Szekeres Viktor

Az idei legjobb és legrosszabb horrorfilmek

Év vége közeledtével számtalan filmes lista készül (mi is ácsoljuk a sajátunkat), de ezek nagy része ugyanabból a 20-25 filmből választja ki a legjobb 10-et - ellenben a műfajok alapján bontott sorrendek már sokat segíthetnek az egyszeri nézőnek, ha némi véres karácsonyi szórakozásra vágyna.

Horrorlistát pedig csak a profiktól érdemes kölcsönözni, így első blikkre a ShockTillYouDrop 10-es listájára vessünk egy pillantást, amely a 10 legrosszabb horrorfilmet (mozisat és DVD-set egyaránt) is felsorolja.


Az első helyezett Trick 'R Treat-nek az előzetesét is meg lehet tekinteni a bekezdés alatt, azon pedig csak szomorkodhatunk, hogy míg a legjobbak közül csak kettő jelent meg idehaza (köztük a nekünk kifejezetten nem tetsző, de mások szerint remek Hívatlanok), míg a legrosszabbak közül hat, s "természetesen" Uwe Boll is képviselteti magát.

Aki helyettesítő listára vágyik, annak érdemes megnéznie a Film.com legjobbjait is, valamint egy harmadik toplistát is, mely alapján leszűrhető, hogy a Let The Right One In című svéd horror is nézős lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #16
    Ííííííííííiiiiiiiiimádom a Viktor 3 sorosait. :D Eddig olvastam tőle 10 cikket összesen 15 sor.
  • Aldo Moro #15
    A romok borzasztó gyenge, a Cloverfield szintén. Az esemény szerintem jobb volt, mindkettőnél. Persze ez szubjektiv.
  • 05lampard #14
    SZV bekopizhattál volna egy listát , nincs kedvem kattingatni.
  • emile zola #13
    a cloverfield tényleg nem horror, ennyi erővel a csillagközi invázió is az lehetne...
  • winnie #12
    ez most komoly?:) az zavar, hogy randomjózsinál a 8. legrosszabb? másnál a 2. legrosszabb. megint másnál a 4. legjobb. ez nem a te listád. ez más listája.
  • jahola #11
    Gyerekek, Mother of Tears a 8. legrosszabb...hagyjuk már.
    És a Fűrész 5 annyira nem lett szörnyű...
  • purity #10
    Ha itt tartunk ,akkor már az Esemény sem nagyon horror, legalábbis klasszikus értelemben (arról nem is beszélve, milyen remek film volt...)
  • diablo1336 #9
    sztem te a funny gamesre gondolsz nem? mert ott pont ez a szintu amit te irsz le.Azért értem én h már sok embernek unalmas a Saw széria de azért a legrosszabb horrorok közé rakni . takarodjon ilyen már. Nah mega cloverfield szar volt, hivatlanok meg elment de nem vészes. Francia horrorokat tessék nézni ot van még egy kettő jó! jah a fogak vagy mély harapás vagy mi a magyar cime meg:d több mitn nevetséges :D modnjuka csaj a végén már élvezi a **** levágását:D
  • Atkamon #8
    Hádde a Cloverfield miért lenne már horror? Az szerintem minden, csak horror nem. Nem értem mit keres egy horror listán. Nem azért, mert imádom a Cloverfield-et, csak nem tudom miért van horror top listán.
  • winnie #7
    éljen a flood, de azt elfelejtettem, hogy az említett svéd horror valőban jó, nézős. a nevesebb svéd horrorok egyébként is bejövősek, amiket anno mutattak a titanicon, szinte mind egy szálig remek volt.