46
  • Lost Lont
    Akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy annyival mégsem több ez, mint az előző módszer - kár, azt hittem, közvetlenül a látott képet olvassa ki.
    Amúgy a korlátozás legmegfelelőbb módszere szerintem az, ha csak közvetlen fizikai kapcsolat révén lehet kiolvasni az adatokat, mert akkor úgy használható is, viszont nem történhet titokban, engedély nélkül. Szóval szerintem nem a betiltásával kellene szabályozni, hanem valahogy így.
    Amúgy ha azt néznék, hogy mit nézek, és én pont azt nézem, hogy más mit néz, akkor ilyen végtelenciklussal meghülyülhetne az agyunk. :|
    Na jó ez már hülyeség, a lényeg, hogy nekem kell egy ilyen. :D
  • Etinger
    Az a baj, hogy hadsereg vagy tudja fene kezébe pedig előbb utóbb biztos elfog jutni, ha a háztartásokba nem is... :P
  • atlagember
    Rémisztő. Ezt nem szabadna. Ez már jóval több, mint a nagy testvér.
    Aztán majd azért fog elválni a feleségem, mert álmomban egy másik nővel feküdtem le, és ő kiolvasta egy gép segítségével.

Vagy azokat a dolgokat is megtudhatják rólunk, amikről titkon úgy fantáziálunk, hogy ha kiderülne az életünket tenné tönkre.

Ezeket a kutatásokat szerintem azonnal be kellene tiltani, mert ez egy etikai fertő, és előbb utóbb bizos rossz kezekbe is kerül.
  • tmisi
    Mindig mondtam, hogy ami a scifi filmekben van, az majd egyszer valóság lesz. :)
  • kuci06
    Hmmm... csak én gondolom így, vagy tényleg félelmetes, hogy mire képes a technika?
    Ha ez egyszer tényleg elérhetővé válik nagyobb tömegeknek is... az érdekes lenne.

Innen már csak egy lépés a klasszikus értelemben vett gondolatolvasás.

Érdekes.
  • Frosty01
    Érdekes. bár szerintem nem sok különbség van a régi és ez a módszer között. itt is a neuron betüinek megfelelő jeleket keresett a gép, nem pedig csak belenézett és meglátta hogy ez van. :S