Car Thief
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Car thief 500x jobb
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Visszább link..
Crooked money a másik jó gamejük, léent van majd szerintem este/iccaka kipróbálom aztis😊
Boldog Újévet Mindenkinek!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Esetleg pink slip-en elnyerni.
Þór vígi þessi rúnar
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
azota nem nagyon gyulik a pénzem miota van egy fullos csapatom akikkel nem ritkán az egész rendörgárdát kinyirjuk a bankokban,szoval tisztára pucoljuk a széfet és a pénz+arany álltalában 20-40ig ér
azért gáz ez mert egyedul lopok ennyit kocsikbol😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#vigyor2>#vigyor2>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Þór vígi þessi rúnar
Oda van irva, hogy 30-as lockpick vagy 60-as electronic kell hozzá. Ha nincs, akkor nem tudod használni. Mi ennyire bonyolult ebben?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Ezekután elkezdtem versenyezni. Nyertem pénzt, feltunningoltam a vasat. Amikor már csak nyertem, akkor pink slip-el elnyertem az ellen autóit és eladtam. Ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Nincs meg a régebbi kép, most itt tartok:
Þór vígi þessi rúnar
Ha raktál spy kamerát az ATM-re, akkor van esélyed 2 hitelkártyát is lenyúlni.
Þór vígi þessi rúnar
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
sokkal jobb...