A Mamma Mia! a Sötét lovag nyomába eredt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Magyarországon a moziban többen voltak kiváncsiak, erre a kritikán aluli s***ra"
ja, ennyire nem tetszett? én is utálom, amikor ilyen csalódás ér a mozikban. idén szerencsére kevés volt.
ja, ennyire nem tetszett? én is utálom, amikor ilyen csalódás ér a mozikban. idén szerencsére kevés volt.
ja, nyilván az énekes tehetségkutatók a leggyökerebb mûsorok.
de érdekes, hogy míg nálunk eddig 3-ból 3-szor megbukott a megasztár, addig amerikában (tudod, ahol sokan nézték a sötét lovagot), a megasztárszerû mûsor hetedik éve nyeri zsinórban a nézettségi versenyt.
lehet, hogy mégsincs összefüggés, szó sincs magyar sajátosságról.
(azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy az lenne a gáz, ha itthon is egy sötét lovag lenne a legnézettebb. amerikában még érthetõ, hiszen ott van képregény kultúra, de nem véletlen, hogy amerikán kívül nem sok országban lett elsõ a dark knight.)
de érdekes, hogy míg nálunk eddig 3-ból 3-szor megbukott a megasztár, addig amerikában (tudod, ahol sokan nézték a sötét lovagot), a megasztárszerû mûsor hetedik éve nyeri zsinórban a nézettségi versenyt.
lehet, hogy mégsincs összefüggés, szó sincs magyar sajátosságról.
(azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy az lenne a gáz, ha itthon is egy sötét lovag lenne a legnézettebb. amerikában még érthetõ, hiszen ott van képregény kultúra, de nem véletlen, hogy amerikán kívül nem sok országban lett elsõ a dark knight.)
Azért szerintem az szánalmas, hogy 2008ban, Magyarországon a moziban többen voltak kiváncsiak, erre a kritikán aluli s***ra, mint a Sötét Lovagra. Pierce Brosnan meg szégyelje magát, hogy ilyen szerepeket elvállal...Nah nem baj,ha egy olyan országban ,ahol mi is élünk lehet olyan mûsort csinálni, mint a megasztár és erre fogékony a nép, akkor az ilyen filmek is kelendõek lesznek. Közizlés, Magyarország 2008.
Gyerünk, dolgozz!
Munkához való jog, szólás-, sajtó-, vallásszabadság stb. Ez mind alapvetõ emberi jog. Ja, hogy itt valaki ezeket semmibe veszi?
Pszichológust ajánlanék, ma már jó módszerek vannak az elfojtott vágyak kezelésére.
Majd amikor nem megfelelõ szavakat használok, akkor aláirom, addig csak elfojtott gyermeki vágyaid kiélése az egész.
Te meg csak törölgess, kis csökevény. Bármikor leszoplak.
Jogom van hozzászólni.
Akkor is alapjogokat sért, ha kitörlitek, ha nem.
Több se legyen az életben.
Talán magába kellene nézni, végig a sekélyes kis életén. Ez okoz örömet?
Bár, ha nincs jobb dolga, akkor meg is tudom érteni, miért pont ilyen munkakörben dolgozik.
Hogy valaki Karácsonykor ráér arra, hogy levadássza a kommentjeimet - ez az aberráltság.
Én zen buddhista vagyok, sürgõsen kéretik moderálni, hiszen nem felel meg az itteni kényes ízlésnek.
Hozzá sem lehet szólni.
Ekkora egy gány lapot!
tiszta szívás, hogy a nem a mozis, normális mûfordítást vették át a dvd-hez, hanem ácsoltak valami szószerinti gagyit, ami sem szótagban, se semmiben nem stimmel a filmhez.
Elkezdtem nézni a Mamma mia címû filmet és nagyon nevetséges volt a felirata. A zenés részeknél küze nem volt a szöveghez, de legalább rímelt😄
Nemrég jött ki HD-n kispajtás....mikor irjanak róla? És éppenséggel az amazon.com-on is a 2 bestseller..DK vezet,Mamma Mia! mögötte😄
Engem sokkal jobban zavarnak a "mi történik Németországban?" cikkek....
Engem sokkal jobban zavarnak a "mi történik Németországban?" cikkek....
valószinüleg nem is adtak ki belõle annyit mint a Sötét lovagból...
A Mamma mia tényleg jó film.
Boldog Karácsonyt !!
A lerágott csontról csak annyit, hogy múlt héten bent voltam az egyik nagy mûszaki cikk árúházban (nem mondon ki a nevét , mert ez nem a reklám helye) na szal bent voltam a Media Marktban xD amikor megjöttek a Sötét lovag DVD k (roskadtak a polcok) tegnap meg szintén bentjártam és már egy szál darab sem volt belõle...