Up
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne hasonlítgass már egy Pixart egy magyar "csinájjunk pínzt bammeg" stílusú fostengerhez
meg a többi szarhoz sem. a Pixar messze, messze kiemelkedik a többi filmgyártó közül. amennyire félrenyúltak a rátátüével (igaz, az is jó, csak kicsit alább adtak) azt mind sokszázszorosan kijavították a Wall-E-val
mondjuk ez várható volt, hiszen a patkányosat a Hihetetlen Család csoport csinálta, a robotosat pedig a Némós. ezt a Verdák team "hegeszti", így kell hozzáállni
meg a többi szarhoz sem. a Pixar messze, messze kiemelkedik a többi filmgyártó közül. amennyire félrenyúltak a rátátüével (igaz, az is jó, csak kicsit alább adtak) azt mind sokszázszorosan kijavították a Wall-E-val
mondjuk ez várható volt, hiszen a patkányosat a Hihetetlen Család csoport csinálta, a robotosat pedig a Némós. ezt a Verdák team "hegeszti", így kell hozzáállni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
please let me in videó meg találtam egy dzsungeles képet is
pedig a Pixar pont, hogy jó filmeket gyárt, attól függetlenül, hogy CGI
mûanyag szarnak én más filmeket neveznék
mûanyag szarnak én más filmeket neveznék
Hasonló érzések vannak bennem is, én mondjuk a Madagaszkárt és a Jégkorszakot szeretem, de új Vuk meg Macskafogó 2.. szánalmas az egész. Animáció az kell úgy is van.. -.-"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Lehet tippelni mi lesz a magyar címe. Mert simán "Fel" az nem lesz elég elmés magyar fordítóinknak.
"A repülõ ház" nem ez túl egyszerû
"Egy fiú és egy õregember" ez sem ez nem túl specifikus
"Léglak" ez pont jó lenne mert idiótán hangzik
"A repülõ ház" nem ez túl egyszerû
"Egy fiú és egy õregember" ez sem ez nem túl specifikus
"Léglak" ez pont jó lenne mert idiótán hangzik
sajnálom hogy a fiatalok mostmár ilyen mûanyag szarokon fognak felnõni.
nálam az aladdin + lionkingnél meghaltak a rajzfilmek, pixart már nem szeressük
nálam az aladdin + lionkingnél meghaltak a rajzfilmek, pixart már nem szeressük
Nyáron érkezik a Pixar legújabb filmje, ami egy öregember és egy kisfiú utazásáról szól.
"Carl Frederickson idõs özvegyember, aki, hogy háza lebontását megakadályozza, rengeteg héliumlufit kötöz a tetõre, a házzal együtt a magasba emelkedik, és elrepül Dél-Amerikába, ahol megboldogult feleségével terveztek letelepedni. A kaland még izgalmasabbá válik, amikor kiderül, hogy Frederickson úrnak potyautasa is van a ház felemelkedésekor a tornácon lebzselõ kilencéves kisfiú, Russell személyében." - origo
teaser (jobb minõségben itt)
"Carl Frederickson idõs özvegyember, aki, hogy háza lebontását megakadályozza, rengeteg héliumlufit kötöz a tetõre, a házzal együtt a magasba emelkedik, és elrepül Dél-Amerikába, ahol megboldogult feleségével terveztek letelepedni. A kaland még izgalmasabbá válik, amikor kiderül, hogy Frederickson úrnak potyautasa is van a ház felemelkedésekor a tornácon lebzselõ kilencéves kisfiú, Russell személyében." - origo
teaser (jobb minõségben itt)
← ElőzőOldal 2 / 2