510
A radikális állatvédők orrot törnek egy kiskutyáért.
  • sKeezo
    Én meg ember védő vagyok, most verjem meg ezeket a tetveket?
  • Count Adyn
    Nem megoldás barbárságra barbársággal felelni. Rendebe kéne tenni ezt végre törvényileg az állatkínzást és bekúrni félévre a faszkalapokat a sittre, hogy megkavarják bennük a tegnapi ebédet a cellatársak, aztán meggondolják majd. Ám önbíráskodás sohasem szül semmi jót.
  • w77d
    aki állatot kínoz az megérdemli, hogy jól megagyaqlják, ha pedig halálra is kínozza az állatot, akkor minimum a gerincét kell eltörni, úgy is gerinctelen...
  • Palinko
    az alapítványok munkájára céloztam
  • Szotyiszán
    az ellenség megtévesztése, összezavarása stb, stb
  • 0Fritz0
    Azért ez most egy lájtos öngól volt.
  • 0Fritz0
    Az állatkínzóktól elvett állatokkal mi lesz?
  • Szotyiszán
    vesszen az összes állatkínzó köcsög. kezdjen velem ha van elég mersze
  • desigo
    Milyen hivatalos utat?
    Soha,semmi büntetést nem kapnak...
  • ThisZip
    LOL Itt szinte mindenki amellett van, hogy ez megfelelő megoldás, hogy betörjük az ember fejét?

Az államot kéne hibáztatni, hogy nem büntetik kellőképpen.

Erőszakra erőszakkal válaszolni? Ebből semmi jó és értelmes nem sülhet ki.
  • NEOreg3
    a megnyúzott kutyákat le kéne szednem a kerítésemről?...

biztos, ami biztos...
  • Palinko
    UI:
    ja, én inkább a felelős állatartás programot erőltetném, terjeszteném.
  • Palinko
    azért sok az elvakult errefele is, szerintem ez már túl sok. radikális álatvédelem, tehát nem a hivatalos utat bejárva védik az állatokat, hanem akár törvényt sértve is segítenek azokon.
    magánlaksértést követve el mentenek állatot OK, de ez már hogy na majd jól megverjük ugyan már vicces, csak egy indok, hogy elmebetegek megverhessenek másokat. ok ha felpofoznák, vagy rájuk ijesztenének, de ha már ilyen erősen bántalmazzák mélyre süllyednek és ha elkezdődik, elfajulhat ez, is, van rá kis esély.
  • Máté94
    Te is bántalmazod az állatokat!
    Néz csak körbe mi van itt.
  • plu604
    támogatom őket, bár én maximalizálnám a szemet-szemért elvet.
    kidobtad a jószágodat a tizedikről? repülsz te is.
    elevenen megnyúztad? na feküdj ide az asztalra.
  • SHADOWEYES7
    A Greenpeace-akciók sem különbek,csak ne tettlegesek!
  • sKeezo
    akkor oda se mernének menni, hanem majd amikor egyedül lesz...
  • predator0
    Nem, de megérdemelnék, talán némelyik még tanulna is belőle. Sok ember csak abból tanul, ha vagy az élet, vagy egy ember csapja pofán, sajnos.
  • Thanatos
    ezzel kb azt érik el hogy megint mások meg majd az állatvédőket fogják halomra velni, szép új világ :)
  • Mirk
    Élveznéd mi?
  • predator0
    Én meg azon szarnék be, ha egyszer jönne egy sokkal fejlettebb faj és a felsőbbrendűség alapján az összes állatot bántó/kínzó embert elvinné egy össznépi anális beültetésre.
  • Super Saiyan
    De beszarnék, ha vkire "rárontanak" de a haverokkal van együtt, és úgy elvernék ezeket az állatvédőket, hogy ott helyben szörnyet halnának! XD
  • Mirk
    Nem helyes, de az embernek néha nem helyénvaló dolgot kell tennie. Magyarországon az a helyzet hogy bármit megúszhatsz minimális vagy semmilyen büntetéssel, ha te követted el. Ha ellened követnek el valamit vagy védekezni próbálsz akkor készülhetsz a börtönre.
    Tehát mivel konkrétan senki és semmi nem védi az állatokat én egyetértek ezekkel az emberekkel.
  • ProGabe #47
    "Szemet szemért és a világ megvakul"

ezzel az a gond, hogy ők elkezdték, és ha lesz eredménye mások valami egyéb indokért fognak embert verni. mire észbe kapunk ott tartunk, hogy valaki az ovikba jár és megcsapkodja azokat a kölköket akik zavarják a többit a csendes pihenőn -.-
  • bens
    jogos :)
  • kuci06
    Jól teszik

• bens
    attól függ, mert ha pl egy sérült állatot befogad egy állatkert, az jó dolog. de egy egészséges állatot fogva tartani az már kínzás. szóval nem is nagyon lehet általánosítani.
  • BIZ0906
    Lehet hogy dúrva de megérdemlik azok akik ilyet tesznek. Nem csak az állatok elleni védelemben kéne ezt csinálni! Nekem az sem tetszik mikor csecsemőket dobnak kukába mint a szemetet hát ez vicc. De ez más téma.
  • desigo
    Végre valaki tesz valamit ezek a szemetek ellen.
    Büntetlenül pusztítják évek óta szerencsétlen kutyákat.

Azért az életveszélyes sérülés az durva de lehet el is lett túlozva.

Bírom,hogy amikor megkérdezik az embertelen körülmények között tartott állatok gazdáját,hogy most mi van akkor ő szépen elmondja,hogy ő a legnagyobb állatvédő.
    Ütném amíg mozog ...
  • BlackShadow
    mennyien támogatjátok a dolgot, fura :)
    cseréljük le a kutyákat emberekre, az állatkínzókat a kicsit sötétebb bőrű, legnagyobb sűrűségben 8kerben megtalálható izékre..
    azoknak a megleckéztetését is uigy támogatná itt mindenki? különbség nincs a kettő között .. rendőrség nem tesz itt se ott se semmit :P
    ezé gondolom büntit kapok de tökmind1, még nem kaptam 7 év alatt 1etsem még úgysem
  • Carloska
    mi a környéken helyileg megoldjuk az ilyenket leviszük a pincébe beszélgetni volt már rá példa mikor egy csávo fejbe rugdosta a kiskutyákat és az édesa nyjukat környéken
  • Pepsi Twist
    igazából nem is helyes amit csinálnak de nem is ítélem el őket... mivel az állam nem csinál semmit az állatkínzókkal... gyakorlatilag leszarják... max kap pár ezer forintos pénzbirságot... naés? hol érdeklni...

konklúzió verjenek össze mindenkit támogatom őket de nem helyes

lehet beállok a bandába :D
  • G_ArchAngel #38
    Latom egyeseknek ertelmezesi problemaik vannak:

Ezek a radikalis es egyeb allatvedok nem a normalis telepek es allatkertek ellen vannak, ahol a kennelt, ketrecet takaritjak, vizet es etelt kapnak a kutyak/allatok, idonkent allatorvos is latja oket, hanem azok ellen, akik felesleges szenvedest okoznak azzal, hogy koszos, minden higeniat nelkulozo helyen, etlen-szomjan tartjak az allatokat, megverik oket, ellopjak, kiteszik az utcara...stb...
  • Darukezelő
    Állatkert is állatkínzás ilyen alapon. De az az állat aki eleve ilyen környezetbe születik, annak nem igazán kínzás szerintem. Tehát eleve nem ismeri azt a környezetet amiben élnie kéne. Volt pár dokumentumfilm, ami a fogva tartott állatok vadonba való szoktatásáról szólt. Marha nehéz, mivel nem ilyen környezetbe született, nem ilyen környezetben nőtt fel, így totál új a fogva tartott állatnak a vadon. Pl a pandák ilyenek, jó pár dokumentumfilmet lehetett látni ilyen jellegű akciókról, hogy szoktassuk a pandákat vissza a rendes világukba.
  • redbull0304
    Ez gumiszoba lenne?
  • bens
    szerintem semmiféle radikális és erőszakos megmozdulás nem célravezető. én is állatvédő vagyok, de nem hiszem h ha megvernek egy állatkínzót azzal jobb belátásra térítik. ésszel kéne megváltoztatni őket nem veréssel meg támadással, akkor talán javulna a helyzet, de így csak a feszültség nő.
  • joebacsi
    Hallotam, hogy kínzol kutyákat, többen is mondták már!

Holnap megyünk és megverünk!
    MEGDÖGLESZ TE GECI SEDÓ!
  • bens
    tényleg nem akarok kötözködni, és veszekedni se meg semmi ilyesmi. de ha ennyire szereted az állatokat és elítéled az állatkínzást... szted milyen érzés a papagájodnak h egy kalitkában éli le az életét? h soha nem láthat olyan környezetet amiben egyébként élnie kéne? ne felejtsd el h az állattartás is egyfajta öncélú kihasználása az állatoknak.

egyébként tényleg nem piszkálódásból, csak úgy megjegyeztem.
  • bardocz
    Nyugodtan félholtra,csak csináljanak róla videót:)
  • redbull0304
    Teljes mértékbe egyetértek a tettükkel! A Magyar állam nem csinál semmit, még ha tetten is érik az elkövetőt akkor se kapnak semmi büntetést... Úgyhogy verjék csak el ezeket a sz*rháziakat nyugodtan!