A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Amúgy nagy kérés lenne, ha mindegyikhez linkelnél egy Google képkeresést is? Egy képbõl nehéz dönteni, fõleg, hogy nem is ismerem ezeket az embereket.
59520.gif" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
Klikk a képre a részletekért !
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Tudom hogy izlések és pofonok, de akkor már inkább:
Amanda Seyfried
Ana Ivanovic (bár az általad berakott is tetszik)
Jennifer Aniston
Én maradok az utóbbinál (fõleg hogy kb 10 éve nézem õt a Jóbarátokban (hja soksszor megnéztem már a sorozatot 😄))
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A harmadik modell szerintem
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Amúgy kik ezek? <#fejvakaras>#fejvakaras>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!