16
  • god25
    Ííííííííííiiiiiiiiimádom a Viktor 3 sorosait. :D Eddig olvastam tőle 10 cikket összesen 15 sor.
  • Aldo Moro
    A romok borzasztó gyenge, a Cloverfield szintén. Az esemény szerintem jobb volt, mindkettőnél. Persze ez szubjektiv.
  • 05lampard
    SZV bekopizhattál volna egy listát , nincs kedvem kattingatni.
  • emile zola
    a cloverfield tényleg nem horror, ennyi erővel a csillagközi invázió is az lehetne...
  • winnie
    ez most komoly?:) az zavar, hogy randomjózsinál a 8. legrosszabb? másnál a 2. legrosszabb. megint másnál a 4. legjobb. ez nem a te listád. ez más listája.
  • jahola
    Gyerekek, Mother of Tears a 8. legrosszabb...hagyjuk már.
    És a Fűrész 5 annyira nem lett szörnyű...
  • purity
    Ha itt tartunk ,akkor már az Esemény sem nagyon horror, legalábbis klasszikus értelemben (arról nem is beszélve, milyen remek film volt...)
  • diablo1336
    sztem te a funny gamesre gondolsz nem? mert ott pont ez a szintu amit te irsz le.Azért értem én h már sok embernek unalmas a Saw széria de azért a legrosszabb horrorok közé rakni . takarodjon ilyen már. Nah mega cloverfield szar volt, hivatlanok meg elment de nem vészes. Francia horrorokat tessék nézni ot van még egy kettő jó! jah a fogak vagy mély harapás vagy mi a magyar cime meg:d több mitn nevetséges :D modnjuka csaj a végén már élvezi a **** levágását:D
  • Atkamon
    Hádde a Cloverfield miért lenne már horror? Az szerintem minden, csak horror nem. Nem értem mit keres egy horror listán. Nem azért, mert imádom a Cloverfield-et, csak nem tudom miért van horror top listán.
  • winnie
    éljen a flood, de azt elfelejtettem, hogy az említett svéd horror valőban jó, nézős. a nevesebb svéd horrorok egyébként is bejövősek, amiket anno mutattak a titanicon, szinte mind egy szálig remek volt.
  • winnie
    próbáld az eden's log-ot. az talán jobban bejön.

egyébként az eden lake valóban elég jó kritikákkal bír, de nekem sem jött be annyira. viszont azt kétlem, hogy efféle stresszes, félős helyzetben minden ember ki tudná magát vágni nyaklevesekkel. van, aki eleve nem ütne meg másik embert, nem tudna.
  • winnie
    valaki olyan, akinek más az ízlése, mint neked. ez akkora sokk lenne?
  • cS6Szi
    Nah én a minap néztem meg az életem egyik legrosszabb horror filmjét pedig már láttam párrat. A címe: Eden Lake. A neten egy csomó pozitiv hozzászolát láttam hogy mennyire élethű meg mennyire kivan dolgozva meg tiszta túlélő horror meg ilyenek. Nah hogy ne lőjjem le a poént csak vázolom az alapszitut. Van egy fiatal pár elmennek egy Eden Lake nevű tóhoz ahol beléjük köt pár helybéli 15-16 éves srác. És ez addig fajul hogy a gyerekek elkezdik üdözni öket meg vadásznak rájuk stb... Én ezt feldolgozni nem tudtam.
    Mi az hogy pár tizen éves srác vadászik a felnötekre. Két pofon oszt kész. Ajánlom mindenkinek hogy nézze meg mert én a film alatt majdnem idegrohamot kaptam hogy hogy lehet ilyen abszurd hülyeséget kitalálni. Semmi extra nincs benne a srácok simma gyerekek biciklivel üldözik a csávókat meg ilyenek. Teljesen kihozott a sodromból a film. Komolyan ha az uccán meglátok ezután randalirozó fiatalokat már azé leverem öket mert láttam ezt a filmet. Nálam ez nem az év legrosszabb horrorja hanem az évezred vagy életem legrosszabja.
  • kukacS3K
    cloverfield hívatlanok és tükrök? ezt valami süketvak állította össze?
  • Broafka
    a cloverfield az miért horror?
    egyébként meg annyira próbálkoznak ezzel a műfajjal, de szerintem nem lehet ebből hatásos filmet csinálni. Az ilyen "viszem a kamerát" horrorok (nálam legalábbis) ott buknak meg, amikor a csávó elkezdi kamerázni a szörnyet, vagy éppen kis híján összefossa magát, de kamerázik. Ezek hülyeségek, üldözt egy szörny vagy mi a fene, akkor nem fogsz elkezdeni kamerázni (ha mondjuk úgy van, hogy "hupsz bekapcsolva maradt a kamera" akkor mutassák a földet össze vissza, és akkor majd agybajt kapunk tőle, de legalább hitelesebb...

a másik:
    a film.com listája most a top legszarabb horrorokat írta vagy a legjobbakat? Csak mert a Mirrors az egész jó lett volna, ha a végével nem rontották volna el annyira, hogy nálam a 10-es skálán 8-ról 4-re bukott vissza!
    a cloverfieldet említve megint, azért elég netszes azt az idei év 2. legjobbjának mondani...
    HellBoy 2? wtf? akkor ezek szerint a Hupikék törpikék is horrornak számít

végezetül pedig, szerintem ezek a listák nagyon szubjektívek. Kinek mi a legjobb...
  • Broafka
    sajnos nagyon kevés jó horror van, mozikba bekerülő még kevesebb. Pedig én folyton vadászok a horrorokra, szeretem őket ,de egyik gagyibb mint a másik sajnos :(