12
  • pasi29uk
    Digitális újság nem mai dolog... 1995-96 környékén olvasgattuk a TerrorNews -t akkoriban diskmagnak hívtuk. Egy floppyn terjedő interaktív sofware ujságról van szó. Már akkor naprakészebb volt mint a PCguru, 576KB, stb stb... csak mexünt :(
    Asszem, ha küldtél egy floppyt a szerkesztőnek, akkor rámásolta és visszaküldte! ...csak ne hajtsák össze a levelet :DDDDD
  • lamer the true
    Helyes ez így. Hisz a világ megváltozik a net miatt. Persze ha mondjuk 50 év múlva elfogy a nafta az erőművekben akkor kifingik, de hát ez van :)
  • Yv@n
    Lehet, de alapvetően nem erre találták ki, hanem video megosztásra, így, az ilyen videokt max akkor találod meg, ha célirányosan ezekre keresel.
    Tehát nincs hírportál jellege a dolognak, míg ő nyilván egy ilyen jellegű megoldásra gondolt.
  • Gerygrey
    Tele van a Youtube ilyen típusú amatőr felvételekkel (is)
  • smv
    Esetleg majd ha digitális papírral összemossák a dolgot. Pl óránként az éterből kapná a legfrissebb híreket.
  • MEdievil
    Szerintem nem baj ha kipusztulnak az olyan vérszívók mint a kiadók vagy akár a média.. semmi szükség rájuk ők nem tesznek le semmit az asztalra csak másokból élnek és azt bizonygatják mennyire fontosak.
  • NEXUS6
    Én azt hittem volna, hogy mára már megcsinálják ezeket a 24 órás élő online hirportálokat pl küldj be egy videotelefonos videót, ahogy az izraeliek nyomulnak gázában, és kapsz 10 fontot, de csak ezek a gyenge videoletöltős dolgok vannak, mint a tecső, meg a videa. Pedig ezek is milyen népszerűek.

Szal még örülhetnek is, hogy a net ad nekik még néhány gyenge évet mielött a hagyományos sajtó/tv végleg kimúlik/másodosztályú játékossá válik.
  • Pares
    Az interneten lehetséges az info szelektálás. A TV-ből és ujságokból viszont csak a megengedett szenny jön le. Számomra teljesen "értéktelen" lett a TV és ujság, hiszen a szökséges infot akár több órával, sőt nappal előrébb is megtudom a netről. Erről ennyit.
  • waterman
    legutóbb azért néztem tv-t, mert leadta az mtv a gits stand alone comlexet.. újságot meg nem is vettem már vagy egy éve. függő v@gy0k?
    amelyik lap nem jön a netre, az nem él tovább.
  • BCS pixel
    ennek kifejezetten örülök
  • hdo
    "...Jeff Zucker is rámutatott az NBC részéről, amikor kifejtette, hogy a gyors internetes növekedés nem feltétlenül hoz létre egy olyan üzletágat, amely igencsak jövedelmező lenne a hagyományos médiaóriásoknak."

Hehe. *KOPP*
    Amíg lesznek olyan híroldalak a neten, ahol egy esemény lezajlásáról percekkel utána kötetlen munkaidővel rendelkező emberek tudósítanak, addig itt ne rinyáljon egyik 8 órás munkaidővel rendelkező hapek se, hogy hamarosan nem lesz munkája! Vagy vezessék be a 3 műszakot, a WebTV-t, és a friss hírekre vadászva tudósítsanak élő adásban a stúdióból, vagy jussanak szépen olyan sorsra, mint lassan a hanglemez kiadók, akiknek úgyszint szokása mostanában pattogni. Imádom a 21. századot!!!
  • birdo #1
    És még ránk merik mondani, hogy " balkán