A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom õ milyen "rassz", de nagyon jó<#szeret>#szeret>

Minden étkezés előtt és után között van az evés.
azért nem teljesen más rassz, mert a magyar ember is ázsiai, csak a keveredés kezd "eleurópaiasítani"
Kb. annyira más rassz hozzánk képest a japán, mint a finn meg a svéd...
Mellesleg ez a természet rendje? kétlem. Bõrszíntõl függetlenül tetszenek legtöbbünknek a jó nõk. Az ázsiai lányokat is imádom, pedig nem vagyok valami nagy mangás...
akkor hímsovinisztarasszista 😄
<#gonosz1>#gonosz1>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
és igen Ázsia hét leszvagy lehet inkáb Ázsia hónap netalántán év ha sokat sirtok <#zavart1>#zavart1>
()() (^^)
every damn day
am sztem ez nem teljesen ázsiai
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
kérdem én egész héten ezek lesznek??
am megegyeztünk,hogy mi lesz erre beteszed a kinaiakat 😞
Nem hátrányos megkülönböztetésrõl van szó, csak a más rasszba való tartozásuk miatt kevésbé találjuk vonzóaknak õket. Ez a természet rendje. Van aki a sok mangától elferdültXD(no offense)
polgár krisztire voksolok igy utolag :S
23-24el nyert a nem magyar 😄
egyébként érdekesek az emberek anno azért szavaztak vmi magyarra mert magyar pdig a külföldi jobban nézett ki!
most meg a magyar jobban néz ki és nem magyarra szavazunk?:@
ááá
Mika Nakashima
Dönteni sem tudok 😄 Hát... legyen mondjuk Mika
every damn day
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egyszavas kifejezést meg nem tudok, de nem megfelelõ a rasszista kifejezés.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
😊))))))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ha találsz jobbat: <#worship>#worship>
Ha nem, akkor fogadd el a rasszista szót.
* = ISZGY