Reklámok a Yahoo üzenetküldőjében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meebo, es akkor még telepíteni sem kell semmit. Mûködik MSN, Yahoo, Google Talk, ICQ meg mittonmégmilyen hálózatokkal. NO Reklám 😊.
Nem tudom, mi a bajotok az MSN-el.
Az az 1 darab, 1 soros apró reklám a beszélgetõablak alján, amire normális ember fel se figyel? Vagy mi a fene?
Az az 1 darab, 1 soros apró reklám a beszélgetõablak alján, amire normális ember fel se figyel? Vagy mi a fene?
Nem kell MSN ha nem akarod. Miranda, vagy Pitgin ahogy Reg5 írta.
WLM-hez A-patch, vagy más kliens. Ennyi.
Én Pidgint használok, eddig bevált.
Én Pidgint használok, eddig bevált.
én ezért szeretem a Skypeot meg a GTalkot mert ott nincs reklám...
mivel mindenki MSN-t használ sajna azt is hasznáni kell,MSN-en a kontaktlista alján lévõ reklámot és a chat ablak alján lévõ reklámszöveget is kilehet szedni az A-Patch nevû progival (sok minden mást is lehet vele módosítani), ezek után legalább már valahogy kinéz
mivel mindenki MSN-t használ sajna azt is hasznáni kell,MSN-en a kontaktlista alján lévõ reklámot és a chat ablak alján lévõ reklámszöveget is kilehet szedni az A-Patch nevû progival (sok minden mást is lehet vele módosítani), ezek után legalább már valahogy kinéz
Én megmondom mi a véleménye a felhasználóknak: NAGY FASZT AKARUNK ZAVARÓ REKLÁMFELÜLETET BESZÉLGETÉS<#email>#email> KÖZBE!!!
Értem én, persze pénz kell a Yahoo!-nak, de ez már erõszak(olás)!!!
Így még az Windows Live Messenger is jobb lesz, az pedig nem akarjuk <#szomoru1>#szomoru1>. Ugye??
Értem én, persze pénz kell a Yahoo!-nak, de ez már erõszak(olás)!!!
Így még az Windows Live Messenger is jobb lesz, az pedig nem akarjuk <#szomoru1>#szomoru1>. Ugye??
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack