Car Thief
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nagyon klassz kis játék!
Mikor van vége? Vagy tök endles?
Kifizettem mindenkinek a tartozásomat és most a ritka autókat gyüjtöm. <#ravasz1>#ravasz1>
Þór vígi þessi rúnar
Autó feltörésnél hogyan lehet használni a kis baltát? Egyszerûen nem jöttem rá.. :S
Voltam zárás előtt. _______________
ilyeneket szerintem lehetne fényképezni, meg lehet nézni ki hogy végzett (:
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
de én kockáztattam értetek <3😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy lehet hogy a demót is meg lehetett volna úgy buherálni hogy full legyen.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+fav
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Amolyan körökre osztott😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
honlap
Ebben a kis aranyos játékban, úgy kezdünk, hogy pár kemény maffiafõnöknek elég sok suskával tartozunk, és autókat kell lopnunk/bankot rabolnunk/kisboltot kiüríteni/házat kirabolni stb, hogy pénzt szerezzünk.
Nagyon élvezetes, csapaatot szervezhetsz magad köré, vehetsz mindenféle cuccot. próbáljátok ki
/halkanjegyzimeg torrenten kint van a 6. rész full😊