137
Névtelen szivatás a neten a kisvárosban
-
#137 Én úgy hallottam, hogy a Skype az egyetlen csevegőprogi amit eddig még senki sem tört fel. Elég jó érv?
Mellesleg a hangminősége is kiváló. Dunsztom sincs nálad mi volt vele a gond, de egy kollégámnál kifogástalanul működik már közel 1 éve.
Én a magam részéről sem ezt sem a WLM-et nem használom.
WLM = Windows Live Messenger. Ma már az MSN-t így nevezik, csak megszokásból hívják még MSN-nek. Bocs, hogy belepofáztam. SzeWavsztok! -
#136 ez a prankvote.com fake, vagy tényleg szivatják őket?:) -
#135 fos -
#134 bedoglik kitorlom es kipakolom a msikat ennyi nemkell registrybol szedegetni ki megnemtom en mien caka,az MSN virus meg nem az embernel van hanem a fo msn szerverben -
toto2700 #133 hm ez az MSN portable nem is rossz. köszi a tippet -
toto2700 #132 a hiba nem az Ön készülékében van:) -
#131 most igazad van haver....börtönbe seggbebasszák párszor aztán nem töri a kezeket képekért... -
#130 A pidgin nalam nem birja ki tovabb mind a felora bekussol 2beszelgetes utan:(,trilian van az is annyi hogy bekapcsol a gep es kikapcsolom,MSN portable verzio rulez.. -
#129 ON: Szerintem hülye aki eltöri a BARÁTJAkezét egy bénán összephotoshopolt képért!HOGY LEHET VALAKI EKKORA GYÖKÉR!Az ilyeneket felkénne kötni!(a helyébe lekellene szarnia,egyszer úgyis elfelejtik ezt a dolgot!Amúgy meg lehet hogy börtön várja a haverodat a kartörésért!) -
toto2700 #128 OFF
miért nem használtok Pidgin-t? azzal minden féle csevegőhálózathoz tudtok csatlakozni. itt a lista: * AIM,Bonjour,Gadu-Gadu,Google Talk,Groupwise,ICQ,IRC,MSN,MySpaceIM,QQ,SILC,SIMPLE,Sametime,XMPP,Yahoo!,Zephyr
Ugyan a skype alappol nincs közte, de egy pluginnal skype-hoz is lehet csatlakozni.
Pidgin, Skype plugin
és ne offoljátok szét a topikot. téma lezárva.
ON -
#127 nem véletlenül , a Skypot sokan nem ismerik -
#126 és szted véletlenül? -
#125 igen,népszerűbb sajnos mint a skype! -
#124 figy az eberek aki használnak beszélgetős progit 70% tuti az MSN-t használja.... -
#123 azt dugd fel a seggedbe a pluginokat,most arról volt szó hogy melyik a jobb "beszélgetős" program nem az hogy "melyik van tele tömve szarságokkal" -
#122 mert az msn-t kb 3x annyian használják. a beszélgetés is szar benne...vannak az alap hangulatjelek és ennyi...legalábbis amíg használtam ez volt. emelett az msnbe sajátokak is berakhatsz. színeztehtő írás színes név,saját háttér,rezgés funkció:D csomó plug-in van hozzá stb. -
#121 a Skype miért is szar ? írd le miért és elfogadom ... ha normális vitathatatlan érveket állítasz ! -
#120 a skype egy nagy darab SZAR....írd le miért jobb és elfogadom..ha normális vitathatatlan érveket állaítasz -
#119 hülye vagy? -
#118 vannak idióta emberek xD eltörni egy haverja kezét egy "bénán photoshopolt" képért... (az emberi hülyeség határtalan(a haverod nagy idegbeteg állat lehet(amúgy meg a pletykákat egy idő után úgyis elfelejtik))) -
#117 Valamelyik barátomat megtréfálom vele egyszer:-) -
#116 ""A tudományos háttér
A reakció - amely csakis diétás Colával és Mentossal megy végbe - a közhiedelemmel ellentétben nem kémiai, hanem fizikai típusú. Tehát nem arról van szó, hogy titkos összetevő van a diétás kólában, mint azt az összeesküvés-elméletek hívei hangoztatják.
A kóla két okból robban ki elementáris erővel a palackból: az egyik, hogy az oldódó Mentos megnöveli a folyadék felületi feszültségét, a másik, hogy a cukorka felületén megnövekszik az úgynevezett nukleációs, vagyis a gócképződést lehetővé tévő helyek száma - itt alakulnak ki a szén-dioxid-buborékok.
Ez oda vezet, hogy a kólában található szén-dioxid nagyobb valószínűséggel válik oldott állapotúból gázállapotúvá, a szökőkút-effektus pedig annak tudható be, hogy mindez nagyon gyorsan megy végbe. ""
LINK -
#115 Miért,mi van a Mentosban ami így reagál a kólával? -
#114 ezt megcsináltuk :D kurvajó :D
a másik h beveszel 1 mentost a szádba és öntesz hozzá kólát :D ha nem köpöd ki akk jó vagy ^^ -
toto2700 #113 -
#112 már ne haragudj, de értek már ennél nagyobb csapások az életben, ilyen maximum derülök egy jót
haverod meg tegye össze a kezét ha nem kerül börtönbe -
#111 nem kell szépíteni, ha majd hasonló helyzetbe kerülsz megtudod milyen -
toto2700 #110 -
#109 egy elbaszott képért kezet törni, ez a magyar ugar -
#108 Figyelj,ez is csak őket minősíti,hogy milyen balfaszok.Azt hiszik magukról hogy ők a nagymenők,pedig csak senkik.Én már nem is foglalkozom velük,nem éri meg,hogy ilyenen stresszeld magad. -
#107 adminnak lett írva, tényleg jó ötlet:)
majd törlik a profilt remélem hamarosan
feljelentés már nemkell..ez jó lecke volt -
#106 Van 2 darab ötletem
1.Írd meg a myvip adminoknak!
2.Jelentsd fel de ez talán túlzás de sérti a személyes jogokat ez az egész amit csinál szal fel lehet simán -
#105 dehoynem, ha akarnak akkor meg rádszállnak.
ha beszarinak mutatod magad, véged.
de az a legjobb tényleg ha kerülöd az ilyen balhékat -
#104 Verekedéssel nem lehet semmit sem elérni...Meg amúgy is,ha egyet orrbabasznék,tízen jönnének rám,és onnan élve ki nem kerülnék,az biztos. -
#103 oh egyem:(
és metallica fan is emellett:(
köcsögök! amugy vannak ilyen nagy vagány emberkék!
de én próbáltam már szépszóval de 2009től fogva már nem! beláttam, máshogy nemmegy ezekkel bekell fenyíteni majd behúzza fülét-faszát és kussban marad mind! -
#102 Ezt osztom,hogy az ember nagyon sebezhetővé válik a blog,myvip,iwiw stb. miatt.Tavaly én is írtam blogot egy ideig,aztán osztálytársaim felfedezték,és nekiálltak beírogatni mindenféle dolgot,egyik még ki is nyomtatta és azt olvasták fel szünetekben.Égtem mint a Reichstag,mondjuk azóta is írok blogot,de azt nem fedezték fel.Nagyon rosszat tett ez az amúgy is alacsony reputációmnak,meg elég rosszul is esett. -
dx #101 ez az a topik ezaz -.- -
ba32107 #100 ték -
#99 Mi ez a topic miez :D -
karajjj #98 :DDDDDDDDDD