Szekeres Viktor

Jack Black is átmegy tévésorozatozni

Ha Jack Blacket sikerült meggyőzni arról, hogy szerepeljen egy sorozatban, akkor természetesen nem akármilyen szériához fog aláírni, hanem az egyik legjobbhoz, ráadásul annak legnézettebb epizódjához. Igen, ezt lehet tudni előre.

És természetesen nem Jack Black miatt lesz a legnézettebb a The Office (ez a magyar címe is) február 1-i dupla epizódja, hanem azért, mert az NBC csatorna ezt a sorozatot jelölte ki azon nemes célra, hogy kövesse az amerikai focibajnokság döntőjét, a Super Bowlt, melynek 100 millió körüli nézőseregének tévé előtt maradó részével mindig nézettségrekordot dönthet az azt következő sorozat.

Ahhoz képest, hogy a The Office "mindössze" egy feldolgozás-sorozat (az angol Hivatal az elődje), mégis az elmúlt évek legviccesebb komédiája a tévében, könnyedén felülmúlja az olyan kommerszebb sikerkomédiákat, mint a Jóbarátok vagy a Will és Grace, talán csak a jelenleg a hazai Comedy Centralon látható Ítélet: Család ér fel vele humor szempontjából.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #15
    Én magyarul nézem és tényleg nagyon jó. A szinkron is nagyon ász.
  • kalapos01 #14
    Azért lököm, mert máshol is vannak csőlátású egyének. A vicces persze, hogy éppen magadat hazudtolod meg és nem érted, amit írok: nem azt írtam, hogy csak TV2-t istenítenek itt, hanem, hogy nem csak RTL-t. Azzal, hogy felhozol egy példát, éppen az én igazamat bizonyítod. Hogy nincs egy főcsapás. (Persze a kérdéseimre továbbra sem válaszoltál, a hazugságaidra nem írtad, hogy "Bocs, hülyeséget írtam", szóval, no komment.)

    De legalább abban egyetértünk, hogy a Jóbarátok jó, persze nem a legjobb, de jó.
  • NSC #13
    Nekem a How I Met Your Mother(Így jártam anyátokkal néven fut itthon,vmi gagyi szinkronnal a CC-on) a favorit!Hatalmas sorozat,ajánlani tudom mindenkinek,de szigorúan angolul!
  • csuszi #12
    mit találtam 1 perc alatt?:)
    amúgy te ki vagy kalapos?
    mert ott is lököd a vakert az érdekes, és eléggé sz.v.-re hajazva;)
    és a cikk mivel is kezdődik?
    "Bár messze nem a Jóbarátok volt a legjobb kortárs szituációs komédia,"

    sajna mennem kell, de tv2 ellnes cikkből annyi van mint égen a csillag...
  • csuszi #11
    de írhattam volna ebből a cikkből is nem? és már ez az egy is irritáló:
    könnyedén felülmúlja az olyan kommerszebb sikerkomédiákat, mint a Jóbarátok

    tetszik érteni?;)
  • csuszi #10
    te vak vagy?
    1. le is írtam, csak végig kellett volna olvasnod: A Jóbarátok három évadon keresztül Amerika kedvenc tévésorozata volt a nézettségi adatok alapján (vagyis hisszük is, meg nem is)," a hangsúly a végén van.
    2. nem egyet copyztam be a jóbarátokról, és csak azért nem többet, mert nem volt kedvem többet átnxyáazni, de mióta sg olvasó vagyok (cirka 4 éve), azóta nem egy friends ellenes cikket olvastam tőle.
    3. rtl: dec 13. régen volt? "Mivel a TV2 egyelőre még mindig azzal küzd, hogy megfelelő ellenprogramot találjon az RTL 19 és 21 óra közti műsorainak, ezért nem valószínű, hogy valami is megingathatná a Pókerarc képzeletbeli trónját, valamint visszatérését jövőre."
    4. ha lenne időm anistonról is előszedhetnék neked linket, hányszor lehúzta a francba.
    és tv2-ről szintúgy...
  • kalapos01 #9
    Ha egyszer az RTL minden héten elpáholja a TV2-t, nem lehet azt írni, hogy a TV2 elpáholja az RTL-t.

    De érdekel a téma, mert a múltkor valaki pont azt írta, hogy a TV2 fizet mindenkit az SG-n, és általában, aki fikáz, mindig baromságot ír. Rákerestem az RTL-re, a legutóbbi hír majd egy hónapja volt ("minden héten":), a címe: http://www.sg.hu/cikkek/64031/a_tv2_odasozott_az_rtl_klubnak

    Na, akkor már megnézem ezt a Jennifer Anistont is. Azt mondja: "szerep vár az egykori Jóbarátok közül egyedül ma is sikeres színésznőre? " meg "Jennifer Anistonnak sikerült a mozivászonra is kitörnie."

    Itt tudatosult bennem, hogy ez valami fizetett fórumozás, mert épp az ellenkezője igaz, amit írsz.

    Na, akkor már csak a Jóbarátok volt hátra, ebben az Anistonos hírben van az általad említett mondat is, de szemérmesen nem írod le, ami még benne van: "A Jóbarátok három évadon keresztül Amerika kedvenc tévésorozata volt" vagy "a sorozat remek karaktereit megformáló színészek közül".

    Basszus, lerí, hogy mennyire rühelli a Friends-et.
  • csuszi #8
    vagy az se rossz, amikor minden héten bértollnokként ír, hogy a tv2 mekkora szutyok, és a király rtl megint elpáholta a faszba. MINDEN HÉTEN. esküszöm nem lepődnék meg rajta, ha fizetnének neki ezért az rtl-től.
  • csuszi #7
    ritka irritáló. és állandóan ezt csinálja. hol tanulta az újságírást? (mielőtt megkérdezné valaki, én tanultam... - és az ilyen cikkekkel kibasztak volna, mint macskát szarni - és mielőtt még ezt is megkérdezné valaki, nem művelem ezt a foglalkozást, mert tele van önelégült, egoista, etikátlan faszokkal. nehogy magára vegye a kedves cikkíró.)
  • berc00 #6
    épp akartam mondani, hogy nehogymár ő döntse el, melyik a jobb, melyik a viccesebb. szubjektiv dolog. Igy kijelenteni... hát... pfff.