19
-
winnie #19 és a wrestler? vagy a reader? hiába érdemelne sok díjat a batman 2, ha voltak jobbak. HA voltak. -
sandor8206 #18 szted legjobb mások szerint meg nem. ennyi! Esetleg technikai díjakban ok, de az mi alapján megy az már más! A nagy kategóriákban egyedül H.L. állítólagos nevezése ok, de az se biztos, hogy megkapja! -
#17 azért a batmannak én jóval több díjat adnék, az év egyik legjobb filmje volt, ha nem a legjobb. -
Aldo Moro #16 Mi az, hogy elveszik? Övé? Nem. Akkor? Már nem is lehet, esetleg postumus. -
#15 Pedig elveszik. -
Aldo Moro #12 Dolgozz, csökevény! -
Etinger #11 Cruise szerintem alapból jó színész. Kicsit elcsépelt már a karakter sajnos, amiket eljátszott, ezért felüdülés a Trópusi Viharban az alakítása... de ettől függetlenül is vannak/voltak jó filmjei, az utóbbi időben is. Mondjuk a legjobb szerintem picit régebben volt, Vincent a Collateralban :) -
#9 Ha viszont HL-től "elveszik" a szobrot, megyek tüntetni nővérköpenyben, detonátorral... :) -
#8 Sztem Sean "never go full retard" Penn fogja megnyerni a szobrot, bár én Mickey Rourke-nak jobban örülnék, mert egyszerüen hihetetlen mit eljátszik abban a filmben. És e mellett nagyon "szép" szerep amit kapott és mindezidáig egyedi. -
kalapos01 #7 Mi alapján? A film jósága és a lobbizás alapján, de érdemtelen film nem kerül a tűz közelébe.
Az Oscarra szakmabeliek szavaznak. Gondolom neked is vannak apró ízlésficamaid. Attól, hogy valami nem jön be neked, még lehet jó. (Mocsok sok díj van, az Oscar egy a sok közül, és általában amiket Oscarra jelölnek azokat sok más díjra is jelölik.) -
diablo1336 #6 "Lehet kicsit elfogult vagyok, de a Robert Downey Jr-t és Tom Cruise-t jelölném férfi mellékszereplő kategóriában."
Mellékszerplőt irt winnie. Ott meg Ledger van előnyben teljesen jogosan is sztem! AMugy Downey inkább majdnme főszerplő a tropusi viharban Ben SSTillerrel egyetemben, míg Tom Cruise utobbi idők legnagyobb alakitását vitte végbe magához képest! Hajrá csak ilyen szerepeket neki,ebben fantasztikus volt!
Amugy vki el tudná magyarázni h mondjuk eg filmet mi alapján pontoznak , vagy jelölnek oscarra? mert nekem utobbi időkben 5 filmből min. 3 egyáltalán nem tetszett az oscarra jelöltek között. -
winnie #5 mondjuk a slumdog millionnaire elég biztos befutónak tűnik, szó mi szó. valóban ász film lett. ott van az év legjobb tizesében. -
winnie #4 "Lehet kicsit elfogult vagyok, de a Robert Downey Jr-t és Tom Cruise-t jelölném férfi mellékszereplő kategóriában."
nem elfogult vagy és valóban nagyot alakítottak, de jelölni inkább csak akkor jelölj, ha láttad a többieket is, a frost/nixont, a seven pounds-ot vagy a benjamin buttont - viszonyatni köll:) -
Hesztia #3 "hollywoodi források megerősítették, hogy az Akadémia tagjai között már konszenzus is kialakult"
Mi ez a bulvár-maszlag?
"Cate Blanchett (The Curious Case of Benjamin Button) újabb győzelmére mutat"
Ja, egy Katit rebesgetnek, de az Kate Winslet lesz. -
Xabinho87 #2 Lehet kicsit elfogult vagyok, de a Robert Downey Jr-t és Tom Cruise-t jelölném férfi mellékszereplő kategóriában. Nagyot alakítottak a Trópusi Viharban. Nem tudom hogy vagytok vele, de mostanában elég érdekes filmeknek adják az Oscar-díjjakat. -
Etinger #1 "Aztán felébredsz, és a bilibe lóg a kezed!"