5-ös lottó nyerőszámainak kitalálása!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
program lottoszamok;
{$APPTYPE CONSOLE}
uses
SysUtils;
var a,b,c,d,e: byte;
begin
// Insert user code here
randomize;
a:=random(90)+1;
b:=a;
while b in do
b:=random(90)+1;
c:=b;
while c in do
c:=random(90)+1;
d:=c;
while d in do
d:=random(90)+1;
e:=d;
while e in do
e:=random(90)+1;
write(a,' ',b,' ',c,' ',d,' ',e);
readln;
end.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
a:=0; b:=0; c:=0; d:=0; e:=0;
továbbá a végére egy
readln;
az end eléhogy lássuk is az eredményt
football without ultras is nothing
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
elején:
while b=a do
begin
randomize;
a:=random(90)+1;
while b<>a do
b:=random(90)+1;
while c in do
c:=random(90)+1;
while d in do
d:=random(90)+1;
while e in do
e:=random(90)+1;
write(a,' ',b,' ',c,' ',d,' ',e);
end.
kb
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
következõ héten lett volna vele egy 2-esem(húzták a 2,4-et)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
thxbye
tényleg meg kéne játszani 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/