Dead Show

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Én is megnéztem. Kaja közben. Horrornak nem mondanám, mert egyáltalán nem volt félelmetes, ellenben végig úgy éreztem (a film elsõ jelenete után), hogy minnyá' valami az arcomba ugrik. Valamint a film számomra fõ jellegzetessége, hogy ennél undorítóbb és betegebb filmet még sosem láttam, egy Fûrésznek is több értelme van, mint ennek. Olcsó trükkökkel 5 percenként szétszaggatnak valakit, aminek minden részletét mutatják.
De jó volt 😊 (csak ha valaki megnézné, akkor javaslom, hogy lehetõleg ezt ne evés közben tegye, mert nekem picit nehezen csúszott miatta a jó kis szendvicsem)

Töltsük le az internetet!

Doomista
Megnéztem a filmet...rosszabbat vártam, egész jó horror film volt 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Waczkor
Akit esetleg érdekel,már fellelhetõ a film és van magyar és angol felirat is.

Tegnap megnéztem,rég szórakoztam ilyen jól,jól meg van csinálva,van benne minden,ami kell egy zombis filmhez,nem lesz korszakalkotó,de jókat lehet rajta röhögni😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
Bírom a zombis filmeket,szal biztos beszerzem ha lesz hozzá felirat,vagy emberi nyelven lesz😊

Értelem nem sok van benne,de kajálás közben jók az ilyen filmek😄
Meg engem mindig felvidít egy-egy ilyen hentelõs múvi.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

cicai
ez vmi nagyon low film lehet de azé belenézek majd😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Nohab
Hopp elnéztem, azt hittem a Dod sno nem tetszik.
Nohab
A trailer végén Dod Sno van...
kakaoskalacs
Javitsd márki a topic cimet ne legyel igenytelen ...

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

SötétBarom
😄DDDDDDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kakaoskalacs
Dod Sno Dead SnoW

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

hát képzeld rájöttem, hogy szándékosan nem lehet ilyen gagyi filmet csinálni 😄
de még vígjátéknak is rossz :S
ForzaInter
mér? ezt készítõk se komolyan gondolják😊
olyan lesz mint a haláli hulláék hajnala, vígjáték/horror

Yo, Bitch!

ForzaInter
jó kis film lesz, ahogy nézem olyan haláli hullákhoz hasonló lesz, comedyhorror😄

Yo, Bitch!

MR ME
hát elég nevetségesnek igérkezik 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Victor1103
Látni hogy van benne egy kis karib tenger kalózai beütés is mert biztos annak az arannyal teli ládának lesz köze ahhoz hogy a nácizombik felélednek😛

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

vagyis inkább már szánalmas...
elég tré 😄
Doomista
német nácihalottak bosszuja ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
wow ! ez érdekes lesz !

Victor1103
Nem tudom hogy ki mennyire érdeklõdik a külföldi filmek iránt mindenesetre találtam egyet ami egész jónak tûnik és a bemutatója is hamarosan lesz. Az alaptémája kísértetiesen hasonlit egy mostani játék egyik játszható módjára ami nem rossz dolog mert nekem tetszik ez az elgondolás😛
Itt a link többi infóért:
Trailer,poszter, egyebek

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2