Már csak a garantált sávszélességet lehet reklámozni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Lehet kevesebb elõfizetõjuk lenne és akkor nem kéne korlátoznák talán.
Nem csak sumákolni és "harácsolni" kéne.
<#violent>#violent>
Ogg DirectShow Filter valami kodek. új nero-ból kinézem, hogy olyan mocsok, hogy az ember háta mögött dolgozik.
A torrent meg nálam is olyan, amilyen. Néha piros a kapcsolat, aztán gondol egyet és szép zöld, aztán legtöbbször sárga. Routert nem használok, nyitottam szabad portot a (winfos)tûzfalon, de nincs benne rendszer. Most egyszerre két filmet töltök, és hol az egyik áll le, hol a másik. A tálcán megjelenik valami "Ogg DirectShow Filter" nevû ikon; a töltés megáll, és kiírja, hogy "A folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert azt egy másik folyamat használja." Dermesztõ. Már átnyálaztam a régi fórumokat is, de sehol nem találtam rá megoldást.
Na, mindegy! Az idõmbõl kitelik, csordogál szép lassan; egyszer csak lejön úgyis. Ráérek.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ajanlom nezd meg ezt az oldalt: http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=15992 es probalgasd meg azokat, amiket ajanlanak.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
What can change the nature of a man?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Én a Chip Magazinnak írtam egy levelet, egyik cimborám esetét a T-Hányadékkal. Eddig nem válaszoltak, remélem elolvasták!
Nem lehet hogy olyat töltesz ami nincs meg senkinek vagy hasonló?
csak mert én is upc-s vagyok (11. ker) chello minimumom van, és az torrentél simán hozza a maxit, azaz kb 150 kbájt/seccel tölti le, amivel azért nem egy hét egy cd hanem 1-2 óra.
O
BATTLEFIELD BAD COMPANY 2ˆ PLAYER ID Gudszent BATTLEFIELD 3
Hát pedig nálam 2007. március 1 óta szinte MINDIG hozza a Chello a 10 megabitet, 1,2MB/s letöltési sebességgel dübörög a torrent is amit elvileg korlátoznak 😊
Mi van akkor, ha a júzer gépe szar és azért lassú náluk? (vírus, vagy valami más blokkolja a forgalmat, esetleg nem jó minõségû a hálókábel vagy túlmelegedett a modem)