A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poppe
amíg nem szavazol honnan tudod kinek mennyi van?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

mivel asnak van 8 szavija igy lei-re voksoltam,hogy legyen esélye megszorongatni as-t
as vagy le
nemtok dönteni :/
Ashley Greene,elég fiatalos

Reaper
Ashley

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

tigerbácsi
:-DDDDD helyes csajszi :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club™

dartonita
kislanyos-kurvas.
Megkapja a szavazatom :)

poppe
úúúúú akko esli :) az a tépett hajú vempájör? <#finom><#puszis>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Picar77
on

()() (^^)

zsutyesz
Ashley Greene - az újabb Twilightos :)

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

IMYke2.0.0.0
Leighton Meester: mert neki legalább nem félprofilos az arca

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigerbácsi
Ashley Greene

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

<#worship>
tommygear
ízléstelen 100 ember lehet
ja meg rajtam kivül vagy több száz embernek is ez a véleménye :D
jaja
tommygear
ja néztem pont azért mondtam, ha az neked tetszett akkor van egy ízlésed <#eplus2>
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Bizony. Éva volt a LEGJOBB minden szempontból! Kellemes volt nézni õt, ruhákban, smink nélkül és a kihívásokban is. Kár, hogy nem õ nyert.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a celeb vagyok ments ki innen címü adást nézted???
ha igen nem beszélnél hülyeségeket :)
Calver
Mischa Barton igencsak jól nézett ki - meg pár vicces dolgot is csinált, bár nagy általánosságban nem csíptem a karakterét - a The O.C.-ben, de Kristen nem gyengén legyõzi, még ha szegényt Twilight-al is azonosítják... pedig kurvajó volt Adventureland-ben, meg az amúgy is egy zseniális film.

btw újabban újrahasznosítunk? Mischa és Kristen tuti voltak még pzoli00 idejében, sõt, asszem Kristen pont Ashley Tisdale-el együtt <#nyes> nem félreérteni, semmi bajom sincs vele, csak feltûnt.

"The trees move. Do you not see it?"

neki az öreges fura fejû nõk jönnek be múltkor azt mondta ovis az ízlésem ezér gondolom :D

Misa

every damn day

Reaper
muti

tommygear
jó smink nélkül mindegyik ronda, de horváth a legrondább
IMYke2.0.0.0
Smink nélkül mindegyik randa - mellesleg: hány éves a másik kettõ?

tommygear
akkor most nézd meg smink nélkül is, thx
Bulykin
Kristen Stewart

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Heffi
Kristen egyértelmüen :)

Twilight <3 :D

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

tigerbácsi
EMBER! nyisd ki a szemed :-DDDD

Horváth Éva

azt hittem ez nem kérdés!
a kinézetre megyünk és éva korban sem fiatal és mégis ezerszer jobb mint a többi.
tommygear
Kristen
Dragooon
kristen stewart

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Reaper
Csálécsöcsû Horváth "plasztika" Éva. Buta, mint a fõõõd, de ugye itt nem észre szavazunk...

Carlos
Kristen Stewart

Þór vígi þessi rúnar

N3TuddKi
Mischa Bartonhoz csak a két Olivia Wilde-os csókot tudom hozzáfûzni :)

CSók1

Csók2

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
Mischa Barton

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

IMYke2.0.0.0
A mai nap részemrõl nem szavazós.
Bár Éva bejön.

IMYke2.0.0.0

Úristen...Horváth Éva!Mit akar itt ez a szakadt r.banc?
Kristen Stewart gonodlkodás nélkül

dartonita
Kristen egyertelmuen.
Nagyon dugnam

tigerbácsi
nemtom de Zsú szerint az :-D

zsutyesz
az bezony

zsutyesz
Kristen

poppe
úristen, ez a twilight-os csaj? :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tigerbácsi
Kristen Stewart

poppe
ezeket sem ismerem, úgyhogy fenti képek alapján: kristen

Picar77
semmi :P

()() (^^)