215
-
Sir Ny #215 "Tehát nagyon jó és hangzatos az az állításod, hogy arányaiban egyre közelebb van a PS3 az Xboxhoz, csak éppen még mindig ott van ugyanaz a különbség (sőt egy picikét még nőtt is) ami a kezdetek óta ott van. Pedig a te állításod tényleg igaz, csak kicsit csúsztatás."
igen. de ha már elkel mindegyikből annyi darab, amennyit a zeneipar követel a torrent miatt kártérítés gyanánt, vagyis sokcsilliárd, akkor az arány sokmilliárd:sokmilliárd-1 lesz, és senkit nem fog érdekelni az pár millió darab különbség. -
dez #214 Milyen érdekes, hogy a jól kivilágított plázákban nincs kiplakátolva, hogy sugárzásveszély! :P
Egyébként jó műsort, azt, teee!!!! :) -
Sir Ny #213 "Hány méterről nézed azt a tévét? 5-10? Tudod, ma már nem kell a lakás másik végéből nézni, nem sugároz! :P"
mármint mit nem sugároz? fényt azt biztos sugároz. a fény pedig borzasztó ártalmas, bárki, aki egyszer is látott fényt, meghalt, vagy meg fog halni... -
dez #212 Egyetértek, de ez már-már közismert. Azonban, sok minden mást is eladnak (mármint ez esetben nem a Sony) szuperjóként, ami valójában alig jobb az átlagnál, és a kívülállók ki is fizetik. Szóval, ha pl. valami látszatra, v. esetünkben hallásra jobb, mint amit eddig láttunk, hallottunk, még nem biztos, hogy valóban megéri az árát, mert könnyen lehet, hogy azért az árért sokkal jobb is kapható, csak kevésbé reklámozzák. -
#211 Mik érdekelnek vagy mivel játszottam az elmúlt időszakban nagyon jót?
Hm hát az év játéka nálam mindenképpen a Fable2 a tavalyi év játéka pedig a Mass Effect volt. Egyébként idén nagyon tetszett a GTA4, Dead Space meg természetesen a Gers of War2. Jah meg a Fallout 3 is bejött. Tuti kihagyok valamit de ezek bármikor eszembe jutnak. -
#210 Hűha ez megint kemény volt.
Közepes cucc aranyáron = Sony hifi olyat meg nem veszek -
#209 "Én csak annyit irtam, hogy ugyanazokkal a játékokkal játszol mitn xen ugyanabban vagy rosszabb minőségben (multi cimek) csak sokkal többért. (duplaáron), 2008-ban már volt egykét exkluziv cim de ez még mindig nagyon kevés."
Elöször is mint írtam,jópár játékkal toltam az évben,és ennek megközelítőleg a 30%-a exkluzív volt...Az,hogy dupla áron,megint relatív,mert ha toltam volna x-en (amiből talán,esetleg egyedül az elite jöhet(ne) szóba) akkor már mindjárt nem a fele,és még akkor sem biztos,hogy az az egy nem végzi szervízben...ráadásul fizethetnék a live-ért is hisz sokat multizok...szal ezt hagyjuk.
Az,hogy kis eltérések vannak a multiplatform címekben,az még egyelőre elmegy,nagyon kevés esetben zavart(BF:BC talán,ahol szar volt a chat),de sztem ez mostanában javult,jövőre mégjobb lesz...Dehát ez egy ilyen hardver,aki használja,nagyot villant,aki nem az szart csinál...viszont sokkal több rációt látok benne a jövőre nézve,miután a MS tolja magát a casual felé,elég erőteljesen...
-
dez #208 Az év első 3/4-ében világszinten PS3-ból vettek többet, ha elfelejtetted volna. Még az USA-ban is picivel. Itt nem a Sonynak kellett lépnie, hanem a MS-nak. Ez megtörtént, de nem a PS3 eladások estek vissza, hanem az Xbox360 eladások nőttek meg némileg, így nem volt égető szükség az ellenlépésre -- főleg, ha tényleg 0-szalldó körül van a dolog jelenleg (USA-ban némi veszteség, EU-ban némi nyereség). De aztért nem vár sokáig a Sony sem a válasszal, erről is volt már szó, hogy tavasszal lesz PS3 árcsökkentés. -
dez #207 Valójában milyen játékok is érdekelnek téged? -
dez #206 /off
Nálam sem a leegyszerűsített tesztekből nyert mérési adatok döntenek, de nem árt hifi, high-end téren sem árt pár ismeret, és akkor talán nem adják el neked a közepest aranyáron, csak mert valamivel jobban szól, mint a kínai minihifi. -
#205 Soha nem irtam, hogy nincs játék ne keverd a szezont a fazonnal. Én csak annyit irtam, hogy ugyanazokkal a játékokkal játszol mitn xen ugyanabban vagy rosszabb minőségben (multi cimek) csak sokkal többért. (duplaáron), 2008-ban már volt egykét exkluziv cim de ez még mindig nagyon kevés. Erre irtam, hogy a 2009 lesz az első normális éve a ps3-nak csak akkor meg gáz volt két évvel előtte megvenni egy rakat lóvéval többért. (Ahhoz hogy 2009-ben menjen a gép a Sonynak is erősen árat kell csökkentenie).
Az, hogy mi mennyibe kerül azt rég nem a minőség dönti el, hanem pontosan mint jól irod stratégiai okok meg marketing okok. És jól látod amit irtál az xről, hogy miért adja olyan "olcsón" az Ms, de attól még nem lett szarabb gép. Sonynak is le kell tolnia a gatyáját lassan (már tolta volna ő ha lenne tőkéje de ugye egy MS-el versenyezni nem olyan egyszerű, ezt már anno is tisztán látszott amikor MS még be sem lépett a konzolpiacra csak fontolgatta) Nekünk ez természetesen csak jó hiszen mennek lefele a gép árak, egyre olcsóbban lehet hozzájutni. Sony egyébként a múltban is nagyon sokszor elkövette a hibát, hogy túlárazta a termékeit. Ezt egy ideig megtehette mert nagy marketingbűvölete volt 10-15-20 évvel ezelőtt, de azóta ez csökkent és nagyon erős versenytársakat kapott minden fronton. -
#204 pusztán csak arra volt válasz,hogy "a gépre nincs játék"...2007 októberében vettem,azóta nemsokat unatkoztam,és sosem éreztem,hogy kevés lenne a játék,ahhoz már tényleg full kockának kell lenni,hogy az ember 2 géppel játszon...
Egyébként tényleg jól látod,az írásomban az exkluzív játék pont 5: MS2,LBP,Resistance 2,Socom,Wipeout HD...az utóbbi kettőre azért keress rá vmelyik xboxos webshopban(piratebay,isohunt) hátha...
Szal az én szempontomból a gép bőven elég,és ha ránézek 2009-re még sok is...
És azt még hozzátenném,hogyha az xbox olyan g*cijó konzol lenne,nem kellene PSP árban adni,hidd el az MS nem azért adja olcsón,hogy jótékony legyen,vagyhogy a szegénysorsú brooklyn-i fekák is tudjanak játszani,hanem stratégiai okokból...Mert kezdték bukni,még amerikát is,ez tisztán látható volt...
Hazai szempontból,meg valszeg sokmindenkinek változna a véleménye,ha lenne warez. -
#203 A hozzászólásod első felét nem értem mire válasz.
A fele exkluziv játék az itt az irásodban pont 3: Motorstorm2, Resistance 2, és LBP. Ebből az a baj, hogy ha Ps3am lenne se venném meg egyiket sem. Resistance 2-vel még játszottam is, de arra abszolút nem mondanám, hogy olyan különösen jó vagy érdekes lenne, szerintem nincs feelingje. LBP az nálam abszolút nem opció mint ahogy Motorstorm sem, de természetesen ez már tényleg a pap és papné esete, mint ahogy a konzolok kinézete is, szerintem a ps3 minden csak nem szép, persze ettől neked érhet negyvenezerrel többet de ezt soha nem is vitattam. -
#202 Abszolút nem értem mit akarsz mondani főleg az utolsó hozzászólásoddal.
Mivel én a semmisemérdekel gamer vagyok (nekem teljesen meglepő hogyha játszani akarok akkor miért foglalkozzak mással :o), így bármit történik én csak nyerek. Én leszek a legboldogabb ha hirtelen a Ps3 megtáltosodik és sorra jönnek ki olyan játékok amiket az x már nem bír el, mert ez azt jelenti, hogy generációváltás nélkül léptünk egy magasabb szintre és akkor örömmel fogok venni egy ps3at. Csak tudod én már láttam mindenféle dolgot és igéretet szóval én ezzel megvárom, hogy bekövetkezzen és akkor lépek, addig sem áll benne pl a pénzem. A jelenlegi exkluziv felhozatalból az x cuccai engem sokkal jobban érdekelnek, az első olyan játék ps3-ra ami kifejezetten érdekel az a Killzone 2.
Te meg nyugodtan számolgassál és bújd a technical detaileket, én hifinél is maradok annál, hogy meghallgatom, hogy hogyan szól valami és felőlem akármi lehet a papirra irva. -
dez #201 Akarom mondani "mind a meghajtó, mind a ventik".
Ja, és még valami. Emlegettedd itt a tükröt. Nos, ha belenézek, azt látom, hogy megy a rúgás-harapás-karmolás egy homokozóvödörért. A 3 éves turbó-pistike (a la semmimásnemérdekel-gamer, mint ahogy magad jellemezted) fél, hogy elveszi tőle a "gonosz bácsi", holott csak egy nagyobbat akar mutatni. De hát az túl nagy neki. -
dez #200 Én csak a legelső PS3 hangját (hűtő és meghajtó) ismerem, és már ez is olyan halk volt, hogy éjszaka sem volt filmnézés közben zavaró. Mint a többi normális, aktív hűtést igénylő szórakoztatóelektronikai termék... Game közben ennél egy kicsivel magasabb volt a zajszint (mivel terhelésfüggően szabályozott), de továbbra is messze a zavarótól. És azóta már 2x halkult tovább a GPU és a Cell csíkszélesség és fogyasztáscsökkentése által.
Ezzel szemben a neten panaszok ezreit lehet olvasgatni Xbox360 tulajok részéről, mint a meghajtó, mint a ventik hangját illetően. Itt bekapcsolástól kikapcsolásig max. fordulaton mennek a ventik, amik 12V-os normál ventik 12V-ról hajtva... Kösz, az ilyenek hangját ismerem, a többit el tudom képzelni. (Boxos szervizes fan-mod: 12V helyett pl. 8V-ról járatni a ventiket. Aztán ha megsül a masina, az az ügyfél gondja.) -
dez #199 Inkább csak a te xxxxx hozzáállásodra jó példa ez a focis. A csapatok erre kapják a lóvét, mert kieséses tournament alapú a dolog. Csakhogy a focin kívül van még néhány sportág, ahol a végső győzelem az átlagos teljesítményen múlik.
Tudod, a konzol-biznisz kicsivel összetettebb dolog. A cégek a hosszabb távú gazdasági előnyt nézik. Ezért adott esetben (lásd jelen eset) hagyják a másikat kicsit felülemelkedni az aktuális elasásokban, és kivárnak a soron következő árcsökkentéssel. Aztán eljön annak is az ideje.
-
dez #198 Ne a boxos gamékból indulj ki, hanem nézz be pl. egy torrent oldalon a PC-sekre, az újabbak közül a komolyabban szinte mind egy DL-DVD mérete fölött vannak, pedig a warezba sem teszik bele a "dummy szektorokat", és amúgy is agyon van tömörítve.
Konzolnál kicsit kényelmetlen lenne cserélgetni a lemezeket 5m-ről az Arcade tulajoknak (amiből valószínű a legtöbb van ugye)... Így itt eleve nem is tehetik meg.
De hadd tudja már jobban egy fejlesztő, hogy tudna-e mit kezdeni 25-50 GB-tal! -
#197 hmmmm....a saját szemszögemből nézve elmondhatom,hogy evvel a generációval játszom a legtöbbet..rengeteget multizom,tehát egy-egy játék van,hogy 1 évig is pörög(cod4)...az utolsó 3 hónapban 80-90 ezret tapsoltam el játékra(hogy többen értsék 7*350ft),mert olyan dömping van.Párhuzamosan multizom a Cod5/Fifa09/Socom trióval,Végig kéne tolnom a Dead Space-t,Resistance 2-öt,közben pörgetem a Motorstorm 2-öt...Kihagytam olyan nagyágyúkat mint az LBP a Wipeout HD vagy a Mirror's Edge... Miről beszélsz?!?!? Ráadásul ennek a fele exkluzív játék...És akkor a Bluray lemezekről ne is beszéljek,mert igen,a gépet arra is használom...
De ha mindezt leszámítjuk,nekem akkor is megér plusz 40e forintot az ,hogy a rendszerem mellett ne egy kotvány minőségű,vajszínű fostalicska zúgjon..bármilyen jó és olcsó is a fenntartása,egyszerűen nem üti meg azt a minőségi szintet amit elvárok.
És akkor nem beszélve,hogy küszöbön a világ legszebb játéka. és ps3 exkluzív. -
#196 Érdekes módon arra nem reagált senki, hogy tegyük egymás mellé a két gépet és nézzük meg úgy.
Én egy mondatban összegezném a tapasztalataimat (ahogy már eddig is megtettem).
Most 2008 decemberig bezárólag a Ps3 játékok terén semmiben sem tud többet mutatni mint egy xbox!
HA ehhez hozzávesszük, hogy xboxon már 2006-ban nagyon jó kis gamékkal lehetett játszani, a konzol sokkal olcsóbb, akkor nem is csodálom hogy ráragadt a WaitStation név.
Tudom ebbe is bele fogsz kötni de az az igazi csőlátás. -
#195 Tegnap nyert a Liverpool a Newxastle ellen 5:1-re. Négygólos volt a különbség. Jajj mit beszélek ilyet nem szabad mondani hiszen folyamatában nézve a Newcastle nem is kapott ki mindig 4 góllal így sokkal jobb lenne azt nézni hogy volt olyan, hogy csak 2 góllal kapott ki, tehát összeségében tegnap sem volt 4 gól különbség, mert az csak egy kiragadott példa és elferdíti az adatokat. -
dez #194 Kis papagáj, hát mondom, a jól betanult együgyű kijelentéseid szajkózása mellett azt is mindig szépen visszamondod, amit éppen hallottál.
Csak nem is tudom, ki emlegette egyfolytában csőlátással a pillanatnyi eladási adatokat, képtelenül arra, hogy az egészet folyamatában lássa.
A többi dologról nem is beszélve, ami szerinted nincs, mások szerint (itt a topikban is) meg nagyon is van. -
#193 Biztos van egykét játék ahol jól jön, de érdekesség, hogy pl mióta x-re lehet installálni gamékat azóta megnéztünk egy párat. Vinyóra ugye nem rakja fel a dummy szektorokat csak a valós méretet és igy simán kiderült hogy a játékok nagyrésze 7GB alatt van, de van egy jópár (főleg multicim) ami 4-5GB max. Tehát igazából még az a DL DVD sincs kihasználva. Uncharted egyébként jól néz ki de nem a BD miatt, ilyen látvány x-en is fogad BD nélkül. MGS4 meg megintcsak kimaradt nekem az nem az én műfajom, bár lehet hogy egy megnézést eszközölök azzal is. (csakhát ugye egy psnél nehéz mert ahhoz hogy megnézzem ahhoz is itt kell lennie egy eredeti gaménak) -
#192 Úristen dez szerintem ezt fejezzük be, nagyon picsahülye vagy, tényleg nem tudok mit mondani. Beállt a fejed egyirányba és csak arra nézel ki két pici lukon, ami a perifériádon kivül esik az nincs is. -
dez #191 Hagyd, falra hányt borsó, ez egy kretén. -
dez #190 Az általam veled kapcsolatban adott konkrét megnyilvánulásaidra írottak sima visszamondása helyett esetleg rá kellene mutatnod, mi alapján írkászt te rólam ilyeneket. -
dez #189 A fórumokon előforduló gyermetegebb magatartás, amikor valaki egy jogos megjegyzésre ugyanazt egyszerűen visszamondja a másikra, immár minden ok nélkül. ("Te vagy a butaaaaa, bibííííí!") Huh, most majd ezt mondod vissza?
Naná, hogy nem te beszéltél a piaci folyamatokról, és naná, hogy próbálod a szőnyeg alá söpörni az egészet, mert így mindjárt másképpen fest az a "most is 8M", az állandóra beállított 10M-ről nem is beszélve. -
#188 én a 3rd party oldalról említettem a kihasználatlanságot,hogy minek/kinek a hatására nem nyúlnak hozzá....A 1st party-k közt asszem az Uncharted és az MGS4 már bőven profitál a BD-ből(meg is látszik rajtuk)...A KZ2 a fejlesztők szerint pályánként 2gb-ot nyom...szal kár lenne kézlegyintéssel elintézni,hogy nincs rá szűkség...Még a PC-sek félistene,John Carmack is azt nyilatkozta,hogy jó döntés volt a Sony részéről a BD,aztán szépen elsikáltak egy elhamarkodott fejlesztői nyilatkozatot,miszerint a RAGE bizonyos pályáit az X360 miatt ollózták ki... Tehát lehet,hogy bizonyos tekintetben a dvd formátum húzza vissza ezt a generációt,ezért jó,hogy a Sony tele van 1st party címekkel... -
#187 Élek a gyanúperrel, hogy te nem is láttál még xboxot közelről, de abban sem vagyok biztos, hogy ps3-at igen.
Én már egyszer felajánlottam, hozzuk össze, nálam itt egymás mellett meg lehet nézni mindkettőt, egyszerre. Oszt lehet hasonlítgatni. -
#186 Nekem sincs kedvem igazán neked irogatni mert olyan szinten vagy elfogult, hogy ilyet én még nem is láttam. (jah most volt egy másik forumban egy Fikusz nevezetű csávó na az irt még oltári baromságokat, de ő legalább nemtudásból irta és nem azért mert hülye). Jó, hogy számos játék 20-30GB-ot foglal csak kérdés hogy mivel? Gondolom dummy szektorral, ha még egy ps3-as srác is azt kérdezi, hogy miért nincsenek kihasználva. -
#185 Szerintem tényleg orvoshoz kéne menned. Nem érdekel a folyamata nem is irtam a folyamatról ha ezt nem tudod felfogni akkor back to óvoda. -
dez #184 "ha az xben nem pörög a drive akkor gyak az is hangtalan, a ventillátor hangját nemigen lehet hallani."
Na jahh, 20m-ről tényleg nemigen, 2-3m már egy kicsit más tészta, ugye (nem)kedves tökéletesen (nem)elfogulatlan (nem)barátom?
ps. csak azért folytattam veled a "társalgást", mert átruccantunk szüleimhez karácsonyra, és itt némileg unatkoztam, de most már ez is uncsi, mert egy kicsit értelmetlen egy papagájjal beszélgetni. -
dez #183 "Azt hogy BDt miért nem használják ki én sem tudom. Igazából sok okosat nem tudnak vele kezdeni, tényleg max ilyen making of videokat lehetne rátenni biztos van akit érdekel. A tömörítetlen hangot meg senki nem fogja otthon hallani."
Már hogy ne használnák ki? Számos játék 20-30 GB-ot foglal. Emellett vannak PC-re és gondolom boxra is több DVD-s játékok.
Nemrég pl. lekicsinyítették egy game játéktereit annak érdekében, hogy boxon ne kelljen játék közben cserélgetni a DVD-ket. (Hogy melyik volt, már nem tudom, nem követem név szerint.) -
dez #182 Teljesen hiteltelen minden kijelentésed. Mint ebben a topikban is látható volt, össze-vissza torzítod a dolgokat, hazudozástól sem rettensz vissza, közben pártatlannak próbálod beállítani magad.
Amikor kijött a PS2 és a DC, hasonló minőségű játékok voltak rajtuk, mivel a PS2 matematikai egységeihez programozni is tudni kellett. Aztán egyre jobban elhúzott a PS2, az utóbbi években pár olyan játék is megjelent, amiket nagyon sokan nem néztek volna ki belőle.
Semmiből sem áll pl. Physixra használni a Cellt, mivel már rég portolták rá, csak használni kell. Tehát ha egy gémet pl. PC-re és PS3-ra fognak fejleszteni, nem lesz akadály a fizika. Hasonló a helyzet a real-time geometria-manipulációval is. Szóval a soházásod a PS3-mal kapcsolatban teljesen ügyefogyott és szánalmas. -
dez #181 "Most sem értem milyen számokat irsz. Ha tudnál olvasni akkor elolvastad volna hogy azt irtam MOST 8M a különbség. Nem néztem mennyi volt előtte nem nézem mennyi lesz februárban. MOST 8. És ez közel annyi mint az egy év előny."
Hát ez az, hogy csak ezt hajtogatod, mint egy papagáj, és a folyamatokat meg a többit nem vagy hajlandó tudomásul venni. Ez totál infantilis. -
#180 a MS2 végülis egy 9es közeli osztályzatot mindenhol kapott...
"Élek a gyanúperrel, hogy a gyerek vagy szándékosan vagy véletlen elbaszott valamit, ugyanis ha valami nincs boxon akkor az a rece. Egyébként meg a nagy review siteok mindegyike azt hozta ki hogy nincs látható különbség a két változat között."
Ezek a pixelszámoló művészek mindkét oldalon aktívak...A különbség tényleg elenyésző,bár egy másik fórumon a két gépet egymásmellé rakva sokan megerősítették a különbséget...Mondjuk engem egyáltalán nemérdekel...
-
#179 Ebből annyi érdekes hogy nekem volt mindkettő egymás melett, ha az xben nem pörög a drive akkor gyak az is hangtalan, a ventillátor hangját nemigen lehet hallani. A drive az sajnos tényleg "baszott hangos" benne, legalábbis a PS3 drivejához viszonyitva. Viszont sokkal gyorsabban is olvas. Fw-el egyébként lehet csökkenteni a sebességét (-zaj, várhatóan több popup), vagy növelni (+zaj,-popup). Illetve mióta lehet installálni a gémeket azóta nem pörgeti a lemezt igy kussban van ez is. (Már ahol van vinyo, bár ebayről rendeltem havernak usából vinyot, 9e Ft volt postaköltséggel együtt)
Ez igy van valóban, az olcsóságnak ára van. -
djosef #178 Egy szemelyes velemeny:
En nekem evekig volt PS2-m es semmi bajom nem volt vele.
Miutan vettem LCD-t azon a PS2-es jatekoknak mar meg mutatkozott a grafikai "butasaga"
Mivel olcso es okositott konzolt akartam ujra venni ezert csak a X360 johetett szoba.
Amikor vettem a konzolt akkor 49.990 Ft volt.
Masnap ki is lett okositva a cuccos es mar mentek is rajta az irott jatekok.
Kovetkezo nap a Fight Night 3-alatt bekockasodott a kep es utanna mar nem is akart felalni. /ram vagy gpu hibas lett/ Piros LED nem villogott.
Mivel mar ki lett okositva a gep ezert trukkosen de ervenyesiteni tudtam a garanciat.
Eloszor kp-t kertem vissza, majd kis gondolkodas utan megint vettem egy X360-t mert megint csak az olcsosag szamitott.
Ez a konzol mar ment rendesen ennek csak a Kontrollere ment tonkre/gomb/
Ez volt az a pillanat mi utan elegem lett a Microsoft cuccaibol.
Annyit meg erdemes meg emliteni, hogy az X360 mukodes kozben /jatek/ iszonyu hangos a magas fordulatszamon porgo ventiknek koszonhetoen.
Aki X360-ba gondolkodik az nezzen utanna nehany konzol oldalon, hogy hany fajta hiba jelenseget javitanak X360-on es hanyat PS3-on.
Hany fajta hutesi megoldast kinalnak az X360-hoz es hanyat a PS3-hoz.
Azt is erdemes meg emliteni meg, hogy ha hutesi tuningot rakatsz a gepedbe akkor oda a garid.
ONLINE jatek: X360-nal 3 honap utan fizetni kell azert , hogy jatszhass masokkal./irott jatekokkal nem tudsz online jatszani/ PS3-nal ez INGYEN van.
Ami a lenyeg:
Miutan 2 X360-gepben is csalodtam vettem egy PS3-at ami azota is hibatlanul mukodik , es nem utolso sorban X360-hoz kepest szinte hangtalan.
Ha meg hozza vesszuk azt is, hogy van a gepbe BLU-RAY , merevlemez , es ingyen jatek lehetoseg a tobbiekkel es nem utolso sorban nem kell felni attol , hogy egy nyari napon meg fo a gepbe a proci a gpu vagy a ram akkor mar nem is olyan nagy az az arkulonbseg ami most a ket gep kozott van.
En csak a sajat tapasztalataimat irtam le es nem akarok ezzel senkit sem befolyasolni.
A vegere meg ennyit:
Aki gep vasarlas elott van annak egy jo tanacs:
A olcsosagnak mindig ara van!
-
#177 Egyébként meg én mindenképpen jól járok hiszen ellentétben DEZ-zel én játékos vagyok és nem techobuzi, így bármikor válthatok bármelyik konzolról bármelyikre, sőt ha februárban drasztikusan csökkent árat a sony (amit azért kétlek), akkor egy ps3 áráért lesz két gépem, úgy hogy közben semmiről nem maradtam le. Na ezért mondom folyamatosan, hoyg egyelőre nem szabad PS3at venni, talán a 2008 volt az első év ahol már jelent meg rá valami (mondjuk olyan nem ami engem érdekelt volna), de 2009 már tényleg egy értelmes év lehet a Killzone 2-vel meg Uncharted 2-vel. [Azért remélem pakolnak még ezek mellé nagy durranásokat, és akkor 2 konzol lesz itthon :P] -
#176 "vagy a mostanában kiderült Tomb Raider különbség..."
Élek a gyanúperrel, hogy a gyerek vagy szándékosan vagy véletlen elbaszott valamit, ugyanis ha valami nincs boxon akkor az a rece. Egyébként meg a nagy review siteok mindegyike azt hozta ki hogy nincs látható különbség a két változat között.
Nézd meg ezt:
http://www.videogamer.com/videos/tomb_raider_underworld_xbox_360_and_ps3_comparison_video.html#
Szóval parasztvakitani lehet (mint ahogy a neten teszik is sokan egyik és másik oldalon) csak nem érdemes.
Azt hogy BDt miért nem használják ki én sem tudom. Igazából sok okosat nem tudnak vele kezdeni, tényleg max ilyen making of videokat lehetne rátenni biztos van akit érdekel. A tömörítetlen hangot meg senki nem fogja otthon hallani.