Dead Show
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jó volt 😊 (csak ha valaki megnézné, akkor javaslom, hogy lehetõleg ezt ne evés közben tegye, mert nekem picit nehezen csúszott miatta a jó kis szendvicsem)
Töltsük le az internetet!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Tegnap megnéztem,rég szórakoztam ilyen jól,jól meg van csinálva,van benne minden,ami kell egy zombis filmhez,nem lesz korszakalkotó,de jókat lehet rajta röhögni😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Értelem nem sok van benne,de kajálás közben jók az ilyen filmek😄
Meg engem mindig felvidít egy-egy ilyen hentelõs múvi.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de még vígjátéknak is rossz :S
olyan lesz mint a haláli hulláék hajnala, vígjáték/horror
Yo, Bitch!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Itt a link többi infóért:
Trailer,poszter, egyebek
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2