A nap szépe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.- ha vki ráklikkel a képre ugyis beadja az oldalt szal nem értem miért kell ezt mégfeleslegesen odairni😄 de mind1..
kevésbé japó arcú?😄 nagyon látszik sztem h ázsiai<#vigyor2>#vigyor2>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
hova tûntek a hardcore asn fanok?😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Amúgy meg mindegy melyikre szavaznék...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
ezt mért irod oda??
ezek nem nagy képek 😄
te kis pedofil 😄
Nyuszi hatalom (^.^)V
Azt szerettem volna, ha Ziyi nyer.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Rohadt nehéz döntés volt.
Zhang Ziyi - imádom õt, és a filmjeit.
Sajnos, a másik két hölgyike is bomba csaj.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
úgyhogy köszi ezt a hetet <3
és amúgy hwang!
Nyuszi hatalom (^.^)V
közérdekü közleményt halottak
()() (^^)
jöjjenek a vágott szemûek :-DDDDD nemtudom Ti hogy vagytok vele, de nekem ha rájuk nézek mindig a májbetegség jut eszembe :-DDDDD
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
<#nyes>#nyes>
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
ezt írtam
"Bõrszíntõl függetlenül tetszenek legtöbbünknek a jó nõk."
vagyis egyetért veled...
és igen a barnább bõrüek kicsit izgatóbbak de azért ha lehet akkor legyen má magyar 😄
de amúgy izgalmas lehetne egy japó vagy kínaival azokközt is van elég jó kis suna <#szeret>#szeret>