72
-
#32 LOL
Teljesen tényszerű, bár kissé gyermekded lelkek csinálják! -
dez #31 A Profile 2.0 újdonsága a BD-Live környezet, melyben a BD-J (BD-re optimalizált Java, ami részben adoptálja a Multimedia Home Platformot is, ami az interaktív digitális tévézés standardja) programok on-line lehetőségekkel is kibővülnek, így előfeltétel az internet kapcsolat, plusz 1 GB háttértár (vinyó v. Flash). Utóbbiakat nem lehet FW update-tel elérni, ha nem adott a HW-ben.
Ezen kívül a PS3 támogat olyan opcionális dolgokat is, mint pl. Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD, DTS-HD Master Audio, amiket nem minden Profile 2.0-ás asztali player sem támogat. -
#30 a ps3 nagyon jó mint bd lejátszó,és nagyon jó mint htpc...
részemről biztos nem veszek már különálló lejátszót..
ja és a Dark Knight BD az utolsó fillérig megéri az árát....mert brutális.
-
#29 Wikiszerű cikk a Playstation 3-ról. -
dez #28 Mindkettő 403 - Forbidden. :)
Egyébként meg nem kis fényerejű monitoron kell hasonlítgatni (főleg nem CRT-n). -
#27 hát elképesztő... engem is úgy idegesít, hogy az eredeti tdu-hoz nem találok minimaget, amivel elkerülhetem a nekem járó dvd reszelgetést meg szarakodást az ellenőrzéssel.
De szerencsére armánál magyarkodhatok, ott lewarezolhattam és használhattam az eredetihez kapott serialomat, amivel elkerülöm a starforce driver vista csontra fagyasztását. -
#26 "Megjegyezném, már egy 83cm-es megjelenítőn is látszanak az mkv-s ripek tömörítési hibái, mivel az eredeti Blu-ray-on is ugyanazt a tömörítést használják (H.264=AVC=mpeg4part10 [az x.264 egy a standardnál 10-20%-kal hatékonyabb H.264-es tömörítőprogram]) (vagy a minimálisan gyengébb VC-1-et), csak többszörös bitrátán (amit az x.264 nem tud ellensúlyozni)."
egyik
másik
Valamelyik 45 giga eredeti, másik 12 giga rip. Mi a véleményed erről? -
aneurysm #25 8-9 óra játék nem ér meg 10ezret? Sokan 10-15ezres koncertjegyet vesznek, ami 2-3 óra szórakozás, vagy elmennek diszkóba, elisznak 10ezret, ami szintén csak 6-8 óra, és még csak nem is szórakozás.
Ráadásul a 8-9 órás játék után ott van még a multiplayer, esetleg a DLC, vagy szimplán újrajátszod, esetleg más nehézségi fokozaton. -
qwas #24 A használt játékokat féláron kb simán lehet értékesíteni. Erre megvannak a megfelelő oldalak (lásd alább). Másrészről meg lehet hogy én vagyok szerencsétlen de azt a szakszit amit az Xbox-al végigcsináltam nem kivánom senkinek. Maradt a PS3 amivel a bekapcsolo gomb megnyomása után 5mp-el mar a játékban vagyok. Az meg hogy BR is van benne az meg egy plusz. Majd egyszer kipróbálom. -
#23 "A sokkal olcsóbb úgy is érthető, hogy képességek, minőség szempontjából a PS3 mint BD lejátszó azért az alap asztali BD lejátszók fölött van!"
Ezt már többször irtátok de erről nem találtam semmit. Még korai BD összehasonlitásokat csak ahol pl azt irják egy Panasonic BD lejátszóval összehasonlitva, hogy azért jobb vétel a PS3 mert olcsóbb (akkor még úgy volt), de arról nem szólt a fáma hogy jobb is lenne. -
#22 "Nekem meg nem követelmény a tört játék,..."
Hát magyar ember az ilyen!!!!???
-
Szefmester #21 oké nem egy teljesértékű htpc, de a filmbámulás, netezés, zenehallgatás megy, kockulni is lehet rajta a játékaival.. másra nem nagyon használnék rendes htpc-t sem.. nem kell hatalmas számítási teljesítmény meg nem azon akarok a crysis-szal 1920-1080ban 4x-es élsimítással játszani max minőséggel..arra itt az asztali masina ;)
Nekem meg nem követelmény a tört játék, ha már megveszem és meguntam kicseréltetem valami ilyen helyen (van pár), vagy eladom óccsóé' aztán veszek másikat... -
#20 A sokkal olcsóbb úgy is érthető, hogy képességek, minőség szempontjából a PS3 mint BD lejátszó azért az alap asztali BD lejátszók fölött van!
Az X-box arcade elég korlátozott képességgel bír, onlány játékra rögtön be lehet számlni azt a plusz 10-est a goldért. Szal nem úgy kell összehasonlítani, hogy X-box arcade + fapados BD!!!!
Hanem inkább XB elite (+ Live előfizetés) + nem a legolcsóbb BD! És akkor hol is vagyunk? 150-nél?
Persze lehet mondani, hogy pistikének nem kellenek az ilyenek, de ha így állunk hozzá akkor pistikének vegyünk egy PS2-őt és csókolom.
A XXI. században a szórakozáshoz azért had tartozzon már hozzá az onlány játék, netezés, média tartalmakon való élvezkedés, és hogy ezért ne kelljen mindíg a PC-hez futkosni. Hiszen a jövő(jelen) az hogy a hűtőgépről megrendelheted autómatikusan a kaját, de ez ugye nem azt jelenti, hogy rárakod a laptopodat és onnan adod le a rendelést!;D -
#19 "vagy egy egyszerű hdmi kimenetes dvd lejátszó képes kezelni"
Milyen dvd lejátszó képes kezelni HD anyagot? Szerintem ezt benézted :D -
dez #18 Megjegyezném, már egy 83cm-es megjelenítőn is látszanak az mkv-s ripek tömörítési hibái, mivel az eredeti Blu-ray-on is ugyanazt a tömörítést használják (H.264=AVC=mpeg4part10 [az x.264 egy a standardnál 10-20%-kal hatékonyabb H.264-es tömörítőprogram]) (vagy a minimálisan gyengébb VC-1-et), csak többszörös bitrátán (amit az x.264 nem tud ellensúlyozni).
Ergo ez nem egészen az a helyzet, mint az mpeg2-es DVD vs. 3x hatékonyabb XviD/DivX 1-2 CD-n.
(Egy jobb megjelenítőn nem hogy ez, de a HD-s adások (itthon szintén H.264) és a Blu-ray közötti különbség is szépen kijön.) -
dez #17 Melyik "egyszerű hdmi kimenetes dvd lejátszó" kezeli a HD-s filmeket H.264-ben tartalmazó MKV file-okat? -
dez #16 1. Az ilyen elemzéseket kéretik fenntartásokkal fogadni. Annak idején is még veszteségesnek hozták ki a PS2-t, de mint utólag kiderült, már jóval korábban is nyereséges volt maga a gép eladás is. A PS3-nál is túláraztak jópár alkatrészt.
2. Nem a legdrágább helyeken kell vásárolni a játékokat, jelentős eltérések vannak az árakban a boltok között. Korábbi játékokat meg már 3-5000 Ft körül meg lehet találni.
3. Valaki írta, hogy nincs secondhand értékesítés. Dehogy nincs. Sőt, vannak olyan oldalak, hogy maguk a játékosok csereberélhetnek online. (Nem otthonról netezek, így nincs kéznél link, de pl. innen lehet szemezgetni: ) -
#15 Pl meg lehet kövezni.De én HD filmeket netről töltök le.És kiírom egy dual layer lemezre.amit a gép,ps3,vagy egy egyszerű hdmi kimenetes dvd lejátszó képes kezelni.Egyetlen hátránya hogy a hang nem feltétlen HD.De kibirom.Viszont játékokat csak eredetibe veszek.Elötte demoval kipróbálom és ha tetszik kijátszom több nehézségi fokozaton így bőven megvan a több játék idő+díj,trophy rendszer boxnál meg ps nél is:D -
pitbulllll #14 Én meg az ilyen kis csírákat bírom akik habzó szájjal osztják az észt ;) -
gyuri12 #13 Nagyon sok ember nincs tisztában azzal,hogy mi is az a BR. A DVD meg olcsó,elterjedt,és fel van törve. Sokkal jobban megéri mint a Blu-ray -
#12 csak az online játék a játék és tudtommal az meg nem nyomható warezzal konzolon ergó multiban egy játék megunhatatlan a sok faszláma hardverbuzi aki meg arra élvez hogy minden szart letöltöget mert az a menő az számomra egy szánalmas majom igazi magyar mentalitással miszerint ha már fizetek a netér azt töltök le amit akarok -
#11 HTCP-nek kicsit meredek bár kérdés mit értesz ezalatt :)
A játékok az meg izléstől függ én nem autozok nem bunyozok ezek nekem halott műfajok. Viszont lehet konzol játékokat is csereberélni, használtat venni, eladni, nekem is van jópár eredeti. Nem hinném, hogy az a magyar valóság, hogy mindent warezoljunk le, azért 5-6e forint egy szoftverért nem akkora érvágás, hogy ezt ne lehessen megvenni. -
#10 Miről beszélsz? Minden modern asztali lejátszó fw upgradelhető, igy 2.0-s lesz belőle. Szépen is néznénk ki ha nem menne.... -
Rexhawk #9 "8-9 óra szórakozásért, amit utána feltesz a polcra."
8-9 óra szórakoztatásért még ingyen se kell. ami letöltenék minimum 30 játékóra venném kezembe egy játékot, eredetiben meg csak olyat ami 200 játékórát garantál. -
Szefmester #8 ezért kell olyan játékot venni ami tovább húzza és nagy az újrajátszhatósága.. ilyenek tipikusan a bunyós és a versenyes játékok.. pl Wwe smackdown vs raw 2009, tekken 6, Gran tourismo stb..vagy ha a jrpg-ket nézzük is hosszabbak mint a legtöbb konzolidegen fps amik ráadásul nem tudnak túl hosszúak lenni hacsak nem szabadon bejárható területtel operálnak. meg amúgyis.. mióta hatékony a kontroller egy fps-nél? :)
És valóban. Míg egy vérpistikének megéri a box tört játékokkal, egy felnőttebb játékos htpcnek is használná a gépet. Én személy szerint egy "kisebb" 24"-os fullHD monitort vennék PS3-al mint különálló cuccokat. És mielőtt lehurrognátok: Kicsi a szobám és egy 1xxcm-es tv plusz miegymás nagy részét elvenni a szobának. -
05lampard #7 "Átlagmagyarember"-nek még mindig drága a 10,000 Ft feletti szoftverár (sőt a ps3 exkluzívok drágábbak) 8-9 óra szórakozásért, amit utána feltesz a polcra. Ha lennének itt is secondhand boltok, ahol a megunt játékokat lehetne kvázi csere-berélni, talán megérné beruházni egy ps3-ra. -
#6 igazából semmit:) boxot szinte feleannyiért lehet kapni és ingyen kap hozzá tört játékot... -
#5 De pistikének nem éri meg, amikor a box olcsóbból kijön és törhető, akkor nem túl sokat nyom a latba, hogy de ps3-n megy a BR. -
tomcsa4 #4 Nincs flém, ugyanis a PS3 követi a BR generációváltást, míg az asztali lejátszók nem. Szóval BR lejátszáshoz a PS3 abszolút megéri! -
#3 "Sokkal" olcsóbb = Xbox Arcade + Sony BD asztali = 93.000 > PS3 87.000 Ft
Jöhet a flém. -
#2 Ez is egy elgondolás. Nekem viszont soha nem jutott eszembe hogy Ps2-n nézzek dvdt, Bluerayt is asztalin fogok nézni nem konzolon. -
#1 Nemhogy mindenki PS3-at venne Blu-ray lejátszók helyett. Sokkal olcsóbban jönnének ki és kapnának egy kvázi HTPC-t is meg egy szuper konzolt.