Battleground Europe: 2 hónap ingyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Kb 5 évvel ezelõtti grafika, és akkor még toleráns voltam. "
igazából 8 éves grafika, de majdnem :S
igazából 8 éves grafika, de majdnem :S
@
igazából nem is ez az oka, hanem a nagy játéktér - ez nem a szokásos FPS miniatûr pályákkal és rajzolt háttérrel
ezért nem mer ilyen játékot fejleszteni egyetlen nagyobb cég sem, nekik csak a bevétel számít
ezért nem mer ilyen játékot fejleszteni egyetlen nagyobb cég sem, nekik csak a bevétel számít
Azt a részt értetted, hogy ez a játék lassan 8 éves?
Jó ötlet, hogy MMO-t csináltak 2VH-s témából, na de ez a grafika? Nem vagyok high-end srác, na de azért ez nem valami szép. Kb 5 évvel ezelõtti grafika, és akkor még toleráns voltam.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
"2 hónap ingyen minden újoncnak!
A jelenleg aktív elöfizetök bárkinek küldhetnek E-gift kártyát, amellyel az újonnan feliratkozók két hónapig játszhatnak ingyen. Az ajánlat január 6-ig él, eddig kell elküldenünk a meghívókat mindazoknak, akiknek be szeretnénk mutatni a játékot. Az ily módon feliratkozó újoncok két hónapig élvezhetik a játékot, bankkártya adatok megadása nélkül!
Azok, akik az elmúlt két évben játszottak rendes elöfizetéssel, január 6-ig szintén ingyen beléphetnek!"
A cikkbe bele lehetett volna írni, hogy csak is január 6-ig lehet a meghívókat elküldözgetni, mert addig lehet jelentkezni játékra.
A jelenleg aktív elöfizetök bárkinek küldhetnek E-gift kártyát, amellyel az újonnan feliratkozók két hónapig játszhatnak ingyen. Az ajánlat január 6-ig él, eddig kell elküldenünk a meghívókat mindazoknak, akiknek be szeretnénk mutatni a játékot. Az ily módon feliratkozó újoncok két hónapig élvezhetik a játékot, bankkártya adatok megadása nélkül!
Azok, akik az elmúlt két évben játszottak rendes elöfizetéssel, január 6-ig szintén ingyen beléphetnek!"
A cikkbe bele lehetett volna írni, hogy csak is január 6-ig lehet a meghívókat elküldözgetni, mert addig lehet jelentkezni játékra.
Gépem:-Intel Core2Duo E8400, -Gigabyte GA EP35-DS3, -Gainward HD4850 512MB DDR3, -Geil Value 4096MB DDR2 800Mhz, -NEC 7200S DVDR, -Samsung 500Gb 16Mb -Cooler Master Elite case