Győzd le a képet!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyis tengeribetegek lesznek
mit nekem egy gumicsanak
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A természet erõi gyõznek😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
szííííjjjel harapja
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
lecsiszolom a karmait<#eplus2>#eplus2>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
MÉH telep.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)