Veszélyben a csokoládé

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd esztek fehér csokit.

Kara kánként folytatom tanításom.

Az is jó.

+1 az étcsokinak, számomra csakis fruktózzal.

Lost Lont
Úgy látom, kifinomult csokoládé-ízlése van a jelenlévõknek <#finom>. Én is ét-párti vagyok, tejcsokiból talán csak a milka, meg a boci, bár az utóbbit nemrég felvásárolta a nestlé, és azóta nem olyan jó (mellesleg a tõlünk északra kapható orion csokoládét is felvásárolta, következésképpen a kettõnek teljesen azonos a külalakja, és az íze - sajnos). Na de a narancsosétcsoki... <#kacsint>

"Tulajdonképpen olyan, mintha bekapnál egy kanál kakaót." Gondolom keserû kakaóra gondoltál, a cukrozott kakaónál kicsit keserûbb a 102%-os csoki :D.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

én a Cote d'Or-t, de leginkább a J.D. Gross-t imádom =)
el is kezdtem gyûjteni a papírjaikat, szépek :D
tejszínes étcsoki, meg karamelldarabos étcsoki.... jobb nincs ezeknél =)
tejcsokiból talán a karamelles milka ami nagyon jó, meg a puffasztott rizses táblacsokik...
Én a banánról olvastam olyat, hogy 10 év múlva akár ki is pusztulhat egy betegség miatt. Link Most meg a kakaófával is gondok vannak. Én csak az étcsokit eszem meg, csak sajnos az igazán finomak nagyon drágák. Állítólag egészséges is a magas kakaótartalmú csokoládé.

"Megnézném, milyen a 99-es :D"
Nem a legfinomabb, én már kóstoltam. Tulajdonképpen olyan, mintha bekapnál egy kanál kakaót.

Atkamon
Milka és Cadbury rulez:) Bár az itthoni Cadbury-k nem finomak, amiket Írországból hoznak rokonok, az sokkalsokkal finomabb:P

Motoroj
Megnézném, milyen a 99-es :D

Kicsit meglepett, hogy nem volt szó génmódosításról -jobb is-, bár ez a történt még nem ért véget.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Létezik egy európai alternatíva, a szentjánoskenyér. Az íze hasonló, csak kissebb a kalóriatartalma. Ettõl függetlenül kakaó rulez. A legjobbak a 80%-os étcsokik. A 99%-os már nagyon növényízû. :)

Hülye kérdés: Õk csinálják a Mars csokit?:D
Narxis
Neeeeeeeee csak a csokit neeeee, ti nyomorultak!(jelenet a Majmok bolygója c. film záró részébõl)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Stefibaba
Hajrá kakaó! Hajrá kakaó! :D:D

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Nagyon!nyami,nyami:-))<#buck>
érdekes :)
← ElőzőOldal 2 / 2