488
Elektromos autópályák (1/43 - 1/32 - 1/24)
  • Khaosz55
    Sziasztok.

Kaptam egy Tyco pályát a barátomtól. Minden megvan hozzá csak az autók hiányoznak.

Nem tudjátok, honnan lehet hozzá autót beszerezni vagy esetleg helyettesíthető valami más típussal ?
  • Fez69

B.Ú.É.K!
  • Fez69
    Mindenki itt van:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9146531
  • banita
    Jár még ide valaki? Fontos lenne nekem ha pár kérdésemre valaki aki ért is hozzá tudna válaszolni.
  • Fez69
    Véget ért a 2011-es Carrera bajnokság:

Link
  • Fez69
  • Fez69

TEMOFEST 2011

• Fez69
    Nem rossz. Versenyre továbbra is az 1/32 a nyerő. Ez túl nagy és nehéz a pályára. Látványnak viszont első rangú.
    Szia!
    Na, milyen volt?
    De!
    Aztán gondolkodtam a dolgon és azt a másikat is elhoztam volna. :-)
    Az evolution tápja eleve kisebb, és azt a kisebb feszkót is felezi a két sáv között.
    Szerintem a carreraboltnak jók az árai!
    Ha meggondolod magad írj!
    Nekem meg a Ferrarinak (nem ennek, de ugyan ilyen 575-ösnek), kemény fél óra használat után kiment a jobb első LED a világításnál (ma). Eléggé lehangoló a dolog! Az oldalablak nincs rendesen beragasztva, ugyan ezen az oldalon kipotyog a visszapillantó, most meg ez a világítás...
    Tudtam, hogy a Ferrari szervíz igényes, na de ezt mégse vártam!
  • Fez69
    Nem azt mondtad, hogy félre tetettél egyet? Ez a polcról van.
    Holnap kipróbálom D132 táppal. Evolution táppal meg se nyikkan.
    Egyenlőre nem eladó. Ha megtetszik, szerzek én is mellé egy másikat.
    Kérdés: hol lehet ocsón kicsúszási íveket szerezni?
    Bakker!
    Megelőztél!
    Legalább jó kezekbe került!
    Hogy mihez kezdhetsz vele? Pl.:
    1. elcseréled velem két SCX analógra, vagy egy analóg + pályaelemek
    2. elcseréled velem két Carrera analógra, vagy egy analóg + pályaelem
    3. elküldesz a francba a csereajánlataimmal és felrakod a pályádra és gyönyörködsz benne, milyen szépen fut és fórumtalin az 1:24-es pályára a startmezőhöz állítod a saját tulajdonú Ferraridat!
  • Fez69
    Addig-addig járkáltam a Játék Boxba, még egyszer csak a kezemben maradt. Ez volt az utolsó 1/24 féláron. Gondoltam, nekem sem maradhat ki. Még nem tudom, mit kezdek vele.
  • Fez69
    Sokat kell játszani :)
    Azért ez nem semmi!
    Nem láttam még ilyet!
  • Fez69
    Érdekes módon a GT3 gumik ellágyultak, a Z4-é pedig felkeményedett. A lágy még ment úgy ahogy, a kemény viszont csak pörgött egy helyben. Úgy tűnik nem homogén anyagminőségből vannak.
  • Fez69
    Megjöttek az új gumik Németországból (3 nap). Itt vannak a megfáradt versenyzők:
  • Umi2
    Sziasztok! Nos nekem azért tetszett meg a scalextric ( és azért rendeltem meg hozzá az új poerbase-t ), mert rá lehet kötni a számítógépre. Igaz majd rendelnem kell később egy kábelt, és a programot is meg kell venni, de akkor az lcd monitor használható kijelzőnek hozzá. Íme: http://www.youtube.com/watch?v=WiarwQmlAAM
    És láttam az angoloknál valamelyik lelkes srác gyárt hozzá helyezés kijelző tornyot is. Egyébként az SCX-nek a leglátványosabbak a kijelzői,csak sajnos nem kompatibilis az enyémmel. És még egy érekesség az SCX-nél. A váltók nem vesznek fel áramot, mivel mechanikusan váltanak, így elvileg bármennyit bele lehet rakni a pályába.
    http://www.youtube.com/watch?v=u3pDxmbzqNk&feature=related
  • atus21
    Jól néz ki!
    És ez?
    http://cgi.ebay.de/PC-Rundenzahler-Carrera-Digital-124-132-/280621726859?pt=Rennbahnen_und_Slotcars&hash=item41565bbc8b
  • atus21
    Egy kis érdekesség 1966-ból
  • atus21
    Erről beszéltem:

SCX
  • atus21
    longest scalextric track

Na vannak még "elmebetegek"!
  • atus21
    Jelenleg sajnos hiánycikk.Itthon meg hiába is keresném.A carrera képviselet nem nagyon halad a korral.Ami igazán szimpatikus az új vezérlőben,hogy a pit stop funkciók bővítettek,kapcsolható hozzá a poziciókat jelző torony is.A körszámlálón menet közben nem lehet követni ki melyik helyen áll.Szerintem ez óriási ötlet volt.Habár a konkurrens cég (SCS,Scalextric nem emlékszem melyikne a videójáz láttam)előbb kitalálta ezeket a kiegészítőket.A Carrera csak kullog utánuk.
    Bocs!
    Rosszul értelmeztem! Azt hittem ehhez vettél blackboxot.
    Na, lehet neked lesz először az országban ilyen cuccosod! Kíváncsi leszek a tapasztalatodra!
  • atus21
    Igen,emailban megírtam neked,hogy az új control unittal - amelyet a közeljövőben szándékozom megvásárolni - nem működik ez a szett.
    Szia!
    Mégis eladod a Wirelesst?
  • atus21
    Van még 1/60 kanyar 8 db és 6 db egyenes EVO/D132/D124 pályaszakasz eladó.Összesen Kb 4.8 méter.
  • atus21
    Úgy néz ki,lassan eladó lesz egy Carrera Digital 132 BlackBox+tápegység,és egy Pro-X/D132/D124 Wireless set 3 db távirányítóval.A wireless set a mindkét rendszert tudó D124/D132 BlackBox-al nem működik,csak a D132 vagy Pro-X vagy D124 rendszerrel kompatibilis.

Érd:[email protected]
  • Umi2
    Az nekem kicsit sokba lenne, pálya csere+autó digitalizálás! Egyébként szerintem ott is biztos van gyártási hibás. Ja és már rendeltem egy 6 autós vezérlőt.
    Hali!

A Megoldás:
    Vegyél Carrerát!
  • Umi2
    Az mindegy, mert próbáltam úgy is, hogy csak a powerbase és a váltó volt benne. És úgy is hogy az autót csak kézzel toltam. A jelenség mindíg ugyan az maradt.Szerintem nem a kevés tápnak tudható be. Egyébként 4ampert ad le tápegységem , két autó és egy váltó nem lenne szabad hogy leterhelje.
  • Umi2
    Igen! De nem carrera hanem scalextric.
  • atus21
    Milyen hosszú a pályád?
  • atus21
    Duplaváltó?
  • Umi2
    Szia! Csak egy váltó. A gond hogy az egyik irányba a váltó nem tér ki teljesen végállásba. Egy autónál nem okozott gondot (sokáig észre se vettem), de amikor közvetlenül mögötte ment a másik, a hátsó autó beleakadt a váltócsúcsba.
  • atus21
    Mi baj a váltóiddal?
  • Umi2
    Ja, a kanapé nekem is sokszor útban van
  • Umi2
    Király! Én is tervezek beszerezni még pár váltót. Most még az egyetlen árva váltóm sincs itthon, mert garanciába cserélik (remélem)!