A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
én azt tartom viccesnek,hogy akkor kapták fel amikor csontsovány és bûn ronda volt 😄 akkor is mindeki azt mondta de szép 😮
most legalább valahogy kinéz de anno azért ne már 😄
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
egyértelmû
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
azért lenne ugy jó ahogy irtam mert akkor aztán való hétre minden napra jutna egy kenó csaj 😊
és durva lenne ha hétvégén az összetettben midnegyik ott lenne!
szal lécci annát tedd át oda naaaaaaaa
helyette tedd be Czipán Anettet és kész 😛 <#worship>#worship>
keddre meg az egyik papp lili lenne
szerdán meg sándor orsolya lenne az egyik
csütörtökön meg sallay edina?
ez nem kérdés <#vigyor2>#vigyor2>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
és ez azt jelenti,hogy több napra elõre is lehet majd látni ?
holnapi nap kemény lesz nemfogok tudni választani :|
Zimány Linda, Gyulai Viktória, Kiss Orsolya
PS.: majd ha még ennél is jobban unatkozok, akkor lehet fejlesztem az admin felületet is, szavazós topik adminja ehhez képest már nagyon elfeljlõdött, van benne auto várólistára helyezés, lehet cserélgetni a sorrendeket, nem kell bepötyögni a dátumot, stb..
Juga Veronikáról lehetett volna valami jobb kép is, ez a haj még az elõzõ generációnak volt divat 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S