Allied Intent Xtended

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beers
megoldódott!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
mi van nem beers ? ! <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Beers
köszi, de nem téged kérdeztelek....!<#mf2>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
egy aix szerver meg egy nagykalapács ...
<#mf1>

Beers
Tudnál egy pontos listát adni, hogy mi kell egy tört aix szerverhez (sorrend is kellene 😊)!

aha...néha napján.Van mikor minden este.Hangulatfüggõ.

[IRAM] leader

Herold
És Ti játszotok még?

Alap.Mert ranked kellett a jó népnek <#vigyor>

[IRAM] leader

schrank
akkor azért ...pattam le ott mindenkit ünnepek alatt <#hehe>

Beers
Csak bf2 szerintem!

Herold
Van most AIX-os IRAM szerver, vagy csak az alap BF2 fut?

mit össze kerestem a minap, mire le tudtam húzni.... erre ide linkeled<#felkialtas>csak az vigasztal, hogy mire ide raktad, én már lûttem véle...<#hehe>

pedal to the metal...

Van új patch a tng mappakkhoz.
1.1-rõl 2.0-ra.
tng

[IRAM] leader

Ha lennétek többen is akkor én is beszállok.
Az assault modhoz nincs külön mappack,csak asszem több patch van amit mind fel kell tenni.
schrank
<#szomoru2>

Vagy lehet hogy...*megnéz* az az 1,6 Gb az tényleg 1,6 Gb, és akkor én vagyok hülye? 😄
Szerk: és melyik is a mappack? Nem vagyok nagy angolos, de egyiknek sincs olyan neve hogy mappack, vagy csak vak vagyok 😞
Ötlet szinten már volt a fejemben, hogy mi a fakkért nem lehet a kliens mellé rakni egy csomagba a mappákat is, miért kell minden modnál külön töltögetni telepítgetni...

És nagy-nagy köszönet Néked, ó nagy Jedi-mester. 😄
Herold
Herold
Szerintem a telepítõjében (1,6 G😎 benne kell lennie a mapoknak is.

Nem a multi miatt kell...Néztünk róla pár videót a srácokkal, és érdekelne minket. 😊

Mivel -ék nagy modosok (Kaboca az 😄), remélem, valamelyikük tud linket adni nekem. 😊
Herold
Nem hinném, hogy túl sokan játszanák.

schrank
<#unalmas>

Azt hiszem itt több értelme van próbálkoznom, mint a bf topikban: Assault modot ismeritek? Ha igen, jó lenne egy mappack link, mert én nem találok...Client már van (7.5). Köszi elõre is!
IRAM leader (kaboca) gyere HUNTs-re amint tudsz kérlek! 32v32 channelben várunk.
schrank
<#nezze><#ejnye1>

<#lama><#mf2>

[IRAM] leader

schrank
<#unalmas>

nandorb
hat en falun elek oszt jo net,stb. mondhatnak elit cuc😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

erre a kérdésre itt ne várj választ,mi ilyen akármit nem használunk.
Ne érts félre,nem a programismeret,vagy a segíteni nem akarás vezérel..egyszerûen eddig még nem kellett.Ha ide beregelsz és Anglisul is tudsz,biztos találsz segítséget.

[IRAM] leader

mi a f..sznak??hogy nehezebben töltsön?jó ez..falun elmegy..városba meg nem megyünk.

[IRAM] leader

Zickler
Hi all!
Elmagyarázná valaki nekem hogy hogyan kell beállítani a BF2SPCC-n a "ratingelést" mert szerintem rosszul csinálom mert már kapásban ha ezen keresztül indítom a gamet akkor csak elsötétül a képernyõ és nem történik semmi, Ha pedig simán indítom akkor meg ugye nem méri teljesítményemet.

Battletag: Muhee#2716

nandorb
azta legalabb bannert rakhatatok vona😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

schrank
csak nem az aix-os aa-k ellen a heliknek meg túl sûrû a hõcsapdadobóképessége ...

a mig 19 egy nagyon jól repülhetõ, zsivány gép...

pedal to the metal...

schrank
én nem , én szeretem a kihívásokat, mennyi esélye van egy mig-19-nek egy AA-s apache ellen ?
amúgy pont ma olvastam egy apache piláról szóló cikket és ott meséli hogy a legnehezebben vezethetõ heli a világon rutintól függetlenül meg hogy 1024 enemy-t képes egyszerre lokalizálni és még erõsorrendbe is rendezi õket ...

és ráadásul galád módon behúzzuk a repteret is...
ne viccelj már: ezt mind szabad az AIX-ban. nincs uncap, nincs safe base <#fejvakaras>
mindenki ezt csinálja, Te is.

pedal to the metal...

schrank
amikor a ruszki szarokkal lévõ csapatban vagytok akkor is ellopkodjátok a nato-s gépeket <#rinya>

1. anyázás alatt értsd: pocskondiázás, fikázás stb. ha megmaradtál volna ennyinél, nem lettél volna kitiltva...
2. Most az egyszer elmagyarázom... valami ilyesmivel vádoltál meg minket:mindig átrakjuk magunkat az Apache-A10-Harrier oldalára(UN-USMC)
A legegyszerûbb dologgal cáfolom és ha kicsit gondolkoznál néha, magad is látnád mekkora baromsággal próbáltál minket besározni. Az IRAM szerveren alapbeállítás, hogy minden MAP 2x fut, közben térfélcsere. Tény, hogy mikor "összejön a csapat, szoktunk egy oldalra rendezõdni. De ilyet még egyszer sem láthattál minden kör után. Kivétel, mikor rossz volt a szerver és elment a térfélcsere beállítás, ez viszont csak pár nap volt és a térfélcserét akkor is megoldottuk.
Ennyibõl nagyjából látható, hogy a vád amit leírtál, puszta fikció, mindkét oldalon végig szoktuk nyomni a köröket. S ha ezt gondolod rólunk, akkor útálsz minket és nem fogunk neked hiányozni, mikor más szervereken játszol <#integet2>
(nekünk sem fog hiányozni a te "szereteted")<#crazya>

pedal to the metal...

schrank
"ennyi ember " = iramosok ...

Nem...lényeges különbség,hogy ennyi ember közül csak te tartod igaznak az állításod,más senki és igen is,anyázáshoz közeli volt a helyzet...konkrétan ,megsértettélolyan embereket,akiket még csak hírbõl sem ismersz...csupán annyi szerencséd van,hogy innen még nem tiltottak ki...de ami késik-nem múlik.

[IRAM] leader

schrank
sose anyázok mert az fantáziátlan csak közöltem a tényt miszerint UN USMC légierõ noob-ok vagytok és ez igaz is , ennyi <#love11>

NEM!
Azért vagy kitiltva, mert túlzásba vitted az IRAM klán "szidását" a BF2 topikban, egészen pontosan teljesen alaptalanul megrágalmaztál minket.
ha csak natúr anyázás lett volna, mai napig jöhetnél, mert azt már megszoktuk tõled. De az ilyen indokolatlan és alaptalan , nem mellesleg rosszindulatú sárdobálás jutalma:<#banplz>

pedal to the metal...

schrank
nem mindegy ? úgy is kivagyok tiltva , mert a fejetekre nõttem <#mf1>

Itt van ne la',ne keresgéld.. és Win 7 természetesen,csak nem tudok írni.

[IRAM] leader

Jelentem,aki már átállt az 1.5 pach-re és az AIX mod is felment végre,az nyugodtan jöhet a szerverünkre (80.249.173.101:15569) mert már az is így üzemel.
Wib7-eseknek írtam némi infot,a másik topikban olvasható.

[IRAM] leader

dettó
lusta vok takarítani, van elég dolgom anélkül is...inkább csere😊)

pedal to the metal...

schrank
én sose takarítok ilyesmit így hát általában rendre tönkre is mennek az ilyen csökkent hûtéssel üzemelõ kütyük ... <#hehe>