5
  • Csirke4
    #5
    Figyelhet 20 kamera is ha nincs mögötte senki. És csak akkor lesz mögötte ember ha valami gyanúsat csinálsz. PL 1 folyosón hagyott táskára küld egy sms-t a rendszergazdának hogy héha ott 1 táska maradt a folyosón és csak akkor néznek rá emberek a monitorra. Amúgy mehet hónapokat hogy monitor sincs bekapcsolva.
  • Epikurosz
    #4
    Csak üdvözölni tudom. Ez is kell az üdvösséghez.

    Üdv!
  • roliika
    #3
    "Intelligens megfigyelőrendszer a bécsi repülőtéren" Ja. Hozza reggel az újságot amit szeretek olvasni, elbeszélget velem...már bocs de egy rendszer mitől intelligens? Azért ott nem tartunk. Maximum ergonomikus jól megtervezett, következetes..stb..egyre több helyen olvasom és zavar.

    Nincsenek intelligens robotok meg programok meg rendszerek. Maximum el szeretnék ezt hitetni, és amint látszik eredményesen.
  • NEXUS6
    #2
    Ekkora baromságot!
    Miért nem nekem jutnak ilyen hülyeségek az eszembe??!!! Már rég kőgazdag lennék!

    "A magánélet védelmére a SkyLink terminálon a Privacy Protector nevű modult használják, így biztosítható, hogy az átlagos és normális módon viselkedő utasok arca később ne legyen felismerhető a felvételeken."
    Ez egy marha jó megoldás, hiszen a végül sikeres gépeltérítést végrehajtó terroristák is megőrizhetik inkognitójukat, hiszen valszeg nem viselkedtek gyanúsan, ezért is sikerült az akció.;DDD
    Az olyan utas, aki viszont pl. repülési fóbiája miatt halálra idegeskedi magát sorban állás közben, valszeg örök időkre nyomot hagyhat az utókornak, mivel bekerül a nyilvántartásba.
    Ezek nem látták a Lúdas Matyit: az a gyanús, aki nem gyanús!?
  • darkhill
    #1
    Nekem nagyon nagyon nagyon nem tetszik az az irány amerre haladunk! lehet h túl sok sci-fri-t néztem de nem akarom azt h mindig tudják h merre járok h tudom h legalább 1 kamera mindig figyel. eddig csak nevettünk a valóság showkon mostmár mások fognak rajtunk. Welcome XXI century