Bombagyár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://naczivadasz.blogspot.com - Rettegj te is velünk!
- Bundesliga Fan
u dont have to listen anybody else but me
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
bár anno a sulival a police-szal meg az armyval játszottam ha ez az a tomcat egyáltalán :D
Tehát te véleményt kérsz, de rögtön a 3. komment egyfajta fenyítést tartalmaz a negatív véleményt nyilvánító emberek ellen. Szóval, akkor kinek szabad és kinek nem szabad kimondani amit gondol?
Ilyen társaság mellett (fele nem veszi komolyan másik fele pedig szélsõségesen elfogult, de mind írhat és ír is ide) sosem lesz hosszú éltû és értelmes politikát tárgyaló topik eme honlapon.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Elhiszem hogy meglesznek nélkülem, nem aggódom, véleményt kértél, hát én leírtam.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Komolyra terelve a szót, had legyen az SG a lámák, noobok, crackmániások és vérpistikék békés szigete ahol az admin szimbiózisban él a topiknyitási kényszerrel küzdõ újregekkel és ne hozzunk ide be olyan témákat (zsidók, cigányok, külömbözõ etnikai kisebbségek stb) amelyek parázs vitát generálnak, EZ NEM AZ SG! A topik nonszensz, egyértelmû reklám.
És hogy ontopic is legyen, a bombagyár provokatív és polgárpukkasztó, amilyen akar is lenni, nem leszek gyárlakó, köszönöm.
További szép napot.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amugy topik close lesz, mert nemsokára jön a sok anti Tomcates:S akik majd csak ócsárolni fogják, aztán eljutunk a politikáig és a zsidó témához ezek meg ugye itt tilosak...
Yo, Bitch!
REAL MADRID
Én is gyárlakó vagyok:) Szerintem ezt a gázai utat még át kéne gondolniuk. Nem?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /