918
Allied Intent Xtended BF2 Mod
-
#838 hat en falun elek oszt jo net,stb. mondhatnak elit cuc:D -
eugabesz #837 erre a kérdésre itt ne várj választ,mi ilyen akármit nem használunk.
Ne érts félre,nem a programismeret,vagy a segíteni nem akarás vezérel..egyszerűen eddig még nem kellett.Ha ide beregelsz és Anglisul is tudsz,biztos találsz segítséget. -
eugabesz #836 mi a f..sznak??hogy nehezebben töltsön?jó ez..falun elmegy..városba meg nem megyünk. -
#835 Hi all!
Elmagyarázná valaki nekem hogy hogyan kell beállítani a BF2SPCC-n a "ratingelést" mert szerintem rosszul csinálom mert már kapásban ha ezen keresztül indítom a gamet akkor csak elsötétül a képernyő és nem történik semmi, Ha pedig simán indítom akkor meg ugye nem méri teljesítményemet. -
#834 azta legalabb bannert rakhatatok vona:D -
#833 csak nem az aix-os aa-k ellen a heliknek meg túl sűrű a hőcsapdadobóképessége ... -
endrodiz #832 a mig 19 egy nagyon jól repülhető, zsivány gép... -
#831 én nem , én szeretem a kihívásokat, mennyi esélye van egy mig-19-nek egy AA-s apache ellen ?
amúgy pont ma olvastam egy apache piláról szóló cikket és ott meséli hogy a legnehezebben vezethető heli a világon rutintól függetlenül meg hogy 1024 enemy-t képes egyszerre lokalizálni és még erősorrendbe is rendezi őket ... -
endrodiz #830 és ráadásul galád módon behúzzuk a repteret is...
ne viccelj már: ezt mind szabad az AIX-ban. nincs uncap, nincs safe base
mindenki ezt csinálja, Te is. -
#829 amikor a ruszki szarokkal lévő csapatban vagytok akkor is ellopkodjátok a nato-s gépeket -
endrodiz #828 1. anyázás alatt értsd: pocskondiázás, fikázás stb. ha megmaradtál volna ennyinél, nem lettél volna kitiltva...
2. Most az egyszer elmagyarázom... valami ilyesmivel vádoltál meg minket:mindig átrakjuk magunkat az Apache-A10-Harrier oldalára(UN-USMC)
A legegyszerűbb dologgal cáfolom és ha kicsit gondolkoznál néha, magad is látnád mekkora baromsággal próbáltál minket besározni. Az IRAM szerveren alapbeállítás, hogy minden MAP 2x fut, közben térfélcsere. Tény, hogy mikor "összejön a csapat, szoktunk egy oldalra rendeződni. De ilyet még egyszer sem láthattál minden kör után. Kivétel, mikor rossz volt a szerver és elment a térfélcsere beállítás, ez viszont csak pár nap volt és a térfélcserét akkor is megoldottuk.
Ennyiből nagyjából látható, hogy a vád amit leírtál, puszta fikció, mindkét oldalon végig szoktuk nyomni a köröket. S ha ezt gondolod rólunk, akkor útálsz minket és nem fogunk neked hiányozni, mikor más szervereken játszol
(nekünk sem fog hiányozni a te "szereteted") -
#827 "ennyi ember " = iramosok ... -
eugabesz #826 Nem...lényeges különbség,hogy ennyi ember közül csak te tartod igaznak az állításod,más senki és igen is,anyázáshoz közeli volt a helyzet...konkrétan ,megsértettélolyan embereket,akiket még csak hírből sem ismersz...csupán annyi szerencséd van,hogy innen még nem tiltottak ki...de ami késik-nem múlik. -
#825 sose anyázok mert az fantáziátlan csak közöltem a tényt miszerint UN USMC légierő noob-ok vagytok és ez igaz is , ennyi -
endrodiz #824 NEM!
Azért vagy kitiltva, mert túlzásba vitted az IRAM klán "szidását" a BF2 topikban, egészen pontosan teljesen alaptalanul megrágalmaztál minket.
ha csak natúr anyázás lett volna, mai napig jöhetnél, mert azt már megszoktuk tőled. De az ilyen indokolatlan és alaptalan , nem mellesleg rosszindulatú sárdobálás jutalma: -
#823 nem mindegy ? úgy is kivagyok tiltva , mert a fejetekre nőttem -
eugabesz #822 Itt van ne la',ne keresgéld.. és Win 7 természetesen,csak nem tudok írni. -
eugabesz #821 Jelentem,aki már átállt az 1.5 pach-re és az AIX mod is felment végre,az nyugodtan jöhet a szerverünkre (80.249.173.101:15569) mert már az is így üzemel.
Wib7-eseknek írtam némi infot,a másik topikban olvasható. -
endrodiz #820 dettó
lusta vok takarítani, van elég dolgom anélkül is...inkább csere:)) -
#819 én sose takarítok ilyesmit így hát általában rendre tönkre is mennek az ilyen csökkent hűtéssel üzemelő kütyük ...
-
endrodiz #818 múltkor a sok kosztól megszorult az egyik coolerem... kicseréltem:) nehogymá' takarítgassam :)) azóta is a TV tetején van :)))
-
#817 Hát hardveres dolgokban nem vagyok pro az biztos, de egy coolert még ki tudok cserélni. A jelenlegi hűtő P4 2,8-ig jó, az enyém meg 3 GHz, nem elég neki. -
#816 1. ez olyan mint a segg ,nem erősebb kell hanem tisztább
2. ha valaki hülye valamihez mindíg azzal védekezik hogy lusta ... -
#815 Vettem már egy erősebb coolert csak lusta vagyok beszerelni. -
endrodiz #814 ezért hagytam nyitva a kérdést... eredetileg így hirdette az EA, mert úgy érezték, túl sokan modoznak, ahelyett, hogy BF2-znének! Amúgy én pl. modozok is+ alapjáték is - mind2t nagyon élvezem, ha jó a banda! (Fújjad már a procidat, mer' nagyon rég lövöldöztelek már meg )
n003! Először én is azt hittem, hogy simán felment a modokra, de mikor csatlakozni akartam szerverre, hibaüzenetet küldött a map betöltése után, vmi unmodified vagy mi a rák, nem emlékszem, a lényeg magyarul az volt, hogy állítsa vissza az eredeti BF2-t modok nélkül! (ráadásul a térképek fele pirosan jelent + a szerverlistában, pedig a mappája megvolt mindnek... -
#813 Aki modokkal játszik az úgyse játszik az alapjátékkal.
Azt viszont nem hiszem el, hogy száműzik a modokat, az durva lenne. -
n003 #812 nekem simán felment a modokkal megtűzdelt bf2-re a pöcs :O -
endrodiz #811 éjfél után 10 perccel már működött az 1.5, hipp-hopp és pikk-pakk -
endrodiz #810 Anno mikor behirdették az 1.5 pecset, az volt a szöveg ajján ángílusul írva, hogy innentől a modok illegálisak. hmm... Szo-szo: tegnap mikor telepítettem, nem volt hajlandó működni, míg le nem szedtem minden modot, ill. a BF2-t is és újra kellett rakni a BF"-t. csak így oké. Persze emellett másolatban megvan a moddolt BF2 mappa is, elvileg az 1.41 műxik, majd kipróbálom a zAIXot is, csak kellene a zindítóikon parancssora a "BF2.exe" után, az a mod-os szöveg, mert elkopaszkodtam és elveszett
mindenesetre a régi EA közlemény szerint nem lehet mod-olni. De vajon??? -
#809 Kellni nem kell mert nekem most is megy az 1.41el, csak gondoltam megnézem az 1.5 ös pöcsöt és amiatt kérdeztem. De most hogy mondták a többieka bf2 topikban, hogy el lett baszintva néhány dolog, sztem megvárom a gyors 1.51-et. Meg amugy sincs hely a gépen, hogy letöltsem meg felrakjam a pöcsöt. -
#808 Nemá, ehhez is kell a 1.5? -
eugabesz #807 Valószínű,hogy nem...szerintem ugyanazt kell elkövetni vele,mint a játékkal,tehát módok uninstall,pöcs fel,módok vissza. -
#806 Az uj 1.5 pöcsöt hogy biri a zaix? Nem akar kavarodni vele? -
endrodiz #805 tegyél rá jeget, az biztos segít...
de mán, mert nélküled olan üres a szerver :D -
#804 biztos csak tele van a hűtőborda porcicával ...
-
#803 Majd kiállok, ha jó lesz a procim hűtése. Vagy nem lesz kánikula. -
#802 nnna mi van ki mertek már állni ellenem vagy még eccetek egy kicit -
#801 egykomplett zászló foglalás 10 pont ha egyedül viszed végbe 5 a fehérítés 5 a szinesítés , gondolom a zatyi erősen herezacskóra utaló szócskára hajasztott amitől homofóbiában szenvedő társunk erősen megijedett -
n003 #800 mit is jelent bazdmeg me én nemvágom :D -
#799 üdv az aix topikba , a trendiség és szerénység kicsiny békés szigetén ...