A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha akarunk majd keresünk képeket és kész...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
én még mindig az ilyen képekben vagyok otthon mert ezt szeretem :

()() (^^)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Véleményem ettõl még nem változik Katáról: sosem tetszett 😊
Czippán Anett sem vonz. A TV2-s "karrierje" meg aztán végképp betette a kiskaput.
Egy média személyiségrõl (vagy a média által elhíresült) nõrõl pedig - véleményem szerint - a férfi ember nem csak a teste alapján alkot képet.
Így pedig a 2 nõ alaposan kilõtte magát az ûrbe.
A szépségversenyeivel, és naivitásával még csak a "hamvas" kategóriába kerülhet, épp ezért nyerhet Polgár Krisztina.
Igaz, kicsit rátarti - de hát ki ne lenne ilyen, ha ennyire ajnározzák a szépségéért, amit ingyen, készen kapott...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az igaz, hogy sokan ezek a képek alapján döntenek, mert lusták utánuk nézni ha nem ismerik az illetõt <#bee1>#bee1> de mondjuk egy ilyen linket (a kényelem kedvéért) be lehetne tenni(pl.: a képek alá, vagy a képre).
Polgár Krisztina
Sarka Kata
Czippán Anett
mert itt sarka kata kinézete kb 2-3 éves lehet amikor jól nézett ki! a többiek meg most is igy néznek ki mint a fotón!
persze igaz hogy ne ezek a képek alapján döntesenek a szavazók de sokan sajnos ezek alapján fognak 😄
tkp azért irom ezeket mert sztem nem reális hogy sarka vezet anettel szemben 😞
Polgár Krisztina messze a legszebb
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de azért Voksán Virág is durva ezen a képen
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Dukai Reginát nem szeretem, de az énekhangja legalábbis nem képzetlen.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
de az se kevésbe ha olyan nézne be aki dugta bármelyiket is<#hehe>#hehe>
()() (^^)
Azért kisugárzása is van bõven! <#nyes>#nyes>
<#wow3>#wow3><#sniffles>#sniffles>
Ramónára is voksoltam 😊
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
köszi valahogy mindig kimegy a fejembõl de valóban az !
<#worship>#worship>