19
  • winnie
    és a wrestler? vagy a reader? hiába érdemelne sok díjat a batman 2, ha voltak jobbak. HA voltak.
  • sandor8206
    szted legjobb mások szerint meg nem. ennyi! Esetleg technikai díjakban ok, de az mi alapján megy az már más! A nagy kategóriákban egyedül H.L. állítólagos nevezése ok, de az se biztos, hogy megkapja!
  • Darth Sith
    azért a batmannak én jóval több díjat adnék, az év egyik legjobb filmje volt, ha nem a legjobb.
  • Aldo Moro
    Mi az, hogy elveszik? Övé? Nem. Akkor? Már nem is lehet, esetleg postumus.
  • Narxis
    Pedig elveszik.
  • Aldo Moro
    Dolgozz, csökevény!
  • Etinger
    Cruise szerintem alapból jó színész. Kicsit elcsépelt már a karakter sajnos, amiket eljátszott, ezért felüdülés a Trópusi Viharban az alakítása... de ettől függetlenül is vannak/voltak jó filmjei, az utóbbi időben is. Mondjuk a legjobb szerintem picit régebben volt, Vincent a Collateralban :)
  • Kojiro
    Ha viszont HL-től "elveszik" a szobrot, megyek tüntetni nővérköpenyben, detonátorral... :)
  • Kojiro
    Sztem Sean "never go full retard" Penn fogja megnyerni a szobrot, bár én Mickey Rourke-nak jobban örülnék, mert egyszerüen hihetetlen mit eljátszik abban a filmben. És e mellett nagyon "szép" szerep amit kapott és mindezidáig egyedi.
  • kalapos01
    Mi alapján? A film jósága és a lobbizás alapján, de érdemtelen film nem kerül a tűz közelébe.

Az Oscarra szakmabeliek szavaznak. Gondolom neked is vannak apró ízlésficamaid. Attól, hogy valami nem jön be neked, még lehet jó. (Mocsok sok díj van, az Oscar egy a sok közül, és általában amiket Oscarra jelölnek azokat sok más díjra is jelölik.)
  • diablo1336
    "Lehet kicsit elfogult vagyok, de a Robert Downey Jr-t és Tom Cruise-t jelölném férfi mellékszereplő kategóriában."
    Mellékszerplőt irt winnie. Ott meg Ledger van előnyben teljesen jogosan is sztem! AMugy Downey inkább majdnme főszerplő a tropusi viharban Ben SSTillerrel egyetemben, míg Tom Cruise utobbi idők legnagyobb alakitását vitte végbe magához képest! Hajrá csak ilyen szerepeket neki,ebben fantasztikus volt!
    Amugy vki el tudná magyarázni h mondjuk eg filmet mi alapján pontoznak , vagy jelölnek oscarra? mert nekem utobbi időkben 5 filmből min. 3 egyáltalán nem tetszett az oscarra jelöltek között.
  • winnie
    mondjuk a slumdog millionnaire elég biztos befutónak tűnik, szó mi szó. valóban ász film lett. ott van az év legjobb tizesében.
  • winnie
    "Lehet kicsit elfogult vagyok, de a Robert Downey Jr-t és Tom Cruise-t jelölném férfi mellékszereplő kategóriában."

nem elfogult vagy és valóban nagyot alakítottak, de jelölni inkább csak akkor jelölj, ha láttad a többieket is, a frost/nixont, a seven pounds-ot vagy a benjamin buttont - viszonyatni köll:)
  • Hesztia
    "hollywoodi források megerősítették, hogy az Akadémia tagjai között már konszenzus is kialakult"

Mi ez a bulvár-maszlag?

"Cate Blanchett (The Curious Case of Benjamin Button) újabb győzelmére mutat"

Ja, egy Katit rebesgetnek, de az Kate Winslet lesz.
  • Xabinho87
    Lehet kicsit elfogult vagyok, de a Robert Downey Jr-t és Tom Cruise-t jelölném férfi mellékszereplő kategóriában. Nagyot alakítottak a Trópusi Viharban. Nem tudom hogy vagytok vele, de mostanában elég érdekes filmeknek adják az Oscar-díjjakat.
  • Etinger
    "Aztán felébredsz, és a bilibe lóg a kezed!"