Up
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szinkron meg szar, különösen Russellé...
Azt lehet tudni, hogy készüle már hozzá felirat?
http://flickr.com/photos/zolika90/
so up RS
Úgylátom Usa-ban elérhetõ egy ideje a film, érdekelne, de nem szeretnék októberig várni...Lelehet húzni valahonnan? (google barátomnak up szó elég sok találatra jó, ami nem a film)
http://flickr.com/photos/zolika90/
Exclusive clip

Mert már kinõttünk belõle. Kinõttünk az ilyen mesékbõl, és mivel a jelenben nem tudjuk õket annyira élvezni, nincs meg az az öröm a rajzfilm hatására, mint kisebb korunkban. Így csak a múlthoz tudunk ragaszkodni, mert emlékszünk rá, hogy a régi rajzfilmek milyen érzéseket, hangulatokat váltottak ki belõlünk.
Mivel kinõttünk belõle, manapság ezen hangulatok átélésére képtelen vagyunk, így a régi dolgokat az emlékek szépsége miatt szeretjük, és azt hisszük, ott a hiba, hogy manapság szarokat gyártanak. A hiba ott van, hogy az ezzel kapcsolatos új élmények már nem társulnak olyan szintû élvezettel, ezért nem lesz belõle egy emlékezetes hangulati élmény.
Ergo, ha egy oroszlánkirályt, vagy egy csipet csapatot, amit régen annyira szerettem, mai szemmel ELÕSZÖR néznék meg, úgy, hogy semmilyen hangulat nem sejlik fel emlékként, közel sem tartanám olyan jónak.
A következõ generáció a pixar meséire fog hangulatokba révedve emlékezni, és az azt követõ generációt már nem fogja megérteni. ez így van rendjén. Ez elõttünk is így volt.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
igazi magyar mese, animációs remekmû, a hun, avar, magyar mondavilágokból merítkezik, sok indirekt utalással, szimbolikus tartalommal bír
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
azt nem akarom mondani hogy most elég rossz a felhozatal (pedig évek óta az, alig akad 1-2 gyöngyszem, a többi tucatanimációs-film)
de most ezzel az "új" technológiával túl nagy hangsúly került a külcsínyre, a hangulat rovására
de csak azért, mert ezek "mesének" tényleg rosszak lett volna, a CGI illik hozzájuk.
Nade ezek az izék? Amúgysem valami nagy a történetük, semmi szeretnivaló karakter, és a hab a tortán ez a külcsíny.
Filmhez képest elnagyolt rajzok, de rajzfilmnek meg már túl részletes, "élethû".
A pixar meg futószalagon nyomja kifele az ilyen animációs filmeket az utóbbi években (chicken little, kung fu panda, lecsó, verdák, wall-e)
A legjobb az az elnagyolt és gyors mozgás mivel az animációs filmek szereplõi mozognak. Egy-egy hirtelen mozdulatuk kb. 2-3 képkockából áll, meg úgy az egész mintha fellenne gyorsítva.<#idiota>#idiota>
De abbahagyom, nem akarok a CGI fanok mumusa lenni.
Ettõl függetlenül a mai napig szívesebben nézek meg egy A híd túl messze van kategóriás filmet mint egy herri kóklert vagy gyûrûk urát..
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
az egy dolog hogy nem tudod értékelni a mai dolgokat, mert nem ezen nõttél fel (én sem), de ettõl függetlenül nem kéne leszarozni. Nagyszüleid is biztos mondták a te kedvenceidre, hogy minek TV-ben nézni mesét, a népmesék sokkal jobbak.
DFTBA ಠ_ಠ
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
én a Nickelodeon Kenan&Kel, Clarissa, Hey Arnold, Ren és Stimpy vagy a Rocco modern élete...ezeken nõttem fel...
most reggelente orrvérzésig hallgathatom Bárni bábút, vagy az ijen hókuszpók meséket..semmi olyan nincs amit megnézhetne 1 20éves(22most) ha épp nincs kedve kockulni hajnalok hajnalán...
változik a világ...
persze a délutáni mûsorok évek óta nem változnak...Maóni ka shó és társai nekem nagyon unalmasak...inkább tennének bele ijen állatságokat mint a japán tetrisz vagy nemtom...
mostanában ezek a Pixar "mesék" egész jól sikerültek, és engem is lekötnek 1 darabig...
erre az UP-ra is kíváncsi vagyok...a bemutatóról Valter jut eszembe..így szvsz könnyen a szivembe zárom ezt a fószert is ahogy Valtert a Jeff Dunham showból 😊
a "HIPERVÁNDOR" óta én már nem félek semmitõl 😄D
Amíg meg nem fertõzte az agyam a dragon ball 😄
off: vajon a Sony mennyit fizetett a Pixarnak? 😄
DFTBA ಠ_ಠ
volt egy ilyen urban legend, hogy egy japán gyerek kiugrott a panelból miközben songoku felhõjét hívta (+ belenyult a konnektorba mert azthitte pikácsu stb)
pixartól minden jó!
meg úgy ámblock 1 max kettõ film kivételével az összes animfilm nagyon jó szerintem.
u dont have to listen anybody else but me
dragon ball "repülõ felhõ" effekt😄