Bezárja kapuit az Abit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól ment, és még megy is:-D csak nem használjuk már.
Kár értük.
HP+
A legelsõ gépemben abit lap volt, meg a következõbe is azt akartam venni, csak pont nem volt a boltban...
Kár érte, bár mostanában minden értelmes ember gigabyteot vesz vagy legalább asust, meg elég gyér is volt szegény, úgyhogy meg tudom érteni...
Commodore Plus4 forever!
Commodore Plus4 forever!
De üzemben van még egy Abit GF3 a családban. A ventije már tönkrement, de desktop gépként még üzemel (három éve hûtés nélkül)
https://twitter.com/foodlfg
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PII kor királya volt az Abit... tény.
PIII körül a híres kondi gondokból én is kaptam... 35 ezrem lett oda.
Utánna már csak õk is egyek lettek a sok közül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval az ABIT olyan kemény hogy még egy villámcsapást is túlél!
Mindigis szép emlékek fognak róla az eszembe jutni.
Pár éves lapokon egyébként sem árt cserélni a kondikat, ... 😉
Dez, az a kondi dolog rengeteg gyártót, szinte összeset érintette. Jól értesültek szerint nem az volt a gond, hogy olcsó kondikat tettek rájuk, hanem az, hogy a kondik jó része hamisított hulladék volt.
Viszont az Abit hírhedt volt arról, hogy túl olcsón akarta letudni az elkó-beszerzést, így jópárszor igen rossz gyártmányokat szerzett be. Mint írtam, volt is ebbõl 1-2x kisebb(?) botrány. Más gyártókkal is elõ-elõ fordult hasonló, de az Abit "vezetett" ebben.
Nekem is volt Abit lapom, évekig használtam, alapvetõen elég jó lap volt, de ennél is elõjött az elkós probléma (kiszáradó, kifolyó kondik->fagyogatás). Lecseréltem õket, és ment tovább rendesen. Vagy pl. néhány éve 20-25 P3-as Abit lapon (céges gépek) kellett lecserélnem az elkókat.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Abit NF7-S2(G),AMD Athlon XP 2800+ 2083 MHz,Kingmax 2*1 Giga(400) RAM,SAMSUNG 120 G 8m., Inno3D 7600GT 256 M (AGP),(XP sp3)
3. RAM összeállítással, 3. Videokártyával, 3. Rendszer HDD -vel, 3. Táppal.
Most így:
Abit NF7-S2(G),AMD Athlon XP 2800+ 2083 MHz,Kingston 2*512(400) RAM,SAMSUNG 120 G 8m., Inno3D 7600GT 256 M (AGP),(XP sp3)
Kár az ABIT -ért, hogy így járt :-(
kár érte.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Izomból beletolta.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Azóta van helyette ASrock szutyok...megy vele az asztali gépem, de közel se olyan sebeséggel, mint az Abit.
Szerintem is ez volt az egyik legjobb lap, és lehetett húzni, mint a meszes.😉
Béke lapjaira.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
NF7? Én úgy tudom az Nvidia 2007 decemberében adta ki a nforce 7es chipsetet.
Nem inkább NF2?
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az abit nálam a legjobb gyártó "volt". Sajnos.
Amóta átvette a industrial (vagy mi) azóta silény hulladék. Volt nekem Ip35-e, pro lapom is. De be sem kapcsolt. Alapból szar volt mind 2.
Aztán vettem A-N73HD lapot. Hibátlan volt. Atom stabil. Majd váltottam azóta Asus-ra. Eddig bajom nem volt vele. Remélem nem is lessz.
Végszó: Tehát nyugodj békében ABIT. Én jó emlékekkel nézek vissza rád. Köszönjük neked az utóbbi 8 év aklaplapjait, vga-it, barebon-jait. Respect Abit.
\"The voices are back... Excellent.\"
Ezzel szemben az ABIT elõszeretettel alkalmazott sok lapján olcsó, 1-2 év alatt kiszáradó sima elkókat, 1-2x a hírekben is benne voltak emiatt.
(Lényegében az elkók, ill. leginkább a sima folyékony elektrolitosak a legrövidebb életûek egy alaplap esetén, a többi dolog 5-10 évig is húzhatja, ha nem kap túláramot, stb.)
Eletem utobbi 10 eveben alattam is megfordult egy-ket lap, igaz a kezdetekben mitsem ertettem meg hozza.
#5 os kommentet olvasva: nekem a 7. evet huzza az abit-NF7 S em (rev1), abbol 5 evet asztali gepkent szerepelt, viszont mar a masodik eve rocog szerverkent, debian linuxal szaggat, es egy Barton magos amd ketyeg benne, mivel emlitettem h szerverkent gondolom hozza sem kell tennem hogy 24/7 ben uzemel, a hsz kedveert meg is lestem h mennyi az uptime, hat 19 nap + egy fel ora. hozzateszem nem volt lekapcsolva/ujrainditva hardware vagy software hiba miatt miota nonstop ketyeg.
Lehet masok nem voltak ilyen szerencsesek ezzel, de en emelem a kalapomat elotte, apropo fel eve felre van teve a penz arra az esetre ha megallna,szerencsetlen, tekintettel az evekre melyek alatt komoly mennyisegu bitet atrugdosott az adatbuszon 😄.
minden jot sziasztok!
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.
Meg remekul birtak a kezdeti K7-es idoket is.
fateromnal meg mindig ketyeg egy Abit ST6 alaplap 1.4GHz-es Celeronnal.
RIP