488
Elektromos autópályák (1/43 - 1/32 - 1/24)
-
Khaosz55 #488 Sziasztok.
Kaptam egy Tyco pályát a barátomtól. Minden megvan hozzá csak az autók hiányoznak.
Nem tudjátok, honnan lehet hozzá autót beszerezni vagy esetleg helyettesíthető valami más típussal ? -
B.Ú.É.K! -
#486 Mindenki itt van:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9146531 -
banita #485 Jár még ide valaki? Fontos lenne nekem ha pár kérdésemre valaki aki ért is hozzá tudna válaszolni. -
#484 Véget ért a 2011-es Carrera bajnokság:
Link -
#483 -
TEMOFEST 2011
-
#481 Nem rossz. Versenyre továbbra is az 1/32 a nyerő. Ez túl nagy és nehéz a pályára. Látványnak viszont első rangú. -
#480 Szia!
Na, milyen volt? -
#479 De!
Aztán gondolkodtam a dolgon és azt a másikat is elhoztam volna. :-)
Az evolution tápja eleve kisebb, és azt a kisebb feszkót is felezi a két sáv között.
Szerintem a carreraboltnak jók az árai!
Ha meggondolod magad írj!
Nekem meg a Ferrarinak (nem ennek, de ugyan ilyen 575-ösnek), kemény fél óra használat után kiment a jobb első LED a világításnál (ma). Eléggé lehangoló a dolog! Az oldalablak nincs rendesen beragasztva, ugyan ezen az oldalon kipotyog a visszapillantó, most meg ez a világítás...
Tudtam, hogy a Ferrari szervíz igényes, na de ezt mégse vártam!
-
#478 Nem azt mondtad, hogy félre tetettél egyet? Ez a polcról van.
Holnap kipróbálom D132 táppal. Evolution táppal meg se nyikkan.
Egyenlőre nem eladó. Ha megtetszik, szerzek én is mellé egy másikat.
Kérdés: hol lehet ocsón kicsúszási íveket szerezni? -
#477 Bakker!
Megelőztél!
Legalább jó kezekbe került!
Hogy mihez kezdhetsz vele? Pl.:
1. elcseréled velem két SCX analógra, vagy egy analóg + pályaelemek
2. elcseréled velem két Carrera analógra, vagy egy analóg + pályaelem
3. elküldesz a francba a csereajánlataimmal és felrakod a pályádra és gyönyörködsz benne, milyen szépen fut és fórumtalin az 1:24-es pályára a startmezőhöz állítod a saját tulajdonú Ferraridat! -
#476 Addig-addig járkáltam a Játék Boxba, még egyszer csak a kezemben maradt. Ez volt az utolsó 1/24 féláron. Gondoltam, nekem sem maradhat ki. Még nem tudom, mit kezdek vele.
-
#475 Sokat kell játszani :) -
#474 Azért ez nem semmi!
Nem láttam még ilyet! -
#473 Érdekes módon a GT3 gumik ellágyultak, a Z4-é pedig felkeményedett. A lágy még ment úgy ahogy, a kemény viszont csak pörgött egy helyben. Úgy tűnik nem homogén anyagminőségből vannak. -
#472 Megjöttek az új gumik Németországból (3 nap). Itt vannak a megfáradt versenyzők:
-
Umi2 #471 Sziasztok! Nos nekem azért tetszett meg a scalextric ( és azért rendeltem meg hozzá az új poerbase-t ), mert rá lehet kötni a számítógépre. Igaz majd rendelnem kell később egy kábelt, és a programot is meg kell venni, de akkor az lcd monitor használható kijelzőnek hozzá. Íme: http://www.youtube.com/watch?v=WiarwQmlAAM
És láttam az angoloknál valamelyik lelkes srác gyárt hozzá helyezés kijelző tornyot is. Egyébként az SCX-nek a leglátványosabbak a kijelzői,csak sajnos nem kompatibilis az enyémmel. És még egy érekesség az SCX-nél. A váltók nem vesznek fel áramot, mivel mechanikusan váltanak, így elvileg bármennyit bele lehet rakni a pályába. -
#470 http://www.youtube.com/watch?v=u3pDxmbzqNk&feature=related -
atus21 #469 Jól néz ki! -
#468 És ez?
http://cgi.ebay.de/PC-Rundenzahler-Carrera-Digital-124-132-/280621726859?pt=Rennbahnen_und_Slotcars&hash=item41565bbc8b -
atus21 #467 Egy kis érdekesség 1966-ból -
atus21 #466 Erről beszéltem:
SCX -
atus21 #465 longest scalextric track
Na vannak még "elmebetegek"! -
atus21 #464 Jelenleg sajnos hiánycikk.Itthon meg hiába is keresném.A carrera képviselet nem nagyon halad a korral.Ami igazán szimpatikus az új vezérlőben,hogy a pit stop funkciók bővítettek,kapcsolható hozzá a poziciókat jelző torony is.A körszámlálón menet közben nem lehet követni ki melyik helyen áll.Szerintem ez óriási ötlet volt.Habár a konkurrens cég (SCS,Scalextric nem emlékszem melyikne a videójáz láttam)előbb kitalálta ezeket a kiegészítőket.A Carrera csak kullog utánuk. -
#463 Bocs!
Rosszul értelmeztem! Azt hittem ehhez vettél blackboxot.
Na, lehet neked lesz először az országban ilyen cuccosod! Kíváncsi leszek a tapasztalatodra! -
atus21 #462 Igen,emailban megírtam neked,hogy az új control unittal - amelyet a közeljövőben szándékozom megvásárolni - nem működik ez a szett. -
#461 Szia!
Mégis eladod a Wirelesst? -
atus21 #460 Van még 1/60 kanyar 8 db és 6 db egyenes EVO/D132/D124 pályaszakasz eladó.Összesen Kb 4.8 méter. -
atus21 #459 Úgy néz ki,lassan eladó lesz egy Carrera Digital 132 BlackBox+tápegység,és egy Pro-X/D132/D124 Wireless set 3 db távirányítóval.A wireless set a mindkét rendszert tudó D124/D132 BlackBox-al nem működik,csak a D132 vagy Pro-X vagy D124 rendszerrel kompatibilis.
Érd:[email protected] -
Umi2 #458 Az nekem kicsit sokba lenne, pálya csere+autó digitalizálás! Egyébként szerintem ott is biztos van gyártási hibás. Ja és már rendeltem egy 6 autós vezérlőt. -
#457 Hali!
A Megoldás:
Vegyél Carrerát! -
Umi2 #456 Az mindegy, mert próbáltam úgy is, hogy csak a powerbase és a váltó volt benne. És úgy is hogy az autót csak kézzel toltam. A jelenség mindíg ugyan az maradt.Szerintem nem a kevés tápnak tudható be. Egyébként 4ampert ad le tápegységem , két autó és egy váltó nem lenne szabad hogy leterhelje. -
Umi2 #455 Igen! De nem carrera hanem scalextric. -
atus21 #454 Milyen hosszú a pályád? -
atus21 #453 Duplaváltó? -
Umi2 #452 Szia! Csak egy váltó. A gond hogy az egyik irányba a váltó nem tér ki teljesen végállásba. Egy autónál nem okozott gondot (sokáig észre se vettem), de amikor közvetlenül mögötte ment a másik, a hátsó autó beleakadt a váltócsúcsba. -
atus21 #451 Mi baj a váltóiddal? -
Umi2 #450 Ja, a kanapé nekem is sokszor útban van -
Umi2 #449 Király! Én is tervezek beszerezni még pár váltót. Most még az egyetlen árva váltóm sincs itthon, mert garanciába cserélik (remélem)!