A nap szépe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buklee
Rejtett nigga fétish😄
Nem tudom õ milyen "rassz", de nagyon jó<#szeret>

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

tigeroo
faszság, mert nekem a néger nõk pl. bejönnek.
<#circling>
buklee
Azalatt a több mint ezer év alatt azért szépen elvesztettük minden ázsiai jellegünket, teljesen beolvadtunk az európaiak közé, de szerintem errõl ne vitatkozzunk itt, mert nem sokan kíváncsiak ilyesmire a nap szépe topikban😄

na de a mai nap egy szót sem szólhat az akinek nem jön be az ,hogy mindig melleket láthatunk 😄 most szinte csak arcokra lehetett szavazni 😄ddd
"a más rasszba való tartozásuk miatt kevésbé találjuk vonzóaknak õket."
azért nem teljesen más rassz, mert a magyar ember is ázsiai, csak a keveredés kezd "eleurópaiasítani"
Kb. annyira más rassz hozzánk képest a japán, mint a finn meg a svéd...
Mellesleg ez a természet rendje? kétlem. Bõrszíntõl függetlenül tetszenek legtöbbünknek a jó nõk. Az ázsiai lányokat is imádom, pedig nem vagyok valami nagy mangás...
" itt a nõkrõl van szó."
akkor hímsovinisztarasszista 😄
tigeroo
ázsiai csajok nemjönnek be 😞

bár Mika Nakashima vonásai még úgy ahogy "mérsékeltek"
tommygear
hát inkább mint sárga hetet
Calver
ne.

"The trees move. Do you not see it?"

Picar77
jó lesz *-*

()() (^^)

Legyen férfi hét is <#idiota>

Dragooon
latin hetet, jennifer lopez
<#gonosz1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Hülye vagy, bazzeg? 😄

Heffi
De majd keresek többet és elküldöm.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Heffi
Hát kapásból tudom mondani Beyoncé-t.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Picar77
tõlem
mondj neveket és ok
õket nem ismerem semmenyire sem ^^

()() (^^)

Heffi
Afro hetet!

Picar77
senkinek a sirására sem vagyok kiváncsi akinek nem tetszik fel is ut le is ut :\
és igen Ázsia hét leszvagy lehet inkáb Ázsia hónap netalántán év ha sokat sirtok <#zavart1>

()() (^^)

tommygear
akkor be se jövök a héten
tommygear
hogy néz ez ki<#wow3>
na ja :/
jah, keverék 😊

every damn day

Hegi90
😮
am sztem ez nem teljesen ázsiai

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
jejeje ázsiai hét <#worship><#worship>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

wesker24
Ha ez lesz elöre szólok hogy azt a hetet kihagyom arra az idõre -fav lesz a topik !
Heffi
Ja, hol marad a shemale week?:SDD

grrrr
kérdem én egész héten ezek lesznek??
am megegyeztünk,hogy mi lesz erre beteszed a kinaiakat 😞
Picar77
ez van 😛
változnak az idõk 😄

()() (^^)

buklee
zsáner, ízlés
Nem hátrányos megkülönböztetésrõl van szó, csak a más rasszba való tartozásuk miatt kevésbé találjuk vonzóaknak õket. Ez a természet rendje. Van aki a sok mangától elferdültXD(no offense)

ejj a tegnapi szavimmaé majdnem döntetlent sikerült elérnem 😄
polgár krisztire voksolok igy utolag :S
23-24el nyert a nem magyar 😄
egyébként érdekesek az emberek anno azért szavaztak vmi magyarra mert magyar pdig a külföldi jobban nézett ki!
most meg a magyar jobban néz ki és nem magyarra szavazunk?:@
ááá
legyen az elsõ :S de most a héten csak ázsiaik lesznek????:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Mika Nakashima

Picar77
én tudom 😄
csak már fene se emlékszik rá eg nevet sohse ir :\

()() (^^)

Reaper
Nakashima

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Hehe... nézni kéne a humoros topikot, pelleri bácsi idõnként linkelget ilyeneket is 😊

dartonita
♥ sarga lanykak.Amuro.

ASZTAKÚRVA O___O
Huh... újra szavazhatok, végre. :] Hosszú idõk óta végre megint vannak JÓ NÕK a topikban.
Dönteni sem tudok 😄 Hát... legyen mondjuk Mika
Bakker, ázsiai felhozatal? Én csak hazai termékért adok ki pénzet! Mika Nakashima, hogy ne mondj rattyistának.

every damn day

Heffi
Nem nagyon jönnek be az ázsiaiak, de azért Mika.

tommygear
Mika
Dragooon
Mika Nakashima

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

IMYke2.0.0.0
Álláspont elfogadva, nem kívánok off topic-olni - tudnék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigerbácsi
jah csak a rasszisták nem tesznek különbséget az életkor, s a nemek között, még én s a többiek is hangsúlyozták, hogy itt a nõkrõl van szó.

egyszavas kifejezést meg nem tudok, de nem megfelelõ a rasszista kifejezés.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Picar77
okké meg van😄

()() (^^)

IMYke2.0.0.0
Terdei Lee
😊))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

poppe
térdelj le (mármint ez a neve) <#nevetes1>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

IMYke2.0.0.0
pelleri-t kellene megkérdezni.

Nemtom a nevét 😞

IMYke2.0.0.0
Próbáld meg egy szóval megfogalmazni azt, ami megy most hirtelen az ázsiai nõkkel kapcsolatban itt topikban.
Ha találsz jobbat: <#worship>
Ha nem, akkor fogadd el a rasszista szót.

* = ISZGY