51
Vélemények a bombagyar.hu közösségi blogról
  • SHADOWEYES7
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=15322
  • forsbergp21
    Én nem értem mi a gond a szegény cigányokkal. Tehát most tulajdonképpen ők egy gonosz népnek vannak beállítva. Ez arcátlan és hazug megjegyzés. A szegény cigányok nagyon is becsületes emberek. A Bambagyár pedig egy mocskolódó, fasziszta náczisávos vérnyilas, börtöntöltelék zorbánistákból és vérmagyarokból álló szégyenletes csoportosulás! Tomket Bélával és Blogin Bandival az élen! És a téma lezárva!

http://naczivadasz.blogspot.com - Rettegj te is velünk!
  • VRSDM
    tudod minek a rövidítése az " SG " ? ha igen akkor vond össze a bombagyár tartalmát meg jelentését az SG jelentésével. van köze? na majd várom a válaszod.
  • Csabesz6
    rulez
  • karajjj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az zsidó cigány
  • Jason Bourne
    Öööööööööö elnézést, nem én írtam a 3. hozzászólást!
  • karajjj
    én teljesen jól megvagyok anélkül, hogy valaha is olvastam volna...

bár anno a sulival a police-szal meg az armyval játszottam ha ez az a tomcat egyáltalán :D
  • Prézli
    Politizálni úgy, hogy nem szabadulnak el az indulatok csak úgy lehet ha a résztvevők nem elfogultak és nyitottak a másik fél gondolataira, ezenkívül a céljuk egy közös konklúzióra való jutás, nem pedig az egyén véleményének a másik félre való ráerőltetése.

Tehát te véleményt kérsz, de rögtön a 3. komment egyfajta fenyítést tartalmaz a negatív véleményt nyilvánító emberek ellen. Szóval, akkor kinek szabad és kinek nem szabad kimondani amit gondol?

Ilyen társaság mellett (fele nem veszi komolyan másik fele pedig szélsőségesen elfogult, de mind írhat és ír is ide) sosem lesz hosszú éltű és értelmes politikát tárgyaló topik eme honlapon.
  • Jason Bourne
    Az sem rossz:)
  • Trisztin
    inkább sutigyar.hu
  • moor09
    egészségedre
  • Jason Bourne
    Ok az rendben van. Nem is anyáztam meg ilyesmi, nem szokásom. De azért beláthatná a nagyközönség, hogy rengeteg topik van itt amiben rendszeresen politizálnak.
  • Prézli
    Jason, a pontos idő topik a gumiszobában van, ahol a megfáradt nép textuálisan kiéli az elfojtásait
    Elhiszem hogy meglesznek nélkülem, nem aggódom, véleményt kértél, hát én leírtam.
  • Jason Bourne
    Bezárják rendre? Van egy ami már a 12000 hozzászóláson is túl van!
  • BaliBoy
    Senki nem akadályoz meg téged és a hasonló érzelmű, gondolkodású barátaidat, hogy csináljatok egy saját fórumot amin kibeszélhetitek az okosságotokat. De ez nem az a fórum. bye
  • Jason Bourne
    Úr Isten! Bazdmeg beszartam!
  • passatgt
  • HöfEE
    Az a baj "szerintem", hogy még újonc vagy itt az SG-n. Rengeteg barom topik van , tény. De ezek nem generálnak anyázást mint ahogy említettem is. Politikai topikokat meg rendre bezárják szóval nincs sok.
  • Jason Bourne
    Meglesznek nélküled elhiszed?
  • Jason Bourne
    Figyi! Hány barom topik van itt??? Hány van ami a politikáról szól? És hány van aminek semmi értelme "pontos idő 22:15" stb.?
  • n3whous3
    Vélemény? Szar népség.
  • Risu Führer
    close lesz ezis...:S
  • moor09
    senkit nem zavar milyen topikot nyitsz, hisz úgy néz ki egyik sem hosszú életű és akit nem érdekel az max nem néz be, egy ilyen alap témájú topictól amúgy se várd hogy politika-semleges lesz, ha pedig sokáig ficánkolsz előbb-utóbb vmi miatt bannolni fognak......bár ez legyen majd a te gondod
  • Prézli
    Én pedig szeretném népszerűsíteni az osztályhonlapomat, amit az osztályom csinál, hogy itt az SG-n megbeszélhessük, hogy mik történnek velem az iskolámban. Pill és meg is nyitom, gyertek!

Komolyra terelve a szót, had legyen az SG a lámák, noobok, crackmániások és vérpistikék békés szigete ahol az admin szimbiózisban él a topiknyitási kényszerrel küzdő újregekkel és ne hozzunk ide be olyan témákat (zsidók, cigányok, külömböző etnikai kisebbségek stb) amelyek parázs vitát generálnak, EZ NEM AZ SG! A topik nonszensz, egyértelmű reklám.

És hogy ontopic is legyen, a bombagyár provokatív és polgárpukkasztó, amilyen akar is lenni, nem leszek gyárlakó, köszönöm.

További szép napot.
  • HöfEE
    Én is rendszeres Bombagyár olvasó vagyok, de regisztrálva csak a Btorrenten vagyok. Figyi Jason, a témák amiket nyitsz, akármennyire is érdekesek, sőt szerintem fontosak , ezek a dolgok nem az sg.hu-ra valók, ez az oldal nem erről szól, és te is tudod , hogy csak a flame meg az anyázás menne annak meg nincs sok értelme. Szóval szerintem be lehet zárni a topikot.
  • BaliBoy
    Tigris tank fan (fun) topik.
  • sweech
    fos.
  • toysoldier
  • Jason Bourne
    Talán amilyet szeretnék. Miért? Zavar?
  • Muki100
    Holnap milyen topikot nyitsz?
  • Jason Bourne
    Na emberek komolyan a bombagyárról írjatok légyszi véleményt. Kinek tetszik, kinek nem? És miért?
  • Jason Bourne
    Összefüggésbe hoznák a stricivel és én lennék a rááááááááászistáááááááááááá
  • Jason Bourne
    De most komolyan okoska. Minek hívjam? Ötlet???
  • autoszimulator
    zsicinek
  • Muki100
    Na ezért látod tényleg érdemes volt topikot nyitnod.
  • Jason Bourne
    Akkor semmi:) bocsi
  • Jason Bourne
    Pont az indexen?:) Hagyjuk már:)
  • ForzaInter
    ez van, de nincs mit tenni, nekem se tetszik....
  • Jason Bourne
    Pedig rengeteg topikban megy a politizálás, de a zsidózás az tudom, hogy tilos a magyarozás miért nem??? Talán, mert ez a nevünk? Minek hívjam a zsidót bmeg???
  • NEOreg3
    nem tudom miről beszélsz