Nyilatkozat magyar filmek legális terjesztéséért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az erõmûvekkel a termelõ szférát is ellátják, nem beszélve a közvilágításról, tömegkommunikációs eszközökrõl stb.
Szóval, ez a lekapcsolósdi csak felhívás a takarékosságra, de nem valódi takarékossági megfoldás!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
ez szép volt. grat. csak elfelejtetted utánna írni, hogy szvsz.
akkor idézek egy klaszikustól. tõled.
"lehet, hogy te nem vallanád be, de nem abból indulj ki, hogy más se."
nem hiszem, hogy aki letölt, csak a szoftverbázisokat vagy az sg letöltéseket böngészi, hogy mikor jön ki valami jó cucc letölthetõ demoverziója, ami ha bejön neki, rohan is azonnal a boltba.
Ez a 10 bõl 9 körülbellül olyan irrális mint amit egy újság hasábjain "zöldek" által feladott hirdetésben olvastam.
Azt mondja: az éjszakár bekapcsolva felejtett számitógép éves szinten 1 tonna co2-t bocsát ki o.O, kerestem a kéményt és minden gyanús elemet a számitógép házon de semmit sem találtam 😮 Nos ez körülbellül ilyen értékü megtévesztés.
Miért nézik ennyire birkának az embereket?
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
arra célzol, hogy mindenki odafigyel arra, hogy miközben letölt, ne legyen feltöltése és ne fizetõs ftp-t vagy smswarezt pénzeljen?
hidd el, ha képmutató a warezelõ (vö. hazudik), akkor nem lesz jobb annál, aki hazugságot szajkóz a jogvédelem érdekében. de mindig jó olvasni, hogy van, aki be akarja beszélni magának, hogy õ törvényt követ, amikor nem fizet valamiért (vagyis fizet, mert szándékosan mázsaszám veszi 180-ért a DVD-ket, mert abban van a jogdíj, ahelyett, hogy 40-ért rendelné postán jogdíjmentesen). ilyet leírni is kár, mert épp ez tünteti fel rossz színben a warezelőt.
aki letölt, az nem azért tölt le, mert magáncélra letölteni legális lenne. akkor is töltene mindenki, ha nem az lenne.
kár kamuzni, ahogy az angol mondja "at the end of the day", a warez törvénytelen, de csináljuk, mert tudjuk.
az más kérdés, hogy rémes olykor a témában a félretájékoztatás.
Végülis igen, igazad van, a sör legális.
De csak azután töltheted hogy kifizetted.
Azért sem fizetnél szerintem ha másképpen lenne, nem?
Valószinüleg a sok sok ilyen gondolkodásu embernek köszönhetem hogy a játékok ára viszonylag hamar vissza esik a béka hátsója alá és potom pénzekért megvehetem õket. Köszi 😊
Ámbár abban egyet értek hogy ennek az új HENTelésnek nagyjából annyi értelme van mint egy bizotságnak akik sok x forintért leülnek és megállapítják hogy a föld gömb alakú. wáóóó
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Hát, ez sajnos nem igaz, hiszen ahogy waterman mondja: a magáncélú letöltés legális, ezért van jogdíj az adathordozókban. Persze az ASVA és egyéb szervezetek, akik ebbõl élnek, nyilván hazudnak a saját érdekükben, és a külön díjfizetés nélküli letöltést bélyegzik illegálisnak.
szerinted 10 letöltésbõl csak 7 illegális? (honnan veszed az adatot? nem mindegy, hogy mekkora a szám. mindenki tudja, hogy milyen sokan töltögetnek) máris jobb a helyzet.
ezek abból indulnak ki, hogy a józsefvárosi piacon hány kici kínai üzletecke zár be hirtelen, ha jön a vám és pénzügyõrség..
\"The voices are back... Excellent.\"