451
Salvia másnéven Látnokzsálya hatásai, adás-vétel, élménybeszámoló, palánták stb.
-
fugzor1993 #411 ne rendelj, eegyszer rendeltem, előre fizettem csekken át és vissza lett küldve a pénz, aztán emailon emg magyarázkodott nekem össze visza , szóval az a lényeg hogy a egész nagy csalás:) ha egyébként látnokzsályát akarsz rendelni íírdbe a googleba igaz drághában ,d e nem átbasszásal házhoz is szálitják:) -
Sziasztok a herbognosis-ról már rendelt valaki levelet? Mert elég csábító az 1800 Ftos ár de azt írják, hogy előreutalással olcsóbb a postaköltség. Kicsit gyanakszom, ha valakinek van tapasztalata erről az oldalról írja már le ide. Vagy tudtok ajánlani bármilyen jó oldalt ahonnan olcsón lehet szerezni?
HerbognosisCsak, hogy ne kelljen keresgélni. -
eszméletlenül undorító íze lesz és minimális hatás valamint jó alaposan többször is ki kell majd mostni a pipát h eltűnjön belőle az a hányadék íz :S Én is próbálkoztam vele de így utólag sajnálom szegény tüdőmet :S -
lesz hatása a sima levélnek is, csak ágyazz meg valamivel a minél apróbbra széttördelt levélnek, mert különben a dohánytartó nagy lyukain átesik a cucc. Nyugodtan hagyhatod a vizet a pipában, legalább egy kicsit szűri a füstöt, de a hatóanyag nem oldódik bele a vízbe.
felaprítás + folyamatos láng + nagy belégzés a lényeg.
Először érdemes csak egy kis slukkot szívni, mert borzasztó a füst íze. Az első kis adag kicsit letompítja a torkodat, hogy a nagy slukk kevésbé kaparjon.
Nem mindenkinek jön meg elsőre az élmény, erre készülj fel, és legalább nem fog csalódás érni - ha mégis sikerül, az plusz :) -
Sziasztok! Nagyon elkezdett érdekelni ez a Salvia Divinorum, szívesen kipróbálnám. Ha sima szárított levelet szívok vizipipából úgy, hogy folyamatos lángot tartok fölé, akkor lesz hatása? Vagy inkább dúsítottal próbálkozzak? Vizet tegyek a pipába?
Köszi -
garden #406 Sziasztok.
Ha kell valakinek Salvia palánta akkor nálam tud vásárolni. Ár mérettől függően, 1000Ft-tól.
Van szárított levél is! -
crazy66 #405 Salvia Divinorum (Látnokzsálya) kivonatok vásárolhatók az alábbi honlapon:
www.salviakivonat-rendelés.lapunk.hu
Jelenlegi termékek:
-1gr x20 kivonat: 3800Forint (50 mg/gr Salvinorin A)
-1gr x25 kivonat: 4500Forint (62.7 mg/gr Salvinorin A)
-1gr x30 kivonat: 5000 Forint (75 mg/gr Salvinorin A)
-1gr x40 kivonat: 6000Forint (100 mg/gr Salvinorin A) (Hard)
-1gr x50 kivonat: 7000Forint (125 mg/gr Salvinorin A) (Hard) -
Én tegnap előtt nyomtam, sima levéllel. Elszívtam, nem tömtem újra és még mindig gyújtottam volna+még szívtam is. Utána megnyúlt az ágy és életre keltek a Salvialevelek a zacskóban. +hozzáragadtam az ágyhoz -
heyerman #403 nemrég beszerveztem haveromat próbáljuk kik közösen a zsályát, így télleg jobb volt, ha beszéltem akkor egyáltalán nem volt aza félelemszerű érzés, csak épp így nem is éreztem annyira :D
ez a herbal paradise valami átverés lehet? mert nagyon olcsónak tűnik -
bummir #402 Üdvözlök mindenkit! Webáruházunk hivatalosan is megnyitotta kapuit!
SALVIA DIVINORUM LEVÉL,KIVONATOK
HAWAII TÖRPERÓZSA
olcsó árak!
Herbal Paradise -
heyerman #401 Köszi hogy válaszoltatok. :) -
jaja. ez a másik. de ez egyénfüggő teljesen ahogy írtad.
van aki szinte teljesen próbálja elnyomni az egészet és ez a küzdelem tartja benne a lelket hogy ne csapjon át egy rossz élménybe az egész.
a legfontosabb amit xy alregje is írt, hogy nem szabad megilyedni, haladni kell tovább, elvégre minden ugyan olyan mint volt előtte, csak másképp látod. szóval ha észbentartod hogy valójában nincs gáz, csak te húztad rá magad akkor nem lehet baj. -

a másik megoldás arra, ha úgy érzi az ember hogy épp elvesztette a kontrollt, akkor pont hogy nem szabad "kapálózni" ellene, hagyd, hogyd vigyen magával az áradat. Ha ráparázol arra, hogy hú de rossz most nekem, abból lehetnek a bad tripek...
Én néha élvezem is, ha nincs kapaszkodó a realitáshoz, de ez beállítódás kérdése: ki mennyire hajlandó elengedni magát, kontrooll vs bizalom.
Csak lazán! És valóban fontos a ráhangolódás, ez nem olyan cucc, hogy "na van egy szabad órám, szívjunk egy kis salviát", hanem komoly enteogén. -
elég sokmindent próbáltam már a legkülönbözőbb féle szerektől kezdve.
és az én tapasztalatom az. hogy amíg újdonságként hat számodra egy szer hatása addig sokszor okoz(hat) ilyedtséget.
aztán ahogy átvészelsz néhány ilyet (már ha előjön) és még utána sem megy el a kedved, akkor idővel rájössz hogy nincs semmi baj, hiszen ez is te vagy. nem más irányít, az adott szer nem veszi át az uralmat, csupán fejbecsap egy kicsit és elküld álmodni :)
szóval velem speciel sokszor volt hogy már nagyon vártam hogy vége legyen, nem mondom hogy kellemetlen élményeim voltak, de mégse akartam az adott állapotot.
Ezért nem győzöm én is meg mások is hangsúlyozni, hogy a halucinogénekkel óvatosan kell bánni nagyon. Jól el kell tervezni előre, napokon át ráhangolódni, előtte esetleg meditálni (sokan csinálják), de mindenképp megnyugodni lelkileg, biztosítani a számodra tökéletes körülményeket és aztán nekifogni, DE! csak úgy (halucinogének esetén) hogy van egy felügyelő személy aki vigyáz a kalandozók testi és lelki állapotára.
Ezt mindeképp olvasd el a témában. A daath írásait szentvésetként is nézhetitek. Nem buta emberek szerkesztik az oldalt.
Remélem tudtam segíteni.
Amúgy számomra a legjobb gyógymód ha szabadulni akarok a módosult tudatállapotomtól, hogy fogom magam megpróbálok enni, ledöntök utána jó sok vizet, és ledőlök aludni. Sokszor órákon át csukott szemmel forgolódok. 5percenként felriadok hogy miafasz. De mégis nyugodt vagyok és tudom hogy csak kialszom és jobban leszek :)
Visszatérve az elejére meg, idővel megtapasztalod a különféle érzéseket amiket egy adott szer okozhat. És rájössz hogy hogyan kezeld. A legfontosabb hogy mindig találj valami kapaszkodót a valóságban, és ha kellemetlenné kezd válni a helyzet akkor erősen koncetrálj, nyugodj meg lelkileg és támaszkodj erre a valós érzésre amibe kapaszkodhatsz. Akkor nem lehet baj :) -
heyerman #397 hát csak választ reméltem volna a 393as írásomra :D hogy más is járt-e már úgy hogy menekülni akart a salvia világából -
most miről kéne értekezni? :D -
heyerman #395 sajnos nincs túl nagy élet itt :S -
dugvány #394 Nekem van,nem sok 15-20cm-es palántám 3000+posta,([email protected]) -
heyerman #393 sziasztok, énis kipróbáltam a salviát, sima levélből, úgy harmadjára jött össze rendesen, vhogy összetorzultam a térrel, egyszer még azt se tudtam mi vagyok, vagy létezek-e egyáltalán, csak a konyha képét láttam úgy mintha darabokra lenne osztva az egész és úgy pörögtek előttem, úgy éreztem alig bírok valamiben megkapaszkodni hogy visszatérjek, ez elég kellemetlen volt
Nálatok volt ilyen? Vagy lehet nem egyedül kéne próbálgatni?, mer már nem merem :P
ti milyen gyakran salviáztok? -
edemyugioh #392 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy zöldparadicsomos rendelés esetén hogyan kell megerősíteni a vásárlást?
azt írja a rendelés végén hogy a megerősítéshez szükséges emailt elküldtük önnek,de csak egy ilyen levelet kaptam:,
GreenShop.hu Neotek Hungary Kft. Vásárlási megbízás - 777
-
cash888 #391 valaki foglalkozik közületek a termesztésével? én meg szeretnék vele próbálkozni, úgy szerintem "édesebb a munka gyümölcse"! :P -
Narusco #390 de amugy ja, lehet rágni... -
mocskosul szar íze van,
továbbá sokkal több mennyiséget kell elrágni hogy hasson.
de tényleg olyan az íze mintha tölgyfalevelet rágnál. keserű és bráááh :D -
cash888 #388 a Salviát csak elszívni lehet? mert őseink anno rágták is a növényeket, nemcsak a füstöt lélegezték be, sőt egyes mai kultúrák is a rágást részesítik előnyben. soha nem cigarettáztam, nem szivaroztam, ódzkodok az ilyen dolgoktól, csak ezért kérdezem... -
igen. :) -
A megfelelő technikával elég 1 gramm levélből? -
levélnél nekem az első 5-6 próba nem volt semmi extra
csak pár másodperces megkattannás...
aztán szépen idővel rájöttem hogy mit hogy, taktikák és praktikák, a vége fele meg rendesen összevisszakiborultam :) -
Narusco #384 nekem még sehogy sem sikerült levélből kihoznom valamit, pedig próbáltuk pipából és vizipipából is:\ levél szerintem nem éri meg, még ha jó is az ára -
DAATH-ról másoltam be az adatokat, én sem feltétlenül értek egyet vele. Főleg mióta sikerült magamban elpöppentenem kb 0,5g 20X kivonatot.
Mondjuk 3 adagban, de teljesen összefolyt az egész.
Amúgy ha 1g elég a sima levélből az úgy egész gazdaságos. 2500Ft-ból így kijön 25 trip. Csak gondolom így sokkal károsabb. -
Amúgy ti tapasztaltatok már olyat, hogy miután elszívtatok egy adagot máris tömtétek a következőt?
Az a durva az egészben, hogy mikor ez történik az már olyan mintha nem is én irányítanék csak végig nézem az eseményeket. Aztán meg már egy szőnyeg vagyok és folyik a nyál ki a számból :D -
Időközben visszaírtak a gomoától, hogy ma adták fel a csomagot. -
bár emberfüggő, de sima levélből szerintem egy kicsit ez kevéske, mondjuk egy negyeddel többet mondanék: 1 grammnyi levél megtörve, folymatos vihargyújtós égetéssel rendesen oda tud csapni, de fél alatt nem is próbálkoznék :) -
v. zöldparadicsom. -
Narusco #378 vegyél holnap hirtelen zölderdőben, ha bp közeli vagy -
Átlagos erejű levélből:
– a gyenge hatás: 1/4 gramm,
– általános dózis: 1/2 gramm,
– az intenzív élményhez: 3/4 gramm. -
Köszi az együttérzést :)
Eredetileg nem a gomoáról akartam rendelni aztán valamiért mégis úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Most már tudom, hogy nagyon nagy baromság volt, 10ruppóm bánja a dolgot.
Valamiért nekem szimpatikusnak tűnt az oldal, meg az árak is jobbak mint máshol. Ott csesztem el nagyon, hogy csak a rendelés után kezdtem el keresni az elérhetőségeket. Azért az eléggé elvette volna a kedvem, hogy még egy tel. szám sincs megadva.
Na mindegy, ez volt a tanulópénz, de a legjobban az bánt, hogy hétvégén jönnek meglátogatni a barátaim és nem tudom így, hogy lesz meg a beígért zsálya. -
pettersonbp #375 sima salvia levélnek is van hatása ugye? kb mennyit kell 1 tömésre elszivni? -
azon kívül hogy sajnálom hogy ez történt, nem tudok mást mondani mint hogy magadra vess...
boltból nem lett volna egyszerűbb?
vagy legalább olyan oldalról rendelni aminek normális felépítése van?
vagy rendes boltból netrészleg és úgy rendelés? -
pettersonbp #373 Üdv! ha veszek sima ( nem kivonatos) salvia levelet, annak is lesz valamennyi hatása ugye? kb mennyi gramm kell 1 sziváshoz?? -
De, az a baj, hogy már átutaltam a pénzt. Sőt már Hétfőn átutaltam, de még mindig semmi válasz. Sőt a legdurvább, hogy semmilyen elérhetőséget nem találok az oldalukon csak az email címeket, azokra meg persze nem válaszolnak. Ha esetleg valaki rendelt már tőlük és tudna nekem adni egy telefonszámot azt nagyon megköszönném.