Már csak a garantált sávszélességet lehet reklámozni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AZ igaz, hogy 750 000 000 Byte, de akkor a 750 GB egy valótlan, hamis adat a merevlemezeken!
Nem a formázással van gond és nincs itt pofátlanság. A probléma hogy a 750GB-os winyó 750 000 000 Byte tárolására alkalmas (ezt szerintem fel is tüntetik rajta) és ezt 1024 helyett 1000-rel számítjuk át, ami nem átverés hanem így van és kész. Az ezres váltószám közelebb áll a SI átváltáshoz ezért használják ezt (pl hálózati környezetben is) - ha jól tudom.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

K* annyukért korlátozzák a torrentet (UPC). Ezt is fel kéne tüntetni a szerzödésükben és a reklámokban
Lehet kevesebb elõfizetõjuk lenne és akkor nem kéne korlátoznák talán.
Nem csak sumákolni és "harácsolni" kéne.

<#violent>
nem próbálja valami lejátszóprogi felvenni a listájába??
Ogg DirectShow Filter valami kodek. új nero-ból kinézem, hogy olyan mocsok, hogy az ember háta mögött dolgozik.

B0nFire
"azt akartam írni, hogy remélem hozzánk is begyûrûzik az, hogy a vinyóknál is a formázott területet jelzik." Szívembõl szólsz! A vinyónál is a "NETTÓ" kapacitást kéne reklámozni. Most számolgatom az enyémet, bizony csak 86-87%-a a feltüntetettnek.

A torrent meg nálam is olyan, amilyen. Néha piros a kapcsolat, aztán gondol egyet és szép zöld, aztán legtöbbször sárga. Routert nem használok, nyitottam szabad portot a (winfos)tûzfalon, de nincs benne rendszer. Most egyszerre két filmet töltök, és hol az egyik áll le, hol a másik. A tálcán megjelenik valami "Ogg DirectShow Filter" nevû ikon; a töltés megáll, és kiírja, hogy "A folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert azt egy másik folyamat használja." Dermesztõ. Már átnyálaztam a régi fórumokat is, de sehol nem találtam rá megoldást.

Na, mindegy! Az idõmbõl kitelik, csordogál szép lassan; egyszer csak lejön úgyis. Ráérek.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Nekem is voltak problemaim uTorrenttel, bar tudtam, hogy nem a szolgaltato a hibas en sem tudtam mi lehet a gond. Bar kicsit mas volt a gond (a jo trackerek offlineok voltak sokszor), de a TCPIP.sys patchelese oldotta meg a problemat.

Ajanlom nezd meg ezt az oldalt: http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=15992 es probalgasd meg azokat, amiket ajanlanak.

Na, tettem pár próbát. Egyrészt, letöröltem az application data-ból a utorrent cuccait, hogy tiszta lappal induljak, de semmivel sem lett jobb a helyzet. Aztán átdugtam a gépem a modemre, a helyzet változatlan. Próbálgattam egy-két beállítást megváltoztatni, de nem változik semmi. Egyébként a titkosítás engedélyezve van. Eddig is úgy volt. Jelenleg a letöltésem 1,7kbyte/s-el megy, a feltöltés meg... elhanyagolható. Viszont ha felemgyek a speedtest.net-re, akkor ott 5100/740 jön ki. Egyébként 5M/768k-as a vonalam elvileg. Szóval rohadtul nem értem, hogy mi van a torrentemmel. Hoppá, már 5,4kilóval jön az anyag. 😄
UPC-nél a maximális a garantált. A cikkben hibásan van feltüntve, ráadásul még a mértékegység is hibás. MB a megabájt, az Mb a megabit.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

upc-nél még mindig a maximális sávszélesség van feltüntetve az oldalon a garantált helyett. De hát ki lepõdik meg ezen...

What can change the nature of a man?

Én upc-s vagyok, és meg van mindenütt a 10mb/s, sõt, alapvetõen még egy kicsit több is. Torrentnél nem mindig, bár ez érthetõ okok miatt (ÁSZF-nek a megfelelõ pontjait tessenek elolvasni), de mikor torrentnél nincs meg, webnél megvan. Nagy hálózati problémáknál elõfordul (havonta 1x), hogy nincs meg a teljes, de a garantálton felül van akkor is bõven.
3Mbit/s T-geci: 3GB/44óra!! egy 400-500 fõs bolyban. ezt übereljétek <#email>

Ja azt akartam írni, hogy remélem hozzánk is begyûrûzik az, hogy a vinyóknál is a formázott területet jelzik. 750GB-os vinyónál 50GB megy a levesbe!!! Azért ez pofátlanság. Jó igen tudom, minden 750GB-os vinyónál ennyi, de akkor adják el 700GB-osként. Ha jól tudom anno ezért is volt balhé, mintha az EU pár országaiban már a formázottat tüntetik fel.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Én ez év szeptemberéig Chellos voltam 4 éven keresztül. Mindig a hirdetésben szereplõ sebességet adta! Most Digim van 30/20 mbit. Diginél a garantált 2/1 mbit, míg a maximum 30/20. Szeptember óta van, eddig a letöltésem mindig (MINDIG!!) 30 mbit volt, a feltöltésem meg 10 mbit, ritkán érte el a 20 mbitet. De ezért mindössze 3500Ft-ot kérnek havonta!

Én a Chip Magazinnak írtam egy levelet, egyik cimborám esetét a T-Hányadékkal. Eddig nem válaszoltak, remélem elolvasták!

A helyzet hónapok óta fennáll, és nem egy torrentnél, hanem többnél. De volt olyan, hogy haverral ugyanazt töltöttük, és neki 10x gyorsabban ment. Pedig õ is UPC-s, csak kicsit arrébb lakik... Egyébként soproni vagyok, itt mások a viszonyok. Annó, amikor volt a fejlesztés a UPC-nél, modem csere miegymás, akkor hónapokon keresztül heti rendszerességgel mentem be kiverni a balhét, mert böngészni sem tudtam, annyira trágya volt a net. Csak késõ éjjel, és kora hajnalban jó. De nappal, délután, nagyon szar.
"Korábban volt, hogy egy egy CD-s tartalom lejött 1 óra alatt, most meg töltöm 1 hétig."

Nem lehet hogy olyat töltesz ami nincs meg senkinek vagy hasonló?
csak mert én is upc-s vagyok (11. ker) chello minimumom van, és az torrentél simán hozza a maxit, azaz kb 150 kbájt/seccel tölti le, amivel azért nem egy hét egy cd hanem 1-2 óra.

Az 1.9 nálam bevált... eddig kb 50% le volt korlátozva nekem... felraktam aztán csak úgy szaladt 😊 Gerygrey te pedig valószínûleg egy kevésbé leterhelt részén vagy a UPC nek... EZért nem tapasztalod.

O

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2ˆ PLAYER ID Gudszent BATTLEFIELD 3

Ez nagyon jó lépés volt,nem lehet szivatni a fogyasztókat! UPC nél meg titkositást használj az U torrenttel,azt irták úgy müködik!
Erre mindenképpen szerertnék reflektálni. (honnan vettem ezt a szót...) 😊 Én totál el vagyok keseredve. Már 1-2 hónapja a torrentem valami hihhetetlen kegyetlen lassú. Egyébként UPC-s vagyok én is. Korábban volt, hogy egy egy CD-s tartalom lejött 1 óra alatt, most meg töltöm 1 hétig. A feltöltés meg aztán atombrutál lassú. Egyszerûen nem tudok arányt csinálni, mert ilyen 1-2kbyte/s a feltöltésem... És ez csak a torrentek esetében igaz, tehát FTP-n pl. minden gyors fel és le egyaránt. Úgyhogy valamit mégiscsak sikerült csinálniuk a szûréssel. Az 1.9-es uTorrentet meg hiába használom, ha rajtam kívül senki sem használja.
Gerygrey
GVH rendelkezésére bocsátott mérési eredményekbõl azonban az derült ki, hogy 2007. március 1. után a letöltési sebesség egyszer sem érte el a reklámokban megjelölt sebességet

Hát pedig nálam 2007. március 1 óta szinte MINDIG hozza a Chello a 10 megabitet, 1,2MB/s letöltési sebességgel dübörög a torrent is amit elvileg korlátoznak 😊

Mi van akkor, ha a júzer gépe szar és azért lassú náluk? (vírus, vagy valami más blokkolja a forgalmat, esetleg nem jó minõségû a hálókábel vagy túlmelegedett a modem)
Én pont tegnap néztem a TV-ben, hogy a digi reklámozza a 30megás vonalát. Az is a garantált sávszélesség? 😊 Nem mintha nekem ez nagyon számítana, Sopronban úgysincs digi...
Vajon a Fibernetet miért nem vizsgálták? Nekik is elkelne egy kis büntetés.<#boxer>