A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bele se gondolok, hogy mi történt volna, ha nem derül ki, hogy Hamilton "asszonya"...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

plck
N.S

bertino
ték :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zuio
Nicole Scherzinger

Dragooon
Nicole Scherzinger

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

<#worship>
Picar77
kc

()() (^^)

Picar77
tölem lehet jöhetnek nevek
ha van kedvenc kép vagy valmihez ragaszkodsz az is jöhet

()() (^^)

Scottt
Nicole Scherzinger

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Heffi
Téjlor, a zenéje is jó.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

nemtok választani...
legyen nicole ..
szemszépségverseny meg jöhetne hát fasza lenne!
öööö vége a barnahétnek???😄
egyébként én meg inditványozok egy német nõk hetét (ha kell adok neveket is)---képeket is ha naon szükséges 😄
tommygear
Nicole!!!!!!
Nicole

every damn day

Nicole a fenti képek alapján

Carlos
IDIÓTÁNAK NÉZEK KI CUCU???
Nem fogok dárenbészre dudorogni, érted...

Þór vígi þessi rúnar

Bulykin
Nicole!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

zsutyesz
ezek csillagcsücsöri kisgádzsik 😄DD

egyébként Nicole Hamilton csaja, tod 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

zsutyesz
nicole

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

poppe
kikezek (nincs guglim, nemtom megnézni 😄)
nicole, ezen képek alapján

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tigerbácsi
Kelly Clarkson

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

dartonita
Ja Taylor huncut ezen a kepen,majd otthonrol azert rapottyentek 1et.

Carlos
Taylor Swift

Még tán õ a legnormálisabb. Amúgy ez a mai nagyon gyenge eresztés. 😄

Þór vígi þessi rúnar

bertino
detto.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom, valóban egyik sem világszépe, de azért Taylor-t biztosan nem rúgnám ki az ágyamból...

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

N3TuddKi
hát ma egyikse nem nyert nálam.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Reaper
egyikre se...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

dartonita
Nemtom kik ezek,egyik sem szep.

Picar77
még nem volt
de a héten lesz 😄
de elfér tõlem kétszer is, engem nem zavar

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Taylor Swift bejövõsebb.
Ráklikkeltem 😊

IMYke2.0.0.0
Rendben.
Angelina Jolie ha már volt, akkor mehet helyette más.

Picar77
lehet rola szó a jövöhéten a heti adagot mostmár összeszedtem és mbeis ragtam
már csak a képeket kéne megcsinálni 😄

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Rohadt nagy méretû képekkel kellett dolgozzak, ezért arányosan kicsinyítettem õket.

IMYke2.0.0.0
Indítvány - a kép címét csak úgy... de egyébiránt, valamelyik napra lehetne szem szépség témában:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

tommygear
Lola egy ronda kis csitri...Ashley még érik,akár még lehet is belõle valami...Courtney pedig az igazi NÕ<#worship>
IMYke2.0.0.0
Így van. Még a délutáni órákban épphogy vezetett a lila, majd visszaesett, este meg már szembetûnõen.
Úgy látszik, ideje lesz minden ilyen szavazást képekkel is dokumentálni, hogy ne legyenek ilyen viták, mint lejjebb...

jah Ashley vezetett aztán 3 óra alatt este jött Lorára kb plussz 15-20 szavazat<#wow3>

tommygear
mér akkor ki? <#wow3>
mind1 akkor is õ nyert
IMYke2.0.0.0
Ez persze nem igaz.

tommygear
egésznap lola vezetett WTF? 😄
N3TuddKi
nekem mindegy ki vezet. 😊
csak elõnytelen volt a szavazás.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Ezt nem hiszem el 3 órája még Ashley vezetett és Lola volt az utolsó most meg,itt vki tud vmit 😄....

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Dragooon
Ashley Michelle
mosoly

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Nana a legjobb vezet 😄

Nem is azokra voltam kíváncsi 😄

tigerbácsi
áhhh nem adom ki Õket, a máik a nagyobb halmazzal meg nem járnál jól :-) Õket a Te védelmed érdekében nem adom ki :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

linkt

N3TuddKi
mondjuk ez egy elég rossz összeállítás két tini mellé egy koraérett nõt betenni. nem kérdéses, hogy a fiatalok többsége nem CC-t fogja választani.
most nem kritizálok, de véleményem szerint a Jóbarátok lányokat lehetett volna egymás ellen versenyeztetni. az már kiegyenlítettebb küzdelem lett volna. 😊

tigerbácsi
teljesen egyetértek, de még van remény! van egy - két egyetemista csaj kit ismerek s normális :-) rengeteg van kit ismerek s bugyuta :-(