A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Amúgy nagy kérés lenne, ha mindegyikhez linkelnél egy Google képkeresést is? Egy képbõl nehéz dönteni, fõleg, hogy nem is ismerem ezeket az embereket.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Tudom hogy izlések és pofonok, de akkor már inkább:
Amanda Seyfried
Ana Ivanovic (bár az általad berakott is tetszik)
Jennifer Aniston
Én maradok az utóbbinál (fõleg hogy kb 10 éve nézem õt a Jóbarátokban (hja soksszor megnéztem már a sorozatot 😄))
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A harmadik modell szerintem
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Amúgy kik ezek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!