15
  • kalapos01
    Én magyarul nézem és tényleg nagyon jó. A szinkron is nagyon ász.
  • kalapos01
    Azért lököm, mert máshol is vannak csőlátású egyének. A vicces persze, hogy éppen magadat hazudtolod meg és nem érted, amit írok: nem azt írtam, hogy csak TV2-t istenítenek itt, hanem, hogy nem csak RTL-t. Azzal, hogy felhozol egy példát, éppen az én igazamat bizonyítod. Hogy nincs egy főcsapás. (Persze a kérdéseimre továbbra sem válaszoltál, a hazugságaidra nem írtad, hogy "Bocs, hülyeséget írtam", szóval, no komment.)

De legalább abban egyetértünk, hogy a Jóbarátok jó, persze nem a legjobb, de jó.
  • NSC
    Nekem a How I Met Your Mother(Így jártam anyátokkal néven fut itthon,vmi gagyi szinkronnal a CC-on) a favorit!Hatalmas sorozat,ajánlani tudom mindenkinek,de szigorúan angolul!
  • csuszi
    mit találtam 1 perc alatt?:)
    amúgy te ki vagy kalapos?
    mert ott is lököd a vakert az érdekes, és eléggé sz.v.-re hajazva;)
    és a cikk mivel is kezdődik?
    "Bár messze nem a Jóbarátok volt a legjobb kortárs szituációs komédia,"

sajna mennem kell, de tv2 ellnes cikkből annyi van mint égen a csillag...
  • csuszi
    de írhattam volna ebből a cikkből is nem? és már ez az egy is irritáló:
    könnyedén felülmúlja az olyan kommerszebb sikerkomédiákat, mint a Jóbarátok

tetszik érteni?;)
  • csuszi
    te vak vagy?
    1. le is írtam, csak végig kellett volna olvasnod: A Jóbarátok három évadon keresztül Amerika kedvenc tévésorozata volt a nézettségi adatok alapján (vagyis hisszük is, meg nem is)," a hangsúly a végén van.
    2. nem egyet copyztam be a jóbarátokról, és csak azért nem többet, mert nem volt kedvem többet átnxyáazni, de mióta sg olvasó vagyok (cirka 4 éve), azóta nem egy friends ellenes cikket olvastam tőle.
    3. rtl: dec 13. régen volt? "Mivel a TV2 egyelőre még mindig azzal küzd, hogy megfelelő ellenprogramot találjon az RTL 19 és 21 óra közti műsorainak, ezért nem valószínű, hogy valami is megingathatná a Pókerarc képzeletbeli trónját, valamint visszatérését jövőre."
    4. ha lenne időm anistonról is előszedhetnék neked linket, hányszor lehúzta a francba.
    és tv2-ről szintúgy...
  • kalapos01
    Ha egyszer az RTL minden héten elpáholja a TV2-t, nem lehet azt írni, hogy a TV2 elpáholja az RTL-t.

De érdekel a téma, mert a múltkor valaki pont azt írta, hogy a TV2 fizet mindenkit az SG-n, és általában, aki fikáz, mindig baromságot ír. Rákerestem az RTL-re, a legutóbbi hír majd egy hónapja volt ("minden héten":), a címe: http://www.sg.hu/cikkek/64031/a_tv2_odasozott_az_rtl_klubnak

Na, akkor már megnézem ezt a Jennifer Anistont is. Azt mondja: "szerep vár az egykori Jóbarátok közül egyedül ma is sikeres színésznőre? " meg "Jennifer Anistonnak sikerült a mozivászonra is kitörnie."

Itt tudatosult bennem, hogy ez valami fizetett fórumozás, mert épp az ellenkezője igaz, amit írsz.

Na, akkor már csak a Jóbarátok volt hátra, ebben az Anistonos hírben van az általad említett mondat is, de szemérmesen nem írod le, ami még benne van: "A Jóbarátok három évadon keresztül Amerika kedvenc tévésorozata volt" vagy "a sorozat remek karaktereit megformáló színészek közül".

Basszus, lerí, hogy mennyire rühelli a Friends-et.
  • csuszi
    vagy az se rossz, amikor minden héten bértollnokként ír, hogy a tv2 mekkora szutyok, és a király rtl megint elpáholta a faszba. MINDEN HÉTEN. esküszöm nem lepődnék meg rajta, ha fizetnének neki ezért az rtl-től.
  • csuszi
    ritka irritáló. és állandóan ezt csinálja. hol tanulta az újságírást? (mielőtt megkérdezné valaki, én tanultam... - és az ilyen cikkekkel kibasztak volna, mint macskát szarni - és mielőtt még ezt is megkérdezné valaki, nem művelem ezt a foglalkozást, mert tele van önelégült, egoista, etikátlan faszokkal. nehogy magára vegye a kedves cikkíró.)
  • berc00
    épp akartam mondani, hogy nehogymár ő döntse el, melyik a jobb, melyik a viccesebb. szubjektiv dolog. Igy kijelenteni... hát... pfff.
  • bippo
    Vicces egy sor: "The Office "mindössze" egy feldolgozás-sorozat (az angol Hivatal az elődje)," - Hogy lehet már ilyen szerencsételenül fogalmazni? Az angolt is 'The Office'-nak hívták. Az, hogy azt magyarra lefordították 'Hivatal'-ra, az amerikait meg nem, azt meg meg lehetett volna normálisan is fogalmazni, csak hát ...

Jack Blackkel kapcsolatban: már reméltem, hogy lesz egy saját sorozata, de így is jó lesz. Office-t imádom, Jack Blacket imádom, rossz nem lehet.
  • csuszi
    pl:
    "A Jóbarátok három évadon keresztül Amerika kedvenc tévésorozata volt a nézettségi adatok alapján (vagyis hisszük is, meg nem is),"
    vagy: sz.v. zseniális címe
    másik cikkben:"Bár messze nem a Jóbarátok volt a legjobb kortárs szituációs komédia,"
    még sorolhatnám estig
    csak engem zavar, hogy ha egy cikkíró szerint valami szar vagy szarabb,akkor azt tényként írja le és pofátlan módon csempészi bele a cikkekbe?

ideje morális/etikai órákat venni...
  • csuszi
    én tudom hogy a cikkíró rühelli a jóbarátokat (anistont is feszt baszogatja)ezt már számtalanszor éreztem a cikkeiből, de a saját véleményét miért írja bele tényként? kinek a pap,kinek a papné. nem tetszett még hallani?
  • ffxi
    Ítélet:Család is jó!
  • Dakkon
    ha humor, akkor azért még Nevem: Earl is ott van, ami sztem még jobb is mint az Ítélet:Család. Én többet nevetek Rendy-n meg Darnell-en (Rákos), mint a családon. :D de ez csak egyéni. :D