Gyurkity Péter

Battleground Europe: 2 hónap ingyen

A második világháború nyugati hadszínterére koncentráló MMO most 2 hónap játékot kínál ingyen az ünnepek alkalmából.

Viszonylag gyakran megesik, hogy az amúgy előfizetéses alapon működő internetes online játékok ingyenes próbaidővel próbálnak új játékosokra szert tenni. A WWII Online: Battleground Europe alkotói ezúttal is egyedit alkottak, hiszen nem 7-14 napos ingyen játékot, hanem 2 teljes hónapot kínálnak az érdeklődőknek.


Az egyediségben nincs hiány a Cornered Rat Software háza táján, hiszen fejlesztésük az óriási bejárható hadszíntérre, a meglehetősen nagy, 8-10 kilométeres látótávolságra, valamint az egyes egységek dokumentált jellemzőire épít - ennek megfelelően a kinézet hagy némi kívánnivalót maga után, a gépigény pedig meglehetősen nagy. Az 1940-43 közötti időszak fegyvereivel küzdhetünk a szárazföldön, vízen és a levegőben, legyen szó német, francia, brit, avagy amerikai eszközökről.

A Battleground Europe a 2001-es megjelenés óta egy meglehetősen szűk rétegben igyekszik elnavigálni - eddig sikerrel, amit már csak az is jelez, hogy sok rövid életű MMO-fejlesztéssel ellentétben még mindig életben van a játék.

A 2 hónapos ingyen játékra feljogosító meghívókat a jelenleg aktív előfizetők küldhetik ki korlátlan számban az érdeklődőknek - ezt számunkra nyilván a magyar oldalon, avagy az SG megfelelő topikjában a legegyszerűbb megkérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • armageddon666 #5
  "Kb 5 évvel ezelőtti grafika, és akkor még toleráns voltam. "

  igazából 8 éves grafika, de majdnem :S
 • pedrohsi #4
  igazából nem is ez az oka, hanem a nagy játéktér - ez nem a szokásos FPS miniatűr pályákkal és rajzolt háttérrel

  ezért nem mer ilyen játékot fejleszteni egyetlen nagyobb cég sem, nekik csak a bevétel számít
 • Juszufka #3
  Azt a részt értetted, hogy ez a játék lassan 8 éves?
 • PAtr0n #2
  Jó ötlet, hogy MMO-t csináltak 2VH-s témából, na de ez a grafika? Nem vagyok high-end srác, na de azért ez nem valami szép. Kb 5 évvel ezelőtti grafika, és akkor még toleráns voltam.
 • Whitee #1
  "2 hónap ingyen minden újoncnak!
  A jelenleg aktív elöfizetök bárkinek küldhetnek E-gift kártyát, amellyel az újonnan feliratkozók két hónapig játszhatnak ingyen. Az ajánlat január 6-ig él, eddig kell elküldenünk a meghívókat mindazoknak, akiknek be szeretnénk mutatni a játékot. Az ily módon feliratkozó újoncok két hónapig élvezhetik a játékot, bankkártya adatok megadása nélkül!

  Azok, akik az elmúlt két évben játszottak rendes elöfizetéssel, január 6-ig szintén ingyen beléphetnek!"

  A cikkbe bele lehetett volna írni, hogy csak is január 6-ig lehet a meghívókat elküldözgetni, mert addig lehet jelentkezni játékra.