71
Eye Of The Beholder Trilogy
  • Andriska86
    Túl régi. A második rész volt a legjobb, de ma már az is túl idejétmúlt.

Játszd inkább a Lands of Lore első részét, de inkább a Legend of Grimrockot javaslom, az tényleg jó.
  • nearo
    Sziasztok!
    Találtam egy régi cd-n egy eye of the beholdert. Kb olyan régi a játék, hogy még csattogóslepkét se tologattam, amikor kijött, így aztán soha nem is játszottam vele, most viszont eléggé érdekelne a dolog. A probléma ott kezdődik, hogy a játék elindul szépen, van egy kis bevezető, aztán new game, karaktert alkotok, és amikor indítanám kifagy. Nem megy tovább a progi. Leszedtem egy dosboxot, ugyanez van azzal is. XP SP3 van a gépen. Mi lehet szerintetek a baj?
  • Terensz
    Hát ja, nem :-)

Jó öreg AD&D 2nd edition tökéletesen alkalmatlan multira, sajnos. A tökéletes balansztalanság...
  • Noodlee
    Ezt végig gondoltad?
  • Terensz
    Kéne EoB mmo :-)
  • Jocisan
    Tökéletesen mükszik, most próbáltam. Lehet sz@r volt a szerver!
  • vasziszdasz
    Rossz a feltöltött file, 2.x megát tölt csak le a 10-ből.
  • Jocisan
    BÚÉK!!!!
    Játékokban gazdag, vírus mentes, boldog új évet kívánok!
  • [Jakuza]
    Hat nekem hibatlan.
    Probald megegyszer leszedni, ambar konnyen lehet hogy a winraroddal van valami gaz, ha jol emlekszem a 3.65 elotti verzioknak volt valami nyugje a kitomoritesnel es az krealt ilyen hibakat.
  • Jocisan
    Tessék !
    Jó játékot!
    Ultima 7 - The Black Gate
    Ultima 7 Part Two - Serpent Isle
    INNEN HÚZHATOD IS LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jocisan
    JAAAAAA!
    Bocsi de ez nem tőlem megy.Jakuza aki felrakta. De várjál mindárt pakolom fel én is.
  • Noodlee
  • Jocisan
    Most töltöttem le hibátlan!
    Mind 1!
    Segítek csak írj!
  • Jocisan
    Dobjál egy mail címet az oldalamra és elküldöm mailbe.
    Videó végigjátszás ITT !!!!!!!!!!
  • Noodlee
    Asszem sérült a file.
    3x szedtem, le, és hiányzik a vége.
  • Jocisan

A hangulat még mindig a régi :)!
  • vasziszdasz
    Wow, htx! Mondjuk kérdés manapság már mennyit fogok ezzel játszani, félek mostmár eldobnám magam a grafikájától ami anno azért nem számított rossznak.
  • vasziszdasz
    Stratégiáknál valahol a TA:Kingdomsnál akadtam el, a C&C3-at még nem volt időm se kipróbálni, pedig már vagy fél (1?) éve itt figyel a polcon og dobozban. Medieval2: Total War úgyszintén.

Ami igazán hiányzik manapság az egy Lords of the Realm 2 féle középkori "mindenbennevan" strtaégia. Sajnos vagy csak a csatákra mennek rá, vagy csak a gazdaságra, de olyan amiben mindent lehet, rég volt. A Populousnak is lehetne már egy újabb része, a 21. századhoz igazított grafikával. Valamint egy Double Dragon remake. :)
  • vasziszdasz
    Hát ja, a 4. GTA-nak elég fos a kódja, nálam is szaggat 4870x2-vel meg kvad kórral. De ahogy az előző részek is, gondolom ez is hozza a színvonalat játékmenetben. Ugyancsak nagyon jó a Stalker (1-2) is, a Titan Quest már 2 éve hozza a Diablo3 jövőbeli színvonalát, Age of Empiret (1-3) is bármikor elő lehet venni. És ez csak a forever kategória, egyszer játszható játékból is van rengeteg jó, ami legalább egyszer minőségi szórakozást nyújt. Meg van sok szar is.
  • [Jakuza]
    Igy karacsonyi ajandekkent akkor csak neked es csak most. :D
    Egy hetig fent hagyom utana torlesre kerul szoval igyekezz a letoltessel.
    Link to U7 christmas surprise
  • Montanosz
    nekem mostanában hasonló érzés a
    rometotalwarnál meg a boilingpointnál volt
    ja meg most a fallout 3, de ez már nem fut a gépemen(((
  • Montanosz
    ja nana)))
    highhq meg third reich))))

most a the fall-al nyomulok, nem olyan régi játék de jó kis rpg-stratégia beütés
    Fallout-os na efféle)))
  • Jocisan
    Persze vannak jó játékok, de az érzés már más!
    Tomb Raider: Underworld - nagyon jó volt, King's Bounty: The Legend szenzációs, Fantasy Wars cool, Neverwinter Nights 2, Oblivion jó volt, és még sorolhatnám. Régen Amigán és C64en nyomtuk, hiába mesélek azt a korszakot átkellett élni. Igazából ez egy nosztalgia hullám, szertenénk újra átélni azokat az időket. Igen először XI-ker Eszék utca volt a CD galaxis, majd a körtérnél, aztán innen is dobiztak. A GTA-4-et még nem próbáltam csak a haverom. Csúcs gépe van, azt mondta róla fostalicska konzól átírat, csúnya és lassú. Majd megnézem én is azért.
  • vasziszdasz
    Nekem az Ultima volt a kedvencem, a 7-est sajnos sose tudtam megszerezni, így a 8-assal kezdtem csak, és sztem a 9 is teljesen jó lett. Azért nem sok játék van aminek a 9. része is minőségi tud lenni.
  • vasziszdasz
    inkább (teljesen) WWII stratégia
    Storm Across Europe? :)
  • vasziszdasz
    moszkva tér >> móricz
  • vasziszdasz
    A Stonekeep az király game volt, az 1. cd-s játékom, amit még a cdgalaxisban irattam kodak cd-re, még a régi moszkva téri boltjukban. :)
  • vasziszdasz
    A 2. részből már csak annyi maradt meg hogy vmi erdőben kezdünk, aztán be vmi templomba egy csajszi után, a végén meg sárkánnyá változik a főgangszta, a csapatunkat pedig khelben blackstaff szponzorálja. :)
  • vasziszdasz
    Azért volt fps is az eob-ban rendesen, az ucccsó 2x2-es teremben simán el lehetett strafelni a beholder elől. ^^
  • vasziszdasz
    hol van az az érzés amikor össze szorult gyomorral vártam, elindul-e az aktuális játék
    Megvan az, csak rakd fel a GTA4-et! ^^
  • vasziszdasz
    Dehogynincs. Stalker, GTA, NWN, meg egy rakás nagy név. Ma is vannak jó játékok, csak több mellettük a hulladék, így arányaiban kevesebb, de számban nem.

Van egy csomó nagy név ami anno jó volt, de ma már fel nem raknám a gépemre, annyira ocsmány a gfx és primkó a játékmenet. Pl. DOC, EOB, de még az Elitet se. Van ami játékmenetben még megállná a helyét, nade a gfx... Betrayal at Krondor, Railroad Tycoon pl. Anno csúcstechnikát képviseltek, de ma már sharewarenek se jók, hiába az emlékek. Szép volt, jó volt, de ennyi.
  • Terensz
    Jaja, boldog karácsonyt és beholderekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
  • Jocisan
    Boldog, Békés, Karácsonyi Ünnepeket!
  • Jocisan
    Na ez!!!http://www.youtube.com/watch?v=4mJDDYB2SjY
  • Jocisan
    Hát én anno elkezdtem,de vagy a törés nem volt jó, vagy nem tetszett.
    De az is lehet hogy csak az első rész volt meg.
    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4mJDDYB2SjY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4mJDDYB2SjY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • Anubys
    Ravenloft: Stone Prophet, valaki?
    A leghangulatosabb RPG volt a DOS-os időszakban, kár, hogy ráeröltették a "full" 3d grafikát, jobban örültem volna szépen megrajzolt 2D-nek, de még így is über alles! :)
  • Jocisan
    Hát én most a King's bounty: The Legend-et elkezdtem másodjára is, de szigorúan hardon. Rég volt ilyen jó fantasy RPG-stratégia, esetleg a Heroes 3, mert az megunhatatlan. A Two Worlds pu. jó RPG volt, ha ismered.
    A térkép rajzolás az alap volt a beholderhez, vagy ahogy becéztük a bihihez:)))))! De az Elvirához is csináltam magamnak térképet, meg leírást. A Lemmings-hez meg írtam ki a kódokat, persze szép kis idők voltak azok.
  • Botond #34
    Kiöregedtünk mi már az a baj. Régen én is így toltam, térkép rajzolás meg minden. Most meg egy Gothic 3 se megy végig, mert túl sokfelé ágazhat a sztori és elveszek benne, felgögyölíteni nincs már erőm,időm,türelmem. Pedig beholderek lands of lore 672. nekifutásra is ment. :) Más idők voltak azok. :) Ma már olyan játék nincs amit 2x végigjátszok, nemhogy 100x. Najó, talán a civ4. :)
  • Montanosz
    He-he))
    úgy látszik hasonló cipő)))
    rengetegszer volt igen hogy hajnali négykor mentem dolgozni és 2-kor zuhantam ágyba.
    de volt hogy randira nem mentem el))))

heroes kimaradt..wizardry 7 igen,igen jó volt
    )))
    a fantasy wars is kimaradt mert inkább (teljesen) WWII stratégia.

• Jocisan
    Montanos!
    Látom te nagy stratéga vagy!
    A Fantasy Warst játszottad, vagy ismered?
    Nem rég toltam végig, nem rossz.
    Demo,info,képha érdekel.