynamic #1
    Jézusom!

    Én egyébként arra számítottam alternatív befejezés gyanánt, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha már szarrá lőtték a Indiana Jones Juniort, akkor minimum rácsuknak egy koporsófedelet