10
-
Gamecube86 #10 Amúgy is az ázsiai filmeket kedvelem szóval bumm ^^
Dororo,Zatoichi,Battle Royale,Azumi,Shinobi.... hogycsak néhány a polcról lekacsintó eredeti dvd-t említsek... Jé most veszem észre hogy egy Hollynoob-i filmem sincs, ejj ^^
"Nem nagyon nézek amerikai filmeket. És nincsen problémám akkor sem, ha éppen nem látom a legújabb szuperprodukciót. "
Én tv-t sem néztem már egy éve :D úgyis csak inflációról válságról és gyilkosságról beszélnek betét reklámmal megfűszerezve ^^ (gondolom) -
FoodLFG #9 Nem nagyon nézek amerikai filmeket. És nincsen problémám akkor sem, ha éppen nem látom a legújabb szuperprodukciót. -
#8 [b]MENJENEK EL DÓGOZNI ! -
bakagaijin #7 Annyiért adják. Játéknál csak fél-egy évet kell várni és bőven a fele alá esik az ár. Pl. Assassin's creed-et PC-re már lehet ennyiért venni. Tavasszal jött ki, akkor volt 10e. Konzolra alapvetően drágábban jön ki, ott még durvábban esik az ár. Filmekből tobbzódnak a 1-2e forintos filmek, igaz nem a legújabbak, de amikor legutóbb úgy 5-6 éve próbálkoztam moziban - hát elég nézhetetlenek voltak, szóval nem hiányzik... Zenét nemtom, Jamendo-t használok, ott csak CC anyag van. -
Riddick #6 Már megint ez a nóta.... Adják 3-4e ért a programokat. 1-2e ért a zenéket és a filmeket,és akkor alig lenne kalózkodás!!!! Ennyi a recept! -
#5 Kérdőívek kitöltése, név nélkül lehet, de láttam olyat is ahol pl. konzolt vagy laptopot lehetett nyerni. Bizony rákérdeztek az illegális letöltésekre, elég körmönfont módon, de rákérdeztek. :) -
#4 Nem lenne utána mit letöltened. -
FoodLFG #3 Körbekérdezték az ASVA-nál dolgozó emberek kisebb családi körét.. -
lamer the true #2 "(ASVA) adatai szerint hazánkban is rendkívül magas a kalózkodás aránya: tízből kilenc letöltés illegális"
Ezt meg hogy találták ki? -
FoodLFG #1 Dan Dickman csak ne aggódjon, őt fogják legutoljára kirúgni a "váláság" miatt.
Részemről, ha az amerikai filmipar véletlenül befejezné a pályafutását, valahogy nem lennének elvonási tüneteim.
A piratebay pedig folyamatosan növekszik. Válság ide, vagy oda.