4171
  • vegicsek
    #4171
    Hát, próbáljuk meg ezt újraéleszteni. Szóval Telekom mobilnet. Létezik egy "korlátlan közösségi oldalak" csomag, ami nekem elsőre nagyon szimpi, mert egy-két cikkre kikattintáson kívül többnyire csak a tumblr-fb vonalat használom. Ami ugye buktató, hogy a beágyazott tartalmak a rendes - és igen sovány - adatkeretemet ennék. Valaki használ ilyet, és megosztaná a tapasztalatait, hogy átlagos használat mellett, mennyire veszi igénybe más adatkeretet?
  • Shiwo
    #4170
    Üdv,

    nektek megy a mobilinternet, vagy csak nekem halt be ?
  • UT5RGHV
    #4169
    Ez T-Mobile internettel (mobil net) foglalkozó fórum. Én nem tudom rá a választ mert mobil netem van ami meg máshogy működik mint egy ADSL. Tedd fel a problémádat más topicban, ahol ADSL nettel foglalkoznak, ott többen fognak válaszolni.

    Nekem is lenne egy problémám hátha valaki is így jár, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés: amikor le vagyok lassítva (128kbps), és például töltök le bárhonnan, vagy csak simán egybefüggően böngészek, tehát a lényeg hogy amikor folyamatosan generálok adatforgalmat bármivel, akkor a netem 2-3 perc után meghal úgy, hogy ledob mindenhonnan ahol online vagyok (pl facebook chat, xfire, mini alkalmazás, online játék és minden), és az összes alkalmazás is aminek kell a net, "no connection" üzenettel megáll. Tehát nincs semmi adatforgalmam néhány percig, de NEM szakad meg a net. Aztán ha hagyom ezalatt nyugton szintén pár percig, újra vissza jön a csodálatos 128kbps, de ha ismét folyamatosan generálok adatforgalmat pár percig, ismét ezt csinálja előlről. Így nem lehet semmit csinálni evvel a szarral. És ez mindíg CSAK akkor van, amikor le vagyok korlátozva, ha nem vagyok, akkor jól működik. Mindíg van valami baja ennek a szar netnek, már unom, és mindíg a T-Mobil hálózata miatt (gép, modem, térerő stb hibátlan).

    Tehát másnak is van ilyen problémája, vagy az az átjátszó torony a szar amire kapcsolódik a modemem, vagy az egész T ?
  • csoszi87
    #4168
    Üdv!
    Lenne egy olyan problémám a nettel/géppel hogy...
    Hp Compaq laptop. 1 hónapja raktam újra a win7et, probléma azóta fennáll.
    2 helyről netezek vele.
    Mindkét helyen Tcom 10 megás nettel rendelkezünk. D-link 360R Moden mind2 helyen.
    1ik helyen 1 router osztja szét a netet, és állandó a netkapcsolat, másikon tárcsázni kell és switch osztja a netet (de közvetlenül is rá szoktak kötni a modemre).
    Probléma a következő:
    Letöltésnél (akár torrent, akár közvetlen) szétkapcsol a gép.
    Ha "csak" netezek vagy játszok (WOT) semmi probléma, viszont mint írtam letöltésél lelassul a sebessége (miután elérte a max sebességet), szétkapcsol, majd azonnal újratárcsáz. Ezt megcsinálja 3-4 alkalommal, majd a 4. újrakapcsolódásnál használhatatlan lesz a net. Gép szerint kapcsolódva vagyok, de semmit nem tudok megnyitni, és bontani se tudom a kapcsolatot.
    Figyeltem az állandó internet kapcsolatnál is a torrent sebességet és ott is ugyanezt csinálja. (lassul, majd leáll, ismét maxra fut, lassul, leáll)
    Próbálkoztam már azzal is, hogy korlátozom a sebességét, ez sem jött össze.
    Ha közvetlenül van modemhez kapcsolva a gép, az sem segít.
    T-comtól kijöttek, de modem hibát nem találtak, tehát feléjük él a kapcsolat, és nem a modem áll le.
    Valamint más gépeknél sem mutat problémát ha nálam megszakad.
    Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
  • barret
    #4167
    Nem csak ott...
  • Caterpillar
    #4166
    Ehh, mintha itt Bp -en kicsit lerohadt volna a szolgáltatás, gondolom nem csak nálam?!
  • ppix
    #4165
    Ki van csukva, hogy a T-mobile a Chrome kezdőoldallal baszakodna, te bénázol valamit, vagy valami másik program szarakodik ezzel...
  • Gery85
    #4164
    chromenál beállítások - Induláskor - Adott oldal vagy oldalak megnyitása. - Oldalak beállítása Csak a google legyen benne.
  • Klon
    #4163
    Üdv!

    Vettem egy T-mobile mobilinternet előfizetést, és az lenne a bajom, hogy hiába állítom be Chrome-ban a kezdőlapot, az a [email protected] t-mobile menedzser az első indításkor folyton a mainap.hu oldalt hozza be. rohadt idegesítő, szar szemét banda. Nem tudtok erre valami megoldást, hogy a ne nyissa meg?
    Beállításokban nem találtam erre utaló lehetőséget! :(
    Nem állítja át a Chrome-ban beállított Google.com-ot, csak felülbírálja. Ha a kezdőoldalra kattintok (kis házikó) akkor szépen hozza a Google-t.
  • davidka003
    #4162
    Ne veszítesz semennyit, mert arányosan átszámolják.
  • UT5RGHV
    #4161
    Azt tudja valaki, hogy amikor a netet fizetem ki, akkor a következő 1 hónapot fizem, vagy azt amit már elhasználtam. Szóval előre fizetek a netért, vagy utólag?

    Ez azért lenne fontos, mert lehet váltanék a Net&Roll S-re, ami dupla adaforgalom, és csak havi 250Ft-al drágább, mint a RelaxNet M most nekem, és csak hogy tudjam mikor kéne lemondanom ezt, és megvenni azt, ne veszítsek egy havi pénzt.
  • barret
    #4160
    Nekem is ugyan-ezt csinálja!
    De hspa módban is!
    Mintha leszabályozna 3,8kbps-re.
    Ha próbálgatom fel-le csatlakozást,akkor elkapja,és egy darabig jó.
    Aztán megint belassul.De teljesen random.
  • UT5RGHV
    #4159
    RelaxNet mi?! Tiszta ideg vagyok tőle! Muszáj RELAXálni miközben NETezek, mert felrobbanok! :D

    Amúgy új mobilnetes csomagok: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas
  • Nyiri
    #4158
    Nekem mostanság a mobilomon a 3G egy rakás szar. Kurva lassú (pedig Budapest). Lecsatlakozom majd újra akkor 3 percig megint fasza aztán megint szar. Hát ez kurva jó
  • 012345678901234
    #4157
    Na, csak nem bírtam ki hogy ne próbálkozzak. Megpróbáltam XP-n is a dolgot, de ugyan az a helyzet. Kipróbáltam, hogy felteszek egy kicsivel régebbi FW-t, ami sikerült is (Vistan-n), és utána a 11.415.05.03.00.B409-et, hátha, de ugyan az a hiba. A teljes szöveg ez, leírtam: "The wireless terminal inserted is not E17X, update wizard can't work on."

    Szóval nincs megoldás, és áll a lenti kérdésem.
  • 012345678901234
    #4156
    Valaki tudja hol találok legfrissebb firmware-t a Huawei E176-omhoz? A dc-files.com -on lévő, régebbi annál, mint ami most épp a modememen van, szóval az az oldal nem jó.

    Jelenleg a 11.126.08.03.74 -es FW van rajta a modememen. Találtam egy "firm-E17XUpdate_11.415.05.03.00.B409" FW-t, és állítólag ez jó E176-hoz is, úgy szerepel neten mindenhol, de nekem nem működik a frissítés. Tehát amikor már végignyomkodtam a telepítőben a dolgokat, és kezdené frissíteni, akkor kér egy MasterCode-ot, amit én be is írtam, egy programmal kiszámoltam, beírtam, és elkezdte frissíteni, a led villogott, aztán már az eleján hibával leállt, hogy "installer doesn't work... bla bla", sajnos nem olvastam el mi volt a teljes szöveg, mert megilyedtem hogy tönkretettem a modemet. De szerencsére hibátlanul működik!

    Vista SP2-m van. Evvel lehet frissíteni, mert a dashboard-ot sikeresen rányomtam, és frissítettem egy E220-as modem FW-jét is sikeresen, tehát az op. rendszer jó hozzá.

    Valakinek van valami ötlete? Szeretném rátenni a legfrissebb FW-t a E176-omra! Keresgéltem neten, de nem próbálkozok inkább, még tönkre vágom a modemet...
  • 012345678901234
    #4155
    Most jó nekem is. MW3-ban magyar szerveren a pingem 60-70-80 körüli, és nagyjából fix, elég ritkán laggol.
  • atila4
    #4154
    Nekem lol-ba 100 és 150 között mozog. Nem a legjobb, de elviselhető
  • 012345678901234
    #4153
    Nekem most a pingemmel van bajom. Multi játékoknál iszonyat laggol, megáll, stb. Már egy jó ideje ilyen fos. Régen a T-mobile volt a legjobb ping terén, és a Voda rossz. Most pont fordítva van... (van Vodám is)

    Valaki használja a T netjét multiplayer játékokhoz? Kíváncsi lennék mik a tapasztalatok. Nálam van gond (itteni toronnyal), vagy az egész T-mobile hálózattal.
  • barret
    #4152
    Hálózat lehet,mert most napok óta szakít ezerrel!
    Az ember azt hinné hogy tudnak stabil sebességet szolgáltatni,
    de ezek szerint nem...Pedig eleinte sokkal jobb volt,mint utóbbi
    időben.
  • barcafan94
    #4151
    Ezeket elég beállítani ahhoz, hogy menjen a net:
    APN: internet
    Névnek meg azt írsz be amit akarsz
    Ha kér telefonszámot is, akkor ezt kell beírni: *99#
  • vegicsek
    #4150
    Sziasztok. EGy ismerősöm kiütette a vodás telefonját, és most t-mobile előfizus kártyáját használja, amiben van mobilnet belefoglalva, viszont nem működik, nyilván kellenének hozzá a beállítások, (ip meg satöbbi). Ezeket a beállításokat meg lehet valahol érdeklődni, vagy egységesek? Szervízbe nyilván nem akarja bevinni a telefont vodafone felirattal : )
  • 012345678901234
    #4149
    Lehet túlmelegszik. Bár ilyen nekem is szokott néha lenni, hogy max 5-6 kb/s-el megy, de az ritka szerencsére, de pont ma volt ilyen többször is, azt magától begyorsult, lelassult, begyorsult. Vagy túlmelegszik a modemed, tedd szellősebb helyre, vagy a hálózat a szar, mert nekem ilyenkor a hálózat szórakozik, ilyenkor csak vársz, és jó lesz majd. A modemem egyébként Huawei E176.
  • barret
    #4148
    Sziasztok!
    Mobil internetemmel (T-mobil Zte modem) olyan gondom van,hogy UMTS módban is gyakran csak 38 Kbps sebességgel megy! Ez egy betárcsázós modem sebessége...Régebben ilyen gond nem volt vele!
    Olyan mintha korlátozva lenne,aztán egy idő után begyorsul.
    Teljesen random időközönként. Van mikor tökéletes,és van mikor tetű lassú...Ez mitől lehet?
  • JaSoN HuNTeR
    #4147
    Üdv.
    Nekem szokott az lenni hogy hívnak és felveszem és szétkapcsolja a vonalat mintha leraknák a telefont, elég sokszor csinálja[Zárt helyen, házba stb] , nem tudom hogy ez most a telefon vagy a szolgáltató hibája.

    Valaki tapasztalt még hasonlót?

    Samsung Galaxy:Ace
  • barcafan94
    #4146
    Az Option iCon 225-ös modemnek vége lett, így most T-Mobile Broadband sticket (ZTE MF195) használok. Ezt lehet valahogy függetleníteni? Illetve gyári ZTE dashboard milyen van hozzá? Mert most T-Mobile Internet Manager van hozzá. Amit észrevettem, az az, hogy jobb a pingem jóval mint volt, most 55 és 90 közötti, a régi modemmel 110 alá nem ment. Firmware frissítés van ehhez a ZTE-hez? Most diagnosztika szerint ez van rajta:
    Szoftver verzió: PCW_TMOP4P18EV1.0.0B13
    Firmware verzió: BD_TMOMF195V1.0.0B04
  • 012345678901234
    #4145
    Egyébként észrevettétek, hogy a korlátozott sebesség most már nem 128 kbps (16kb/s), hanem 150-160 kbps (19-20 kb/s)? Emeltek kemény 3-4 kb/s-t. Legalábbis nekem így megy egy jó idelye. De ez még mindíg nagyon kevés, semmi érezhető gyorsulás nincs az oldalak betöltése közben. DE... legalább a 128 kbps rádiók akadás nélkül mennek :D . Eddig a 128 kbps korlátnál ezek a rádiók mindíg kb. 15 mp-ként puffereltek, mert igazából az a 128 kbps nem ennyi volt, hanem gyakorlatban csak 120 kbps. De mostmár 150-160 között biztos megvan a sebesség.
  • barcafan94
    #4144
    Szerintem benne van a pakliban, hogy érintkezési hibás a modemed. Mi a pontos típusa amúgy? Ha van még kérdésed írj privátot.
  • kranyo
    #4143
    Sziasztok!
    Biztos amatőr vagyok de...
    Az a gondom, hogy XP-n használom a T-Mobile stick-et. Először vagy fél évig ment, azután hiába dugtam be azt írta, hogy nincs csatlakoztatva az eszköz. Leszedtem a progiját, újraraktam és ment is. Azt kéthetente eljátszotta. Most már hiába szedtem le és újra fel szintén ezt írja. Újra raktam az XP-t, de egy idő után újra kezdődött...
    Hogy lehetne azt megoldani?
    Köszi!
  • 012345678901234
    #4142
    A pingedet leverem :)

  • atila4
    #4141


    Nem rossz :)
  • davidka003
    #4140
    Nem.
  • redmonk
    #4139
    sziasztok

    ismerosomnek van egy t-mobilos telefonja es jonne ki angliaba. a kerdes az, hogy attol, hogy t-mobile lockolt a telo az angol t-mobile kartyaval mukodne?
  • Panzeradler
    #4138
    Sziasztok, e1752es modemet használ valaki macen? Ha felfrissitem a frimwaret meg a dashboardot utána fogom tudni használni w7en is? (nem találtam jobb topicot, remélem nem gond)
  • 012345678901234
    #4137
    Nem tudja valaki, hogy a T-Mobile Internet Managgerbe miért nem csatlakozik vissza automatikusan a netre, ha megszakad? Pedig kivan pipálva a "automatikus újracsatlakozás, a csatlakozás megszakadása után" rész, de soha nem csatlakozik vissza ha megszakad.
  • davidka003
    #4136
    Nekem a telómon a mobilnet szarakodott tegnap este fele.
  • 012345678901234
    #4135
    Egyébként valaki tudja hogy kell-e a Windows-ban (Win7) állítani valamit miután feltelepítettem a modemet, vagy maradjon minden úgy ahogy volt előtte, ne nyúljak a Windowsban semmihez (nem az Internet Managgerre gondolok, hanem a rendszerre)? Ezt azért kérdezem, hogy esetleg tudok-e tenni azért hogy minél jobb legyen a kapcsolat, vagy a ping stb. Lehet, vagy kell-e manuálisan, vagy valahogy optimalizálni?

    Nem nagyon számítok válaszra, mert alíg járnak ide már, de azért feltettem.
  • 012345678901234
    #4134
    Nálam is ugrándozik a ping néha egy jó idelye, nem tudom hogy a fejlesztés miatt csinálja e. A sebességem ugyan olyan amilyen volt mindíg is 2 éve.
  • barcafan94
    #4133
    Másnál is érezhető hogy fejleszt a T-Mobile? Mert olvastam, hogy fejlesztenek, és itt igen, igaz, lassítva vagyok, de a ping jobban ugrál mint szokott, meg lassabb is valamivel a szokásosnál is, remélem hamar végeznek a fejlesztésekkel.
  • Petka
    #4132
    Félig off, de nálunk a kültéri wifi hálózat sokkal stabilabb, mint bármikor!