27
-
winnie #27 "Magyarországon a moziban többen voltak kiváncsiak, erre a kritikán aluli s***ra"
ja, ennyire nem tetszett? én is utálom, amikor ilyen csalódás ér a mozikban. idén szerencsére kevés volt. -
winnie #26 ja, nyilván az énekes tehetségkutatók a leggyökerebb műsorok.
de érdekes, hogy míg nálunk eddig 3-ból 3-szor megbukott a megasztár, addig amerikában (tudod, ahol sokan nézték a sötét lovagot), a megasztárszerű műsor hetedik éve nyeri zsinórban a nézettségi versenyt.
lehet, hogy mégsincs összefüggés, szó sincs magyar sajátosságról.
(azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy az lenne a gáz, ha itthon is egy sötét lovag lenne a legnézettebb. amerikában még érthető, hiszen ott van képregény kultúra, de nem véletlen, hogy amerikán kívül nem sok országban lett első a dark knight.) -
#25 Azért szerintem az szánalmas, hogy 2008ban, Magyarországon a moziban többen voltak kiváncsiak, erre a kritikán aluli s***ra, mint a Sötét Lovagra. Pierce Brosnan meg szégyelje magát, hogy ilyen szerepeket elvállal...Nah nem baj,ha egy olyan országban ,ahol mi is élünk lehet olyan műsort csinálni, mint a megasztár és erre fogékony a nép, akkor az ilyen filmek is kelendőek lesznek. Közizlés, Magyarország 2008. -
Aldo Moro #24 Gyerünk, dolgozz! -
Aldo Moro #23 Munkához való jog, szólás-, sajtó-, vallásszabadság stb. Ez mind alapvető emberi jog. Ja, hogy itt valaki ezeket semmibe veszi? -
Aldo Moro #22 Pszichológust ajánlanék, ma már jó módszerek vannak az elfojtott vágyak kezelésére. -
Aldo Moro #21 Majd amikor nem megfelelő szavakat használok, akkor aláirom, addig csak elfojtott gyermeki vágyaid kiélése az egész. -
Aldo Moro #20 Te meg csak törölgess, kis csökevény. Bármikor leszoplak. -
Aldo Moro #19 Jogom van hozzászólni. -
Aldo Moro #18 Akkor is alapjogokat sért, ha kitörlitek, ha nem. -
Aldo Moro #17 Több se legyen az életben. -
Aldo Moro #16 Talán magába kellene nézni, végig a sekélyes kis életén. Ez okoz örömet? -
Aldo Moro #15 Bár, ha nincs jobb dolga, akkor meg is tudom érteni, miért pont ilyen munkakörben dolgozik. -
Aldo Moro #14 Hogy valaki Karácsonykor ráér arra, hogy levadássza a kommentjeimet - ez az aberráltság. -
Aldo Moro #13 Én zen buddhista vagyok, sürgősen kéretik moderálni, hiszen nem felel meg az itteni kényes ízlésnek. -
Aldo Moro #12 Hozzá sem lehet szólni. -
Aldo Moro #11 Ekkora egy gány lapot! -
winnie #9 tiszta szívás, hogy a nem a mozis, normális műfordítást vették át a dvd-hez, hanem ácsoltak valami szószerinti gagyit, ami sem szótagban, se semmiben nem stimmel a filmhez. -
berserk87 #8 Elkezdtem nézni a Mamma mia című filmet és nagyon nevetséges volt a felirata. A zenés részeknél küze nem volt a szöveghez, de legalább rímelt:D -
cateran #7 Nemrég jött ki HD-n kispajtás....mikor irjanak róla? És éppenséggel az amazon.com-on is a 2 bestseller..DK vezet,Mamma Mia! mögötte:D
Engem sokkal jobban zavarnak a "mi történik Németországban?" cikkek.... -
CaptainRumi #6 valószinüleg nem is adtak ki belőle annyit mint a Sötét lovagból... -
Aldo Moro #5 A Mamma mia tényleg jó film. -
CaptainRumi #3 Boldog Karácsonyt !! -
CaptainRumi #2 A lerágott csontról csak annyit, hogy múlt héten bent voltam az egyik nagy műszaki cikk árúházban (nem mondon ki a nevét , mert ez nem a reklám helye) na szal bent voltam a Media Marktban xD amikor megjöttek a Sötét lovag DVD k (roskadtak a polcok) tegnap meg szintén bentjártam és már egy szál darab sem volt belőle...