Győzd le a képet!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gitárjával lecsapja.....
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Majd Õ jól megállítja..........<#beka2>#beka2>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

májnövesztõ és cisztásító
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"Heroes never die. They just reload.\"
sry nemakartam ilyen képed berakni inkább csak linkelek...
úgyis ez lesz belõle...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Elkapja.
kiszabadíttya

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
nehezen, ha ez leszedi a lábát
majd õ elkergeti õket...
ezek majd elszipkázzák az összeset
egy kis higító, és nyoma se marad a ragasztónak...
A pillanatragasztó mindent megold! (Külön gumihoz való 😄D)
\"Heroes never die. They just reload.\"
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
szét durrantjuk õket mint a vizilufit XD

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

szöszi majd elrontja