A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999
sarkakataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imádlak béjbe cupp

Pszt.

Lyukasbogrács
ha a képek alá a nevek oda vannak firkantva, ez már semmiség lenne...

már egyszer meglett mondva,hogy azért nem linkeli meg a képeket mert miért dolgozzon vele annyit picar?
ha akarunk majd keresünk képeket és kész...
Scottt
Polgár Krisztina

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

jackcsabi
Sarka Kata

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Picar77
hát sory de én akiket ide beteszek az esetek 95% ban gõzõm nincs hogy kik és hogy régen illetve most hogy néznek ki :'DD

én még mindig az ilyen képekben vagyok otthon mert ezt szeretem :

()() (^^)

AntiHero
Sarka Kata mind testileg, mint természetileg a legjobb nõ sztem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bulykin
a képek alapján Sarka Kata

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

IMYke2.0.0.0
Teljesen egyet lehet érteni az írásoddal.

Véleményem ettõl még nem változik Katáról: sosem tetszett 😊
Czippán Anett sem vonz. A TV2-s "karrierje" meg aztán végképp betette a kiskaput.

Egy média személyiségrõl (vagy a média által elhíresült) nõrõl pedig - véleményem szerint - a férfi ember nem csak a teste alapján alkot képet.
Így pedig a 2 nõ alaposan kilõtte magát az ûrbe.

A szépségversenyeivel, és naivitásával még csak a "hamvas" kategóriába kerülhet, épp ezért nyerhet Polgár Krisztina.
Igaz, kicsit rátarti - de hát ki ne lenne ilyen, ha ennyire ajnározzák a szépségéért, amit ingyen, készen kapott...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lyukasbogrács
Ha egy nõ szép, minden idõben megállja a helyét, legyen az smink nélkül, ébredés után - akár. Úgyhogy akárhány képet is nézek meg valakirõl, akkor szép ha mindegyiken az, persze az alkalomhoz illõen! Mint ahogy mindenkinek más az ízlése, sokaknak különbözik, így nem mindenki fog arra szavazni, aki másnak tetszik.

Az igaz, hogy sokan ezek a képek alapján döntenek, mert lusták utánuk nézni ha nem ismerik az illetõt <#bee1> de mondjuk egy ilyen linket (a kényelem kedvéért) be lehetne tenni(pl.: a képek alá, vagy a képre).
Polgár Krisztina
Sarka Kata
Czippán Anett

tigeroo
Polgár Krisztina

picar nem akarlak csesztetni de ha lehet akkor mindegyik csajról oan képet tegyé már be amin ugy néz ki mint most! szal ne az,hogy egyinél ösrégi kép másiknál meg jelenlegi kinézet!
mert itt sarka kata kinézete kb 2-3 éves lehet amikor jól nézett ki! a többiek meg most is igy néznek ki mint a fotón!
persze igaz hogy ne ezek a képek alapján döntesenek a szavazók de sokan sajnos ezek alapján fognak 😄
tkp azért irom ezeket mert sztem nem reális hogy sarka vezet anettel szemben 😞
Fej vagy írás alapján legyen Polgár de tkp dönteni nagyon nehéz mert Czippán is néz ki olyan jól mint a Kriszti.
Az uccsó semmi kétség sem férhet hozzá Sarka Kata 😄 gyerek elõtt jobban nézett ki mint most.

Polgár Krisztina

Czippán Anett

Sarka Kata

Dragooon
Polgár Krisztina

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

IMYke2.0.0.0
Sarka Kata??? Pénzhez házasodott... már ezért nem szimpi, a szilikonokon felül.

Polgár Krisztina messze a legszebb a 3 jelölt közül! Nem csak ezen kép alapján!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Picar77
hajrá lehet szavazni ^^

()() (^^)

dartonita
Nemtom ezek kik,de a kozepso ary.

z99999
kiss ramóna, a voksán virág randaaaaaaaaaaa(sry akiknek tetszik)

Pszt.

Lyukasbogrács
Egyik se. De azért szavaztam 😊

Dragooon
Kiss Ramóna

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

wesker24
Regina !
Bulykin
Kiss Ramóna

de azért Voksán Virág is durva ezen a képen

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

AntiHero
dukai

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ramauna
poppe
redzsina

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Hegi90
Regina

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Picar77
hát azon tényleg :'DD

()() (^^)

NeverwinterKING
mint egy kacsa 😄

\"You are fucking crazy people!\"

zsutyesz
fúj <#levele>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Scottt
Dukai Regina

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

IMYke2.0.0.0
S vajon mennyi "mûvészet" lehet abban, amit a digitális zenekeveréssel produkál... <#levele><#wilting>

Dukai Reginát nem szeretem, de az énekhangja legalábbis nem képzetlen.

N3TuddKi
Regina

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

tigeroo
Voksán Virágot még bottal se

tigeroo
Dukai Regina
jackcsabi
Kiss Ramóna

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Picar77
dura lenne picit 😄
de az se kevésbe ha olyan nézne be aki dugta bármelyiket is<#hehe>

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Milyen "perverz" dolog lenne, ha a napi szavazásokon résztvevõ hölgyek közül páran benéznének ide, álregben... <#vigyor2><#nevetes1>

Picar77
szerintem is cuki hangja van ,bár engem inkább a mozgása fogot meg X'D

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy kifogsz - és a többiek is - nevetni, de nekem a hangja jön be nagyon.
Azért kisugárzása is van bõven! <#nyes>

Picar77
Ramónát tuknám 😄

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Lapos mellkas, semmi plasztik, meg hát az "anyátok közt", de nekem Kiss Ramóna jobban bejön, mint a másik kettõ Silicon Valley Lady...
<#wow3><#sniffles>

Ramónára is voksoltam 😊

Picar77
a szavazás 09:00-kor kezdõdik 😛
én meg már fent voltam 6 kor azért voltak képek 😄

()() (^^)

zsutyesz
dukai

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Reaper
Na akkor mostmár Dukai😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

hmm irni akartam,hogy picar nem kelt még fel,viszont akkor a képeknek sem kéne itt lenniük !
Reaper
Dukaira szavaznék, ha nem a tegnapi nevek szerepelnének még...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

N3TuddKi
kissé kacsacsõrû emlõs lett belõle. gusztustalan.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

A szavim Ramónára esett , majd õt követi Dukai és az utolsó Voksán!(ha régi lenne akkor talán voksán lenne az elsõ
mivel sztem régebben jobban nézett ki mint most 😞

Kiss Ramóna

Dukai Regina

Voksán Virág

óóó valóban 😊
köszi valahogy mindig kimegy a fejembõl de valóban az !
<#worship>
Ability