95
Üdvözlök mindenkit. Kinek mi a véleménye erről az \"állam\"-ról? Ki mit hallot az alapulásáról?
-
#95 Ennek a témának nincs helye a fórumon,zsidózás/nácizás/Sztálinozás stb...
Sok jóra nem lehet számítani a továbbiakban úgyhogy inkább close mint banhullám. -
Jason Bourne #94 Azért van időzőjelben, mert szerintem (vélemény és ezzel még pár ország is közösséget vállal) nem állam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#93 Persze, az olvasás jó, de szerintem fejlett szelektációs készséggel megfér egymás mellett a kettő. Én sem rohanok körfűrészt venni 59990ft-ért mert látom a WS Teleshopban, ugyanígy vannak szar könyvek is.
A mozi/mozifilmek megtagadása pedig teljességgel érthetetlen számomra, ott aztán tényleg te döntöd el mit akarsz megnézni, nincs reklám ami oly sokakat zavar. -
#92 gondolatébresztó filmet ezek szerint még nem láttál, de ez szerintem nem a filmipar/filmművészet hibája. hogy a különféle reklámokban nem a minőséget tolják az arcodba, attól még a rendszer nem feltétlenül rossz. azt reklámozzák ugyanis, aminek a költsége vélhetően megtérül a hirdetőnek. tehát a feltételezhetően 10-15ezer embert érdeklő könyvet egyszerűen nem éri meg alkalmanként(!) egymillióért reklámozni egy kereskedelmi csatornán főműsoridőben, csak amit várhatóan kurva sokan meg fognak venni. -
#91 OFF
és bár nem ide tartozik, de ha meg a "tőkés találmányokról" van szó (nehéz mosolygás nékül leírni ilyen blődséget, szerintem már a neomarxisták is túl vannak az ilyesfajta dichotómián), akkor szerintem köttessétek ki az áramot is, a nyomtatott, sokszorosított irodalomról is le lehet mondani, és a sort még folytathatnám.
ON -
#90 A topik már elve úgy indult, hogy halálra van ítélve. Talán nem idézőjelbe kellett volna tenni az állam szót. Melleslge van közel keleti konfliktus topik. -
kocsisgabor9999 #89 Álljunk meg egy pillanatra. Mi segíti a gondolkodást? Egy könyv, vagy egy film? Álljunk meg egy pillanatra, a TV-kben miért nem reklámoznak könyveket? -
#88 szerintem az SG-n nem véletlenül lett zárva a Politika részleg, ennek is az lesz a vége... pláne hogy ilyen színvonalon sikerül zsidózni, normális érvek nélkül - mert az, hogy "fujj beszivárognak mindenhova, ők thetnek mindenről" az nem érv.
a mostani gázai balhéról két egész jó írás a katpol blogon:
link1
link2
a lényeg:
...sokkal inkább értek egyet az amerikai Moseley tábornokkal, aki a "rakat seggfej mindkét oldalon" frázissal a legtömörebben foglalta össze az izraeli-palesztin konfliktus lényegét. És ez a mai nemzetközi politikai egyik legfontosabb témája, amit Belső-Kongóban hasonló színvonalon, de kevesebb felhajtással szoktak lejátszani. Miért is kellene akkor alapjáratból szolidaritást vállalnia a "két ázsiai törzs" bármelyikével is Európának vagy Amerikának? Nem muszáj feltétlenül szurkolni valamelyik oldalnak, államot mindkettőnek, fegyvert mindkettőnek, intézzék el egymás közt, az utolsó meg kapcsolja le a villanyt. -
#87 Teli van hülyeségekkel. -
#86 Egy pillanatra álljunk meg, ti most komolyan elhatároztátok hogy nem néztek TV-t s nem jártok moziba mert ezek mind a "tőkések" találmánya?
Igyekszem a témától távol tartani magam, távol áll tőlem a szélsőségesség, de tulajdonképpen van itt olyan akit megkárosított egy vagy több zsidó?
Megfojtják a kiskereskedőket, Palesztinokkal harcolnak, a szent könyvükben pedofilizmust engedélyeznek stb.
Szerintem manapság épp elég nehéz ahhoz az élet, hogy ne vedd a válladra mások gondját.
Remélem sikerült neutrálisnak maradnom. -
kocsisgabor9999 #85 Helyes. -
Jason Bourne #84 Éppen informálódom a 4K!-ról:)
-
kocsisgabor9999 #83 Még tanulok, sajnos nem tudom minek. (gimiben) végzős vagyok. De fontolgatom, hogy otthagyom mert elegem van a buta agymosott tanárokból, és alkalmi munkát vállalok közben levelezőn raknám le az érettségit. -
#82 akkor majd ott folytatódik a zsidózás:D:D -
#81 jaj az olvasást kihagytam a hobbijaim közül.
ja és ez a fasza:
DREIDEL
és az a komoly hogy ezzel a játékkal már gyerekkorukban hanukakor belenevelik a zsidó kölykökbe a pénz imádatát. -
Jason Bourne #80 Mivel foglalkozol? -
kocsisgabor9999 #79 Ha törlik lehet ide jönni. !!!!!!!!! -
kocsisgabor9999 #78 A szart, töménytelen mennyiségben. -
Jason Bourne #77 Nekem is jöhet, egye fene:) osszuk el testvériesen:) -
Jason Bourne #76 Ebben egyetértünk. A tv csak a szart ontja magából... -
#75 ha ezért kapsz büntipontot, akkor én is kérek. Ugyanezt vallom amit te, csak megelőztél. -
kocsisgabor9999 #74 Én ezért nem nézek már semmit. Se tv, se mozi. Zene, mostanában könyv. -
#73 majd megmondhatod nekik ha idenéznek:D -
Jason Bourne #72 Persze. A lényeg az, hogy szórakozz és eszedbe ne jusson gondolkodni! -
#71 igen tudom de kövezzetek meg de ez nem minden esetben rossz sztem. -
Ari18 #70 felvállalom a felét üzenem a modiknak. -
kocsisgabor9999 #69 A hobbyd a filmnézés, gépezés. Ez is a "tőkések" találmánya. -
kocsisgabor9999 #68 Inkább ne. :D -
#67 hát ha van elég pénzed rá mehet.
majd kérünk a zsidóktól :) -
kocsisgabor9999 #66 NWO-ba leírtam, hogy alapítsunk falut egy trópusi vidéken. ;) Milyen ötlet? -
#65 jaja -
kocsisgabor9999 #64 Itt kezdődik a probléma. :) -
#63 nem fog éhenpusztulni mert ahhoz nem lusta hogy átmenjen a sarkon lévő multiba és bevásároljon... -
kocsisgabor9999 #62 Ha lusta, akkor meg pusztuljon éhen. -
#61 ne legyek városi ezt könnyű mondani.de mondjuk egy panelban hogyan tartasz állatot?én nem panelban lakok szerenécsre, egy kertes társasház az otthonom de itt is nehéz lenne állatokat nevelni .ráadásul sok ember ezekhez a dolgokhoz nem ért erre még rájön az hogy lusta. -
Jason Bourne #60 Ööööööööö nem vagyok városi és házi kenyeret is szoktam enni...
Nem azt mondom, hogy teljesen önellátóak legyünk. Minek forgatsz ki??? -
kocsisgabor9999 #59 Ja. Kenyérsütés luxus? Állattartás luxus? Esetleg néhány tyúkot. Gyümölcstermesztés luxus? Mit vársz akkor??? Ne legyél városi és megvan a megoldás. -
kocsisgabor9999 #58 És tudsz tenni ellene. -
kocsisgabor9999 #57 Igen. Iratkozz fel a Negyedik Köztársaság hírlevelére. -
Jason Bourne #56 Nem, utálom a feszült helyzeteket:)