Ajándékok az utolsó pillanatban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különben meg ja, boldog karácsonyt mindenkinek! <#beka2>#beka2><#crazya>#crazya>
"cikk"
baze, csak nekem bassza a csõröm, hogy ez a cikk egy undorító reklámdömping?
Szóval ne bonyolódjunk bele, de képzeld el, van, akinek fontosabb dolga is akad. Az emberek java része egyik hónapról a másikra él, õket vettem a védelmembe a hozzászólásban. Én nyugisan megvettem amit akartam, szem elõtt tartva azt hogy ne csak anyagi vonzata, hanem értéke is legyen a dolognak.
Másrészt lelki, szellemi, családi síkra terelném az ünnepet - az anyagiasságot kizárva. A gyerekek, akik még talán hisznek a Jézuskás dologban - õk persze kapjanak ajándékot. De nem feltétlenül mobiltelefont, gyilkolós játékot.
Másrészt lelki, szellemi, családi síkra terelném az ünnepet - az anyagiasságot kizárva. A gyerekek, akik még talán hisznek a Jézuskás dologban - õk persze kapjanak ajándékot. De nem feltétlenül mobiltelefont, gyilkolós játékot.
A VDSZSZ tagjainak is <#vigyor3>#vigyor3>
Értelmezd a hozzászólásom. Persze, okos ember elõrelátó, nem állítottam az ellenkezõjét a hozzászólásomban.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Eladóként a következõket mondanám (jelenleg is dolgozok)😛 : Vannak fasza kiállított darabok alig pár ezren fogdosták össze DE egy domesztoszos szivacs csodákra képes. 😛
Na poénon kívül: Az szerintem aki most megy vásárolni az vagy túl elfoglalt(mint én aki itt bassza a rezet) vagy lusta vagy rosszabb esetben szimplán hülye. 3 lehetõségbõl egyik se szerencsés, és persze a 3 szindromában leledzõ vásárlok a legfelháborodtabbak hogy miért nincs az a termék ami a slágger és miért nincs belõle még raktáron még. Én kedvesen el mondom, hogy nincsen és miért nincsen.
BOLDOG KARÁCSONYT!
Na poénon kívül: Az szerintem aki most megy vásárolni az vagy túl elfoglalt(mint én aki itt bassza a rezet) vagy lusta vagy rosszabb esetben szimplán hülye. 3 lehetõségbõl egyik se szerencsés, és persze a 3 szindromában leledzõ vásárlok a legfelháborodtabbak hogy miért nincs az a termék ami a slágger és miért nincs belõle még raktáron még. Én kedvesen el mondom, hogy nincsen és miért nincsen.
BOLDOG KARÁCSONYT!
Én nem loholok, csak szimplán nem ért ide 3,5 hét alatt. Kedves...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
na persze majd elmegy júniusban ajándékot venni 😉
ne magyarázd már ki, hogy 360 napon keresztül nincs pár órád arra, hogy megvedd a szeretteid ajándékát....
fotográfik kolomp edisön :D
az a baj, hogy én pl virágot vettem ajándéknak anyukámnak és, ha azt megveszem elõre, akkor elrohad ott a sötétbe mire karácsony lesz. Meg két 1-2 napig sem könnyû karácsonyi ajándékokat rejtegetni, nemhogy 1 hónapig <#nezze>#nezze>
ja és:
KELLEMES KARÁCSONYT KIVÁNOK A SZERKESZTÕSÉGNEK ÉS A KÖZÖSSÉGNEK (ha már itt tartunk, akkor az EGÉSZ VILÁGNAK <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes2>#nevetes2>)
ja és:
KELLEMES KARÁCSONYT KIVÁNOK A SZERKESZTÕSÉGNEK ÉS A KÖZÖSSÉGNEK (ha már itt tartunk, akkor az EGÉSZ VILÁGNAK <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes2>#nevetes2>)
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Ez minden volt,csak nem bunkó vélemény....Bölcs ember szépen elkezdi összerázni a teendõit hónap eleje óta,1 ajándék se kér enni a szekrény mélyén,hogy az utolsó napon már csak fát kelljen venni meg kaját a fõzéshez
Nekem is ez jutott eszembe.Wii Fit b*zmeg... Akinek a prémiumtól függ a karácsony, nem ilyen szarra költ.
Gaming is believing.
Tartsd meg magadnak a bunkó véleményedet, tudod vannak akik nem érnek rá, és sok egyéb indok mellett: hétvégén, és 23-án is dolgoztak. Mondjuk nem épp napi 8 órában, amibõl 7-et speciell végigrejszoltak. Sõt, mondok jobbat, lehet hogy valakinek az éppen kézhez kapott évvégi prémiuma az, amitõl függ hogy ezt-azt még meg tud-e venni a gyerekének?
Persze ezek a felsoroltak, nem éppen ezeket a drága bóvli szarokat veszik meg <#nevetes1>#nevetes1>
Persze ezek a felsoroltak, nem éppen ezeket a drága bóvli szarokat veszik meg <#nevetes1>#nevetes1>
"Ajándékok az utolsó pillanatban" Na ja meg ezek a cikkek az utolsó pillanatban.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
szerintem meg nem normálisak azok az emberek akik 24.-én még ajándékokért loholnak
fotográfik kolomp edisön :D
Hát szerintem meg attól függ milyen az a mobil <#crazya>#crazya>
szerintem egy iPod még mindig drágább mint egy mobil...