18
  • Harry Seldon
    Ja, értem, mi a gond. :D Vagy a cikkben, vagy a hozzászólásokban jellemezték így Richie két filmjét, én csak élcelődtem ezen egy kicsit. Igaz, nem ártott volna idézőjelet használnom...
  • winnie
    elhiszem, épp ezért nem is értettem, hogy miért írtad, hogy unalmas.
  • Harry Seldon
    Számomra nem volt az, sőt, szerintem ez a legjobb filmje - igaz, a RockNRolla-t még nem láttam.
  • winnie
    unalmas?
  • Harry Seldon
    "...Guy Ritchie ígéretesnek tetsző új filmje, a Spíler (RockNRolla) nem számít a tömeg körében különösen várt alkotással, de így jár egy rendező, ha két kultikus alkotás után két hatalmas bukást és bulvárcímlapokat produkál."

Az egyik unalmas bukás a Revolver lenne? Mert ilyen véleménnyel a cikkíró esetleg írjon inkább mulatós CD kritikákat...
  • technopeter
    télleg szánalmas amit a REC-cel művelnek... mire elért ide , addig amerika már beismutatta a remaket.....
  • GanXstaZoleeWrk
    Transz-Szibéria (Transsiberian) nem rossz film, nem mondanám hogy moziba mennék érte de amennyire semmilyen neve van és 0 info nélkül néztem meg, kellemes csalódás.
  • sajoati
    egyebkent itt lehet megnezni 3d-ben felepitve a REC szettignet

REC szim
  • winnie
    spanyolországban alig egy éve mutatták be - gondolom te a 2008-as, nem egy évet késú 8 hazai spapnyolfilm-premier többségét a nyitó napon letudtad:)

de milyen szempontból szégyen? ezt most egy nemamerikai horror premierjéből/nempremierjéből ítéled meg? eskü, hogy nem értem.
  • Hegi90
    [REC]-nek a port.hu szerint jan. 1-én volt a premierje, ahhoz képest hogy már lassan két éves (és nagyon jó) film. A poén még az, hogy egész Mo-n egyetlen moziban vetítik ezt a remekművet... tiszta szégyen ez az ország -.-
  • god25
    ...amik ismét kevés embert vonzanak a mozikba, hisz már sokan látták őket. Tehát Viktorunk megírhatja (majd 3 sorban), hogy mekkora bukások voltak!
  • vasziszdasz
    Van olyan is, speciel a Waltz with Bashir, a Mesrine: L'ennemi public no. 1 (meg az 1. része), meg az Underworld3 az még nincs fenn, illetve 1-2 tökömetseérdekli film, de a többség az igen.
  • loky
    Én aránylag sokat torrentezek...de ezek közül sokat nem láttam egyik oldalon sem...
  • Dynamic
    Borzasztó egyszerű, ha megnézed az imdb-t, miután a Ravasz... és a Blöff után 2 filmje volt: a Revolver és ez.
  • marcee
    Guy Ritchie-nek mi volt a két buktája? A Revolver stimmel, de mi volt a másik? Ettől függetlenűl én nagyon kíváncsi vagyok a RocknRolla-ra!
  • berserk87
    Uhhh.....a [REC]-et már tavaly tavasszal megnéztem dvdrip-esen, azt hittem már régen bemutatták nálunk. Amúgy nagyon jó zombis film, mindenképpen érdemes megnézni, van benne pár izgis rész:D.
    Spanyolországban 2007 november 23-án mutatták be.
  • hodobaj
    azért nem én még egyiket sem láttam.
  • torcipepe
    ha ezek már bemutatott filmek, akkor sokan letöltötték és megnézték felirattal.