47
  • norphindel
    Sziasztok!
    Eletem utobbi 10 eveben alattam is megfordult egy-ket lap, igaz a kezdetekben mitsem ertettem meg hozza.
    #5 os kommentet olvasva: nekem a 7. evet huzza az abit-NF7 S em (rev1), abbol 5 evet asztali gepkent szerepelt, viszont mar a masodik eve rocog szerverkent, debian linuxal szaggat, es egy Barton magos amd ketyeg benne, mivel emlitettem h szerverkent gondolom hozza sem kell tennem hogy 24/7 ben uzemel, a hsz kedveert meg is lestem h mennyi az uptime, hat 19 nap + egy fel ora. hozzateszem nem volt lekapcsolva/ujrainditva hardware vagy software hiba miatt miota nonstop ketyeg.

Lehet masok nem voltak ilyen szerencsesek ezzel, de en emelem a kalapomat elotte, apropo fel eve felre van teve a penz arra az esetre ha megallna,szerencsetlen, tekintettel az evekre melyek alatt komoly mennyisegu bitet atrugdosott az adatbuszon :D.
    minden jot sziasztok!
  • Tobacco
    Hát elég sok alaplap fordult meg nálam,de a saját gépeimbe mindig abit került mert mindig stabil,, és elnyühetetlen, most nem tudom milyen lapot fogok a gépbe rakni, mert akik minöséget gyártotak azokat mind megölte az olcso silány minöségü lapok:(:(:(
  • Magnificat
    pedig egész jó volt az abit nf7-s2-es alaplapom is... ez van.
  • TH0R
  • Kaadi
    korant sem voltak rossz lapok. a DFI, az ECS es a Biostar vezettek a gyari hibas lapok listajat. Az ABIT deszkak meg az extrem dolgokat is birtak, mint pl. az eszaki hid feszultsegenek emelese. Celeron es P3 overclock-ban nem volt parjuk.
    Meg remekul birtak a kezdeti K7-es idoket is.
  • Alfa Of NS
    Ja, volt egykoron egy nagy tunningkorszak, amikor az Abit volt a király :) Igaz akkoriban aszem az abit vezetett a meghibásodott alaplapok listáján is, szóval nem volt az annyira ász :)
  • Kaadi
    annak idejen beton overclocker alaplapokat csinaltak. az utobbi idoben azonban nem is hallottam roluk, nem lattam a termekeiket.

fateromnal meg mindig ketyeg egy Abit ST6 alaplap 1.4GHz-es Celeronnal.

RIP