20
-
bakagaijin #20 Nono, az NFS5 Porsche Unleashed kifejezetten jó volt :). Hát, nem ma volt :).
Spore-ral egyelőre még várok, míg lemegy az ára elfogadható szintre. -
szurka #19 kövezzetek meg, de szerintem az új nfs 1általán nem lett rossz, mondhatni x+1 árkád autós játék, mégis azok közül talán az egyik legjobb, és az elég silány carbon és pro street után meglepően szórakoztató. A dead space viszont telitalálat, minden perce tetszett. A sims 3 és majd a harry potter 6 pedig pénzügyileg biztos rendbe vágják a dolgokat...pont az eredetiséget felmutató játékokat fújják le, vagy pénzügyi bukás? Hát hogy is van ez? -
Mentoloshurkaka #18 Valamelyik előző cikkben még nem arról lehetett olvasni, hogy a Dead Space pénzügyileg sikeres??? -
jeti00 #17 Tényleg több mind eddig de még mindig keveslem. -
gyuri12 #16 Ea viszonylatban szerintem ez korrekt. Nem vagyok EA fan,sőt,kifejezetten utálom,de amit ebben az évben csináltak az tetszett. -
jeti00 #15 A Dead Space nekem nem tetszik de a Mirrors Edge-t megvettem, igaz xboxra :) 2 játék egy év alatt ami eredeti? :D -
gyuri12 #14 A Need for Speed a 3. rész óta egyre gyengébb, nem véletlenül zárták be a fejlesztőstúdióját. Viszont a Mirrors Edge újszerű,és nem rossz játék,mégis bukás. A Dead Space kifejezetten jó játék,mégis bukás. Évek óta nyávognak a gémerek,hogy miért nincs újítás. Újít az EA,és erre nem veszi senki se a játékokat. Míg a tucatszarokat igen.
Nem azt mondom,hogy az EA jó útra tért,és ebben az évben csak jó játékokat adott ki,de fejlődött. Saját magához képest,ofkorsz. -
#13 Tudod van benne igazság amit írsz, csa én nap mint talákozok családokakl akik ide jönnek hozzám, hogy itt van 50-60k csináljak a fiuknak lányuknak egy pc-t amin tud tanulni meg lehet netezni esteleg játszani.
Hozzáteszik, hogy ez a gép a 3 évre kell min mert erre is 1 évig kuporgattak, ezek után, ha te lazán oda vágod neki, hogy ha a család minden tagja játszani akar vmi értelmessel akkor alap hangon 30k ugye 3-4 valamire való játék(ami vszeg elese indul egy ilyen konfigon), akkor körbe röhög.:D
Amíg más ágazatban lehet számítani a millionerekre,(fogyó termék gyakori vásárlás) itt arra se nagyon lehet alapozni, mert isten király pisitke is max 1 db needfos spíídet fog venni se többet, de lehet kevesebbet.
A tendencia most már világ szerte nem a vagyonosodást sugalmazza, amire sajnos lépniük kell vagy nem ez lesz az ucsó 600 akit leépítnek(wow micsoda 300-as beütése van :D csak épp 2*300) -
#12 Valve eladásokat nem ismerjük, mert nem kötik az orrunkra.De ezek szerint nekik nagyon megy.
-multi játékokat gyárt ami a jövő szvsz, és kell hozzá eredeti!
-jó a reklám, minőségi név,és kiváló játék ötletek,és jó terjesztés steam.
-és viszonylag olcsó játékok.
nfstől sajna nem várhatunk sokat, rókabőrnek a rókabőre már. -
axaard #11 Az a gáz, hogy az NFS-t nem a Pro Streethez, és a Carbonhoz képest mérik... Valahol az Underground előtt van a viszonyítási alap, amihez képest az U1, U2 még egész jó volt, de onnan kezdve eléggé hanyatlik...
Egyébként meg a Valve miért nem épít le? Pedig nem is adnak ki évi 5-10 játékot, mint az EA... De abból az évi 1-2-ből oly' szépen megélnek... Vajon hogy csinálják? (Tudom, sokat számít, hogy a Steamen is kaszálnak, sokat, de ez is hozzá tartozik...) -
TunerX #10 Nem tom mit kell fikázni az új NFS-t, a Pro Streethez és Carbonhoz képest sokkalta jobb...
Egyébként meg ott van a Mirror's Edge és a Dead Space ami jól sikerült és egyedi, nem rókabőr játék. A rókabőrt ugye fikázzuk, de amikor ott van vmi egyedi, akkor meg az a szar. Nem kell itt a rizsa, fikázni a legkönnyebb. -
#9 Ez engem is érdekelne, hogy pontosan mik ezek? Az új Need for Speed talán? -
#8 Tévedsz. Maguk alatt vágják a fát, hogy nem adnak ki olyan játékot, amiket érdemes lenne megvenni. -
jeti00 #7 mikre gondolsz konkrétan? -
gyuri12 #6 Akárhogy is nézzük az EA ebben az évben viszonylag sok eredeti,és jó játékot adott ki. Végre nem csak tucatszarokat,hanem értelmes,szórakoztató játékokat is! Erre senki se veszi meg őket.Ez után mit vártok az EA-től? -
#5 pff... -
Rusy #4 félig meddig egyet is értenék a véleményeddel, de sajna nem igazán találtam ea játékot, az utóbbi években amit érdemes lenne megvenni, nekem mostanság egyedül a c&c 3 van meg, szerintem az nfs még a letöltést sem érdemli meg és sorolhatnánk, nyissák ki a szemüket és kezdjenek el sokkal kevesebb, de minőségi játékokat fejleszteni, nekem pl van egy pár eredeti játékom, de ea nem nagyon, arra mindig azt mondom max letöltöm végignyomom oszt del -
#3 saját magatok alatt vágjátok a fát minden egyes letöltéssel és a fa kezd kibillenni a függőleges síkból ! -
#2 Az se zavarna ha eltűnne a süllyesztőben az egész EA, minden évben rekordot döntenek a szarabbnál szarabb játékok kategóriában. -
#1 leépíthetnék a fél vállalatot.