510
A radikális állatvédők orrot törnek egy kiskutyáért.
-
#30 én a saját kutyámat elütöttem :D pár napja... -
G_ArchAngel #29 Remekem szilveszterkor elinteznek par petardazo kocsogot is... -
#28 Megérdemel bőven pár pofont... Mit ártott neki az a szerencsétlen kutya? Az nem háborítja fel az embereket, ha a kutyának be van nőve a lánc a bőre alá? Ő nem olyan lény mint mi?
Hozzáteszem azért a véresre verést soknak tartom. Menjenek oda, pofozzák fel irgalmatlan módon, de azért ne félholtra (persze az index szokás szerint szeret túlozni). Ennek nagyobb visszatartó ereje van, mint egy bírságnak vagy akár a rendőrségnek. -
#27 El ne kapjunk téged is. -
Rundstedt17 #26 Egyetértek az ilyen radikálisok gyűlölik az embereket... -
#25 A disznót azért tartják.A kutyát nem. -
#24 jó mondjuk énmár voltam disznóvágáson meg sötöbö,szóval nemvagyok valami szentlélek.
de akinek az az élvezet hogy mondjuk egy kutyát a kocsija után köt...
undorító -
#23 Amíg csak olyan embereket kapnak el,akik tényleg azt csinálták,amit,addig tegyék szívvel-lélekkel.Csakhogy egyszer úgyis be fog csúszni egy valaki,aki nem csinált semmit. -
#22 támogatom őket (Y)
hát a kurva annyukat bántanak egy ártatlan lényt..!
hihetetlen hogy vannak ilyen faszkalapok a földön
és nemis kaphatnak nagy büntetést...pénzbírság...mit ér el vele a jog, az állítkínzók nagyrésze kis elkényeztetett faszfej, mit számít nekik az a pénz ha elkapják (HA! elkapják) őket...
börtönbüntetés? ebben a fenenagy liberalizmusban max. tulajdonként tekintenek sokan az állatokra.
amúgy aki állatot képes kínozni/verni az hidegvérrel egy embert is képes lenne.
ezekkel máshogy nemlehet bánni. addig verném az ilyet hogy aztis megemlegetné hogy a világraszarták. megérdemelnék -
#21 Az utolsó mondatomhoz csak annyit, hogy ne csak azért csukják le mert megteheti emberekkel is (bár benne van a pakliban) hanem azért mert céltanalnul elvett életét. Gondolok olyanokra akik agyonütnek kalapáccsal kutyákat mert "hangosan ugatnak" vagy kiscicákat akasztanak fel szórakozásból.
Egyetértek azzal, hogy az állatok is képesek bizonyos szintű érzelmekre és az teljesen biztos, hogy éreznek fájdalmat de azt is el kell fogadni, hogy nincsenek velünk egy szinten egy csomó dologban de ez még nem hatalmaz fel arra, hogy ok nélkül puszta szórakozásból a fájdalumkon derülve kínozd őket.
Amiért én nem kedvelek bizonyos állatvédő szervezeteket mert hajlamosak túlzásba vinni a dolgaikat és tipikusan olyan emberek gyűjtőhelye akik gyűlölik a saját fajukat és legszívesebben elpusztatanák az egészet. Én ezzel a szemlélettel nem értek egyet. Mert erőszakkal csak azt fogják elérni, hogy még ellenszenvesebbek lesznek az emberek velük szemben és nem fog senki megvilágosodni és visszasüllyedni ősember szintre amire többségük maguk sem lennének hajlandóak tehát álszentek is ebből a szempontból meg abból is ,hogy legalább úgy gyűlölik embertársaikat és képesek lennének legalább olyan szörnyűségeket elkövetni ellenük mint amit mások állatokkal szemben éreznek és tesznek. De persze minderre igazolást ad számukra az "hogy az emberek gonoszak nincs helyük a bolygón pusztulniuk kell mert én azt mondom"
-
#20 Nálad a pont. -
FrancescoTotti #19 Azt leszámítva, hogy minden állat ártatlan, kivéve, ha félrenevelik, vadságra nevelik.
Azok az emberek viszont közel sem ártatlanok, akik bántanak egy állatot. -
#18 -
FrancescoTotti #17 Önbíráskodni nem szabad, de a törvény és a hatóságok nem lépnek fel elég szigorúan az állatkínzás ellen.
Többek közt ez a különbség Kelet- és Nyugat-Európa közt, Magyarország és Ausztria közt, hogy ott nincs ilyen kegyetlen állatkínzás.
Magyarországon nagyon sok a sötét ember sajnos, és mivel a 2 évet kiszabható börténbüntetést tudtommal még senkire nem szabták ki állatkínzásért, ezért más eszközökhöz kell folyamodni. -
#16 "Igen csukják le" Mondta a nő a videóban, hogy ma Magyarországon nagyon kicsi az esély arra, hogy bárkit is megbűntessenek állatkínzásért, elítéljenek állatkínzás miatt. -
#15 Vártam már egy ilyen hszt.Majd ha tudod milyen körülmények között tartom őket,milyen hálásak tudnak lenni,akkor ugassál.
Amúgy meg a kutyák megnézném meddig maradnának életben a szabadban,vadonban.
Így van ettünk már húst,ezek szerint azért ölnek,kínoznak kutyákat,mert nincs mit enniük.Ezt nem tudtam,én kérek elnézést. -
#14 Jól teszik amit tesznek! Amíg a törvényeknek nincs visszatartó ereje, és az ezt betartató szervek (pl. rendőrség) nem foglalkoznak kellően ezzel a témával addig, igenis kellenek ilyen csoportok,emberek!
A szükség szüli az ilyen akciókat , nem más!
-
#13 És mi számít állatkínzásnak. Csak addig fogtok ti is örömködni meg éltetni ezeket a barmokat amíg ki nem találják, hogy állatkínzás két kék szemű szibériai huskyt tartani mert a szabadban kéne rohangálniuk kutya társaikkal és biztosan ettél már húst az életedben ami gyilkossággal ér fel a szemükben és majd hozzád fognak menni, hogy beverjék embergyűlölő fejedet. És igen eddig is fajulhat a dolog mert a PETAsok ettől a vágyálomtól kapnak magömlést minden éjszaka. Sőt tilos lenne kutyát tenyészteni mert milyen dolog szabályozni az állatok szaporodását a szibériai huskyk a gonosz ember teremtményei.
Igen csukják le azokat a mocskokat akik állatokat kínoznak mert aki erre képes az megteheti akár emberrel is de azzal, hogy agyonverjük őket pontosan ugyan olyan barmokká válunk mint ők. -
#12 Amíg nem a te kutyád, addig gondolom hidegen hagy a dolog. Ezzel sajnos nagyon sok ember így van a világon, amíg nem az enyém, addig mit foglalkozzak vele. De ha már az én tulajdonomat birizgálja valaki, akkor foggal körömmel. "nem de azért mégsem vagyunk 1 szinten az állatokkal." Igen, mivel például a kutya némely helyzetben magasabb szinten van az embernél. :) Drog kereső kutyák és társaik. Az állat is érzi a fájdalmat, nincs különbség ilyen téren állat és ember között. Lehet nem ez a legjobb megoldás erre, hogy péppé verik az illetőt, de legalább megtapasztalja az illető, hogy milyen az ha kínoznak valakit. -
Neoncsoves #11 Visszakapják az állatkínzók azt, amit az állatokkal tettek! ennyi -
#10 Nem után kimaradt a vessző meg a mi személyes névmás:) -
#9 Nem rosszabbak vagyunk mint az állatok,mert ők nem tesznek ilyet.
Ha két kutya összeugrik és az egyik megadja magát,a másik nem szedi szét.
A kutya nem tud mit tenni ezek ellen.Ameddig nincsenek olyan szabályozások,mint az USA-ban,ahol külön rendőrség működik az ilyen barbárok ellen,addig had menjen az önbíráskodás.
Bár amíg nálunk nincs rendes rendőri fellépés,addig hogy is várhatnánk hogy az állatokat védje bármi is... -
#8 "Én teljesen egyetértek velük,ameddig olyanokat kapnak el,akik megérdemlik."
Egyetértek. Aki állatokat kínoz az pusztuljon. Pénzbüntetés az semmit nem ér az állatkínzók ellen.
Nekem is van 3 kutyám meg 2 papagájom. Imádom őket. -
#7 pfff szánalom, az is aki ezt csinálja a kutyákkal, meg azok is akik ezért megverik az embereket... -
#6 nem de azért mégsem vagyunk 1 szinten az állatokkal. ha ezek megvernek így egy embert rosszabb szintre süllyednek mint amit az tett. megérdemelnék hogy elítéljék őket 1-2 évre aztán lenyugodnának :)
persze azért az se jó hogy kínozza valaki az állatokat. inkább elvinné vmi menhelyre és elaltatnák... -
#5 Pont ma gondolkoztam rajta,hogy kellene e egy topic nekik.
Én teljesen egyetértek velük,ameddig olyanokat kapnak el,akik megérdemlik.
Nekem van itthon két kék szemű Szibériai Husky,imádom őket,akárcsak az összes kutyát,macskákat én nem szeretem,de akkor sem kínoznám őket.
Ameddig ilyen szabályok vannak nálunk,hogy nem kapnak büntetést,addig igenis kell egy ilyen csoport.
Én még pénzzel is támogatnám őket,csak legyen hosszú pályafutásuk és kapjanak el minél többet.
Remélem lesz kitartásuk hozzá és nem kapják el őket.
GL -
#4 Akkor te nem szereted az állatokat ^^ -
#3 önbíráskodó baromállatok? ennyi. -
#2 Avagy te elitéled a tettüket vagy helyesnek tartod?! -
#1 Lessz-e visszatartó ereje az ilyen cselekményeknek?
Vélemények,tapasztalatok?